- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Bizde dana eti yasak, 8.aydan sonra tavuk yiyebilir dedi doktorumuz. Taze mevsim balığı sezon kapanmadan deneyebilirsiniz dediOlabilir bayadır denemiyordum yine deneyeyim bakalım yer belkibizim tavuk et serbestte balık yasak henüz
Herkes farklı bir görüşte gerçektenBizde dana eti yasak, 8.aydan sonra tavuk yiyebilir dedi doktorumuz. Taze mevsim balığı sezon kapanmadan deneyebilirsiniz dedi
Kahvaltı çoğumuzun aynı aslındaöğlende öyle ilikli çorbalar ya da köfte yoğurt çorbası tarhana ekmek içine akşamda sebze yemeği ya da et evde ne varsa :) ara öğün olarakta meyve veriyorum en çok elma havuç muz ceviz karışımını seviyor. Gece yatarkende yoğurt
Bizim değişiyor yani canı ne zaman yemek isterse. Genelde iki ana iki ara oluyor ama bazen üç ana yapıyor.Ara ve ana öğün kaç kez veriyorsunuz
Merhaba calcimax d3 e kaçıncı haftada basladiniz acaba?Süt ürünleri diyetindeyim, günlük kalsiyum ihtiyacına destek olarak kullanmam gerekiyor, bu açığı besinler aracılığı ile kapatmak çok mümkün değil.
Merhaba, bebeğim 10 haftalıktı başladım. Diyete ise iki üç hafta öncesinde başlamıştım kademeli olarak elemistik alerjenleriMerhaba calcimax d3 e kaçıncı haftada basladiniz acaba?
Teşekkür ederim.. hayirli olsun sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba, bebeğim 10 haftalıktı başladım. Diyete ise iki üç hafta öncesinde başlamıştım kademeli olarak elemistik alerjenleri
Rica ederim amin inşallahTeşekkür ederim.. hayirli olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Maşallah canımananesine giden bi Ada kız bırakıyorum buraya
bizimki de puseti sevmiyodu hep yatar pozisyonda olduğu için sanırım ama oto koltuğunu sevdi.bizim oto koltuğu 0-36 o yüzden sormadım hiç doktora en yatan kademede kullandıkMaşallah canımoto koltuğunuz kaç kg başlıyor bizim 9-18 doktorumuz hala önermedi bir ay sonra başlasın yavaştan diyor kas sistemleri tam gelişmediği için kendilerini aşağı salıyorlar o yüzden henüz erken diyor pusettede durmuyor zaten hiç durmadıda hep kucaktayız o yüzden arabayla bir yere pek çıkmıyorum ya
Anladım sizinki uygundur büyük ihtimalle. Çoğu kişi 6.ayda başlıyor aslında ama ben iyiki sormuşumbizimki de puseti sevmiyodu hep yatar pozisyonda olduğu için sanırım ama oto koltuğunu sevdi.bizim oto koltuğu 0-36 o yüzden sormadım hiç doktora en yatan kademede kullandık
inşallah uygundur 0-36 diye sormak hiç aklıma gelmedi ama şimdi tereddüt ettim inşallah zararı yokturAnladım sizinki uygundur büyük ihtimalle. Çoğu kişi 6.ayda başlıyor aslında ama ben iyiki sormuşum
Sanmıyorum ama sor bence yinede omurgasına uygundur koltuğu yenidoğan uyumlu çünküinşallah uygundur 0-36 diye sormak hiç aklıma gelmedi ama şimdi tereddüt ettim inşallah zararı yoktur
aynen uygundur herhalde yine de sorayım.siz niye 9-18 aldınızSanmıyorum ama sor bence yinede omurgasına uygundur koltuğu yenidoğan uyumlu çünkü
Be safe aldım istediğim model 9-18kg aralığındaydı. Doktorda uygun zaten öncesinde oturmuyorlar pek sıkılıyorlar dedi yeni yeni bir şeylerden anlamaya bakınmaya başladı.aynen uygundur herhalde yine de sorayım.siz niye 9-18 aldınız
doğru aslında. Ada 6 ayı geçtiği halde daha 9 kilo olmadığı için ben 0-36 aldım uzun süre kullanabilir diye düşündümBe safe aldım istediğim model 9-18kg aralığındaydı. Doktorda uygun zaten öncesinde oturmuyorlar pek sıkılıyorlar dedi yeni yeni bir şeylerden anlamaya bakınmaya başladı.
Evet kullanır bencede. 36kgda baya geniş bir aralık yani 36kg olupta hala koltuğa oturan var mıdır bilmiyorumdoğru aslında. Ada 6 ayı geçtiği halde daha 9 kilo olmadığı için ben 0-36 aldım uzun süre kullanabilir diye düşündüm
yaniiEvet kullanır bencede. 36kgda baya geniş bir aralık yani 36kg olupta hala koltuğa oturan var mıdır bilmiyorum