- 12 Temmuz 2022
- 23.464
- 85.730
Öf hiçbir şey içesim yok bıktım yeto yaBendede sağ kasıkta keskin bir ağrı girdi kuzum sağ bacağımıda çekti sanki maden suyu içtim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öf hiçbir şey içesim yok bıktım yeto yaBendede sağ kasıkta keskin bir ağrı girdi kuzum sağ bacağımıda çekti sanki maden suyu içtim şimdi
Bende bıhtımmmm ne geceleri uyuyabiliyorum ne uykumu alabiliyorum iyice sersefillere döndümÖf hiçbir şey içesim yok bıktım yeto ya
Folik asiti ilk 3 ay kullanıyoruz diye biliyorum ben amaKızlar selaaam öğretmen olann güzell anneler öğretmenler gününüz kutlu olsun benim folik asit yarın bitiyor 38. Haftaya giriyorum salı randevum var bende bu hafta sezeryanada alabilir perşembe falan sizce tekrar almama gerek var mı folikaside ? Doğum sonrası ne kullanıcaz bilen var mı direkt onu mu alsam dedim
Uyuyayım dedim kafamı koydum midem ağzıma geldi, yediğim içtiğim bi şey dokunuyor son birkaç gündür ama ne bilmiyorum. Çok ekşiyor midem, ekşidikçe de bulanıyor. AmaanBende bıhtımmmm ne geceleri uyuyabiliyorum ne uykumu alabiliyorum iyice sersefillere döndüm
Bugün son hazırlıklar falan çok mu ayakta kaldın canım acaba? Doğumdan sonra müsait olduğun bir vakit büyükler bebeği ilk defa gördüklerinde nasıl tepki verdiler anlatır mısın? Herkesin var bir derdiYarın doguma gidicem bu akşam öyle heryerim agrıyor ki ozellikle bacaklarım sanki taş taşımışım kmlerce yürümüşüm gibi bir yorgunluk cekti simdiden üstüme niye acaba
Bende omegalı multivitamin vardı folik asit de içeren, aşırı bulantı yapmaya başladı doktor zorlama kendini bırakabilirsin dedi. Zaten bebek alacağını aldı sen de aldın ben olsam yenisini almazdım cano. Elenatal 3 gibi bi multivitamin mi almak lazım bilmemKızlar selaaam öğretmen olann güzell anneler öğretmenler gününüz kutlu olsun benim folik asit yarın bitiyor 38. Haftaya giriyorum salı randevum var bende bu hafta sezeryanada alabilir perşembe falan sizce tekrar almama gerek var mı folikaside ? Doğum sonrası ne kullanıcaz bilen var mı direkt onu mu alsam dedim
Bır kaşık gaviscon içsene yatmadan önce bana ıyı gelıyor yoksa acayıp bır yanma oluyor mıdem bogazım dahilUyuyayım dedim kafamı koydum midem ağzıma geldi, yediğim içtiğim bi şey dokunuyor son birkaç gündür ama ne bilmiyorum. Çok ekşiyor midem, ekşidikçe de bulanıyor. Amaan
Amaan omega dicektimFolik asiti ilk 3 ay kullanıyoruz diye biliyorum ben ama
Heh benimde öyleydi kuzum folik asit dediğime bakma omega arkadaşıma doğum sonrası elenatal önermiş doktoru o aksatmış saçların falan çok döküldü dedi sen kullan dedi banada salı gidince bi sorsam mı bilemedim doktora. E senin doktor alacağını aldı zaten demiş bende en geç haftaya doğurcam zaten benimkide almıştır benceBende omegalı multivitamin vardı folik asit de içeren, aşırı bulantı yapmaya başladı doktor zorlama kendini bırakabilirsin dedi. Zaten bebek alacağını aldı sen de aldın ben olsam yenisini almazdım cano. Elenatal 3 gibi bi multivitamin mi almak lazım bilmem
gaviscon içmeye ne dersinn orange valla beni o yatıştırıyor. Domates falan mı yedin asidik yaUyuyayım dedim kafamı koydum midem ağzıma geldi, yediğim içtiğim bi şey dokunuyor son birkaç gündür ama ne bilmiyorum. Çok ekşiyor midem, ekşidikçe de bulanıyor. Amaan
Rennie, gaviscon kullan bence, çok uykun geldiğinde içersen 15 dakika falan sürüyor etkisi o arada uyuyakalırsın. İlaçsız hiç geçmiyor, ben söylediğim yöntemle rahat ediyorum. Benim de bulantılarım tavan yapmış durumda, Prilam’ı arttırıcam muhtemelen ne yesem çıkarıyorum, reflüye çevirdi artık her an kusacak gibiyim olur olmadık her yerde öğürüyorum devamlı. İştahsızlıktan da bıktım artık anacım en büyük zevkim yemek yemekti hapla beslenmek istiyorum artık sjfkdkdUyuyayım dedim kafamı koydum midem ağzıma geldi, yediğim içtiğim bi şey dokunuyor son birkaç gündür ama ne bilmiyorum. Çok ekşiyor midem, ekşidikçe de bulanıyor. Amaan
Ayy çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok heyecanlı bekleyiş, biraz da tatlı endişe ama dualarla içimiz rahatlıyor hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alacağız inşallah, sıra sıra heyecanımıza ortak olacağızBugün son hazırlıklar falan çok mu ayakta kaldın canım acaba? Doğumdan sonra müsait olduğun bir vakit büyükler bebeği ilk defa gördüklerinde nasıl tepki verdiler anlatır mısın? Herkesin var bir derdi
Maşallah sen de O ozlemem de ne kadar güzel bir vakitte bebeğinizi kucağına alacaksınız her şey sağlıkla, kolaylıkla, su gibi, gönlünüze göre ilerlesin inşallah. Bu saatlerde içinizden kim bilir nasıl heyecanlar, ne düşünceler geçiyor Allah hepsini güzele, ferahlığa çıkarsın. Arkanızdan su döküyorum gibi hissettim Dualarımız sizinle, su gibi gidin, su gibi gelin
Canım biraz da stresten olmuş olabilir mi. Vücut öyle bi tepki vermiş olabilir. İnşallah hemencecik geçerYarın doguma gidicem bu akşam öyle heryerim agrıyor ki ozellikle bacaklarım sanki taş taşımışım kmlerce yürümüşüm gibi bir yorgunluk cekti simdiden üstüme niye acaba
Benimde aşırı midem yanıyor son günlerde uyumadan gaviscon içiyorum hafifletiyor ama etkisi geçince yine başlıyor sonra soğuk süt içiyorum bazen bir nebze o da iyi geliyor. Gece uyanıp dik oturuyorum bazen yanma geçsin diyeUyuyayım dedim kafamı koydum midem ağzıma geldi, yediğim içtiğim bi şey dokunuyor son birkaç gündür ama ne bilmiyorum. Çok ekşiyor midem, ekşidikçe de bulanıyor. Amaan
Ayy çok heyecanlı bende dogurmasaydim aşırı stresli olurdum şuanda seninde 3. Bebek çok normal diğer çocuklarında var su gibi gelip geçsin inşallahYarın doguma gidicem bu akşam öyle heryerim agrıyor ki ozellikle bacaklarım sanki taş taşımışım kmlerce yürümüşüm gibi bir yorgunluk cekti simdiden üstüme niye acaba
Seninde su gibi gelip geçsin canım sağlıkla alın kucaklarinizaCanım biraz da stresten olmuş olabilir mi. Vücut öyle bi tepki vermiş olabilir. İnşallah hemencecik geçer
Bizim de ev kalabalıklaştı bugün nasıl geçtiğini, akşam olduğunu anlamadım. Ben de yoruldum doğurana kadar iş yapmanın hakkını verdim
Yiaaa 5te benim. Kendiliğinden 5inde gelmeye kalkarsa ben de bir miktar duygulanırım sanırım1 Aralık benim doğumgünüm Eğer 1 aralıkta doğurursam duygusalliktan mahvolurum
Ayyy Derya yaaaaa ben heyecanlandım senin adına. Bana öyle gün verirlerse bir gün önce gece uyuyamam sanırım ya heyecandan ya Kendini mi kastın acaba stres mi yaptın duş falan rahatlatmadı mıYarın doguma gidicem bu akşam öyle heryerim agrıyor ki ozellikle bacaklarım sanki taş taşımışım kmlerce yürümüşüm gibi bir yorgunluk cekti simdiden üstüme niye acaba