tabiki öyle yanlış anlama dediğimi sadece şimdiye kadar emipte şimdi emmemesine üzülüyorum tabiki süt olmazsa ya da emmezse bi şekilde beslenicek Allah evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinÜzülme mama zehir değil. Benimki hiç emmedi hep sağdım mama destekli büyüttüm çok şükür sapasağlam sağlığı yerinde
Benimkide hep saklamış bende güzel temiz oynardım sağlam hepsi bebeklerle oynamasakta peluşlarla oynayacak inşallah
yapcak bişi yok canları sağolsunBiberon, meme kadar efor gerektirmiyo ve aç olduğu için içiyor. Bu ay algıları açıldı, böyle oldu malesef
Yok yanlış anlamadım canım sen üzülme daha zorunu yaşayanlar var diye yazdımtabiki öyle yanlış anlama dediğimi sadece şimdiye kadar emipte şimdi emmemesine üzülüyorum tabiki süt olmazsa ya da emmezse bi şekilde beslenicek Allah evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Merhaba bugun dr gittik hic kg almamis kizim bnde idrar tahlili istedim sonuc simdi cikti sanirim idrar yolu enfeksiyonu olduk . Tedavi süresini ögrencektim ne ilac kullandiniz kac gunde gecti. Bide kg almadigi icin bize mama verdi bebelac. Npicam kafam karistiYok sayısı azalmadı hiç, koku da yoktu. Tek semptom kilo alamama
aynı benimki karnımdayken çok az hareket ediyodu hiç sert bi tekme yemedimEk gıdaya başlayınca demir eksikliği oluyor diye biliyorum benimki de maşallah çok hareketli erkek evlatlarla yarışır
Anne karnındayken o kadar az hareket ederdi ki beni bu halleri şaşırtıyor
sağol canım senin emmesi için ne kadar uğraştığını okumuştum her bebiş farklı gerçektenYok yanlış anlamadım canım sen üzülme daha zorunu yaşayanlar var diye yazdım
Öyle çok uğraştık bende eşimde vicdanımız rahat kendi tercihi dedik saygı duyduk ne yapalımsağol canım senin emmesi için ne kadar uğraştığını okumuştum her bebiş farklı gerçekten
İç bariyerleri açtın mi bilmiyorum ama bı daha şans ver derim. Bize hediye geldi bı kez de ben almıştım, çok sık yaparız epey de sulu ama böyle bir sorun yaşamadım. Sadece sırttan tasmisti o da büyük bedene geçince sorun kalmadıDenemek için bir paket molfix almıştım çocuk kucağımda kakasını yaparken paçalarından aktı resmen kakası sıvı da değil hatta koyu kıvamlı bile diyebiliriz ona rağmen tutamadı prima pahalı mahalı ama gerçekten sıfır sızdırma ppc şimdi e bebekte indirimde tanesi 4 tlye falan geliyor almak isteyen olursa
Geçmiş olsun merak etmeyin geçiyor bizimkinin idrarı temizlendi tedaviyleMerhaba bugun dr gittik hic kg almamis kizim bnde idrar tahlili istedim sonuc simdi cikti sanirim idrar yolu enfeksiyonu olduk . Tedavi süresini ögrencektim ne ilac kullandiniz kac gunde gecti. Bide kg almadigi icin bize mama verdi bebelac. Npicam kafam karisti
Ada horlamıyo ama hep ağzı açık uyuyoKızlar bebişleriniz horluyor mu ya bizimki şu an bir horluyor fokur fokurpozisyonla alakalı horluyor bazen doktora sormak lazım mı acaba burnunuda her gece temizliyoruz
Açtım açtım fakat tutmadı cırtları da tutmuyor açılıyor bazen şimdilik gözüm görmese iyi olur her yer kaka oldu dün zira bu kaka da öyle bir şey ki yıka yıka çıkmıyor koslayla ancaİç bariyerleri açtın mi bilmiyorum ama bı daha şans ver derim. Bize hediye geldi bı kez de ben almıştım, çok sık yaparız epey de sulu ama böyle bir sorun yaşamadım. Sadece sırttan tasmisti o da büyük bedene geçince sorun kalmadı
bizimki yorgunluktan bayılınca horluyorKızlar bebişleriniz horluyor mu ya bizimki şu an bir horluyor fokur fokurpozisyonla alakalı horluyor bazen doktora sormak lazım mı acaba burnunuda her gece temizliyoruz
Of kötü olmuş çok olması, biliyorum kolay çıkmıyo. Elite leke çıkarıcı ile sıcak suya basıyorum geceden anca öyle.. e bebek baby ne marka da oneriliyo o daha ekonomik onu da deniycem. Kosla nasıl tek seferde çıkıyor mu?Açtım açtım fakat tutmadı cırtları da tutmuyor açılıyor bazen şimdilik gözüm görmese iyi olur her yer kaka oldu dün zira bu kaka da öyle bir şey ki yıka yıka çıkmıyor koslayla anca
Evet ben makineye koslayla atıp yıkama esnasında durduruyorum bekletiyorum yani koslayla sonra tekrar çalıştırıyorum iyice durulanınca bebek deterjanıyla bir tur daha yıkıyorum lekeden eser kalmıyorOf kötü olmuş çok olması, biliyorum kolay çıkmıyo. Elite leke çıkarıcı ile sıcak suya basıyorum geceden anca öyle.. e bebek baby ne marka da oneriliyo o daha ekonomik onu da deniycem. Kosla nasıl tek seferde çıkıyor mu?
Ayy cok sevindim canim iyileşmenizeeGeçmiş olsun merak etmeyin geçiyor bizimkinin idrarı temizlendi tedaviylesefaks diye bir antibiyotik verdi doktorumuz ama idrar tahlil sonucuna göre verdi bakterinin direnci var mı yok mu ona göre yani. 7 gün sabah akşam kullandık, 8. Gün testi tekrarladık ve temiz çıktı. Biz hala kilo alamadık ama ilaç bittiğinden beri iştahı inanılmaz açıldı benim sütüm yetmemeye başladı hatta. Bize de bebelac gold önerdi ama sevmedi maalesef bizim doktor kiloyu pek önemsemiyor, bedensel sağlığına bakıyor o iyi olduğu için bir süre gözlemleyelim dedi de ben mama istedim doymuyor diye
Gündüz bizimkide açıyor bazen kucağımdayken 15-20sn sonra kapatıyorAda horlamıyo ama hep ağzı açık uyuyo
Çok komik oluyor ya. Pozisyon kaynaklı gibi ama yinede gidince soracağım bakalımbizimki yorgunluktan bayılınca horluyor
Bende elite kullanıyorum 1 saat falan tutunca çıkıyor ama tabi çok bulaşsa çıkmaz. Bazen asperox sıkıyorum ya kimyasal ama tekrar yıkanıyor diye ne yapayımOf kötü olmuş çok olması, biliyorum kolay çıkmıyo. Elite leke çıkarıcı ile sıcak suya basıyorum geceden anca öyle.. e bebek baby ne marka da oneriliyo o daha ekonomik onu da deniycem. Kosla nasıl tek seferde çıkıyor mu?
Ya benimkiler çok tasmisti bezi küçük kalmış. Minoris var bı de onu sıkıyorum az olanlara.. çıkmayınca mecbur tabi yapcak bişey yokBende elite kullanıyorum 1 saat falan tutunca çıkıyor ama tabi çok bulaşsa çıkmaz. Bazen asperox sıkıyorum ya kimyasal ama tekrar yıkanıyor diye ne yapayım