2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Tarifi paylasabilirmisiniz
Sut dietindeyim bende
Tabi olur. Ben elmalı yaptım. Sevmiyorsanız eklemeyebilirsiniz
1 su bardağı şeker
1 su bardağı çay ( ılık )
1 su bardağı su
Yarım su bardağı sıvı yağ
Vanilya
Tarçın ( tercihe göre )
2 tatlı elma(küçük küpler halinde harca eklenecek)
3 su bardağından biraz fazla un kullandım. Kek kıvamı olacak çok cıvık değil, daha az yada daha çok gidebilir sizde..
1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarım çay kaşığı karbonat (unu harca yedirmeden karbonat atıp , karbonat üzerine sirke dökülecek etkileşime girmeli)
1 paket kabartma tozu.
Yumurta, yoğurt vs olmadığı için hem kabartma tozu hem de karbonat kullandım. Kare borcamda 180 derecede 35 dk sürdü sanırım kontrollü pişirin derim. Afiyet olsun.

Ne kadarlık bebeğin

Ay benimki de 1-2 de gece uyuyor ve 1 saate 2 saate uyanır hepsabaha kadar gazla uyanıyor bir de çığlık çığlığa gaz cıkarmaya çalışıyoruz geç cıkıyor. Emip uyusa gazla uğraşıyoruz ya çok zor günler benim. Gündüz geceye nazaran gaz olmuyor iyi. Beni biraz da olsa rahatlatan salıncak oldu. Sallanmayı çok seviyor öyle uyuyor. gündüzde durmadı mı oraya bırakıp sallıyorum kollarım dinleniyor. Yoksa bizde kucakçıyız

Gece uyaniyor emerken uyuyir sonrasinsa asla gazini cikartamiyorum
Oraya cevie buraya cebie yok
Ztn her saat basi uyaniyor bide gaz sancisi ekleniyor ya
Varmi oneriz
Aynen bende. Cıkmak bilmiyor gaz. Kollar kopuyor. Biz salıncak aldık salladıkça rahatlıyor gibi çok ağlayınca koyuyorum biraz sakinleştirip tekrar gaz çıkarmaya çalışıyorum. Hemde dinleniyorum yoksa dayanamıyorum gece.

Bu ara bütün bebekler aynı galiba
Cok mizmizlasti gece de gündüzde zor uyuyor hep 15-20 dk uyuyup uyaniyor iyice düzen diye bisey kalmadı dün gece 4 e kadar hiç uyutamadim

Kızlar hipp combiotic mama bi türlü bulamadım internetten sipariş verdim oda 3 güne anca gelir.1 kutuluk sma optipro mama alıp versem bi sorun olurmu acaba evdeki maması cok az kaldı

Kızlar ben normalde yoğurdu evde mayalıyorum. Geçen gün İnstagramdan birinden duydum. Bebeğine activia ile mayalıyormuş. Denedim güzel oldu. Ama sonuçta paketli ürün. Fikri olan var mı?

Valla uykuluyken gozlerim kapanirkene onada eziyet oluyo
Omuza
Sirta
Dizime vur vur
Uyumuyor uyumuyor o gaza sira gelince uyucahi tutuyor

Hemen deniyimm
Size yumurtadami yasak

Birkaç kişiden daha duydum burada gaz sancısı çeken bebeği. 3.aydan sonra bitti bizim çok şükür ne çekmiştik. Gerçekten çok zor oluyor damla vs veriyor musun bizimde zıplamayı seviyor hep pilates topundayız kucakta tabii

Ayy ben bıraktım çok şükür topu. Biraz direniyor ama beşikte uyutmaya alistiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…