- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
Benim göz kapaklarım böyle olmuştu sarı kantaron yağı geçirmiştiKızlar dudaklarım çok kötü yara oldu. Üst dudağımda vardı kabuklandı alta geçmiş şimdide. Sivilcelerim için tedavi görüyorum sanırım o ilaçlar yapıyor ama ne sürsem yumuşatamıyorum. Vazelin sürüyorum anında emiyor. Önerilerinize açığım konuştukça gerilip kanıyor
Best iron diye bir damla verdi bizim doktorumuz. Kısmen temiz içerikliymiş. Kilo*2 damla şeklinde veriliyor. Miktar çok olduğu için içirmesi biraz zor iki seferde veriyorum yutmuyor bir kerede oğlum,gunaydın kkızlar, 4ayda saglık ocagı demir ilacı verdi siz onu mu kullanıyorsunuz doktor farklı bişry onerdi mi
Sünnetten kalma evde vardı deneyeyim sağ ol canımBenim göz kapaklarım böyle olmuştu sarı kantaron yağı geçirmişti
Babasınin işleri yoğun akşam alicaktim alamadım, nasip bu akşam almaya calisicam.Test yaptırabildiniz mi canım var mı bir şey ? Yazdıysan eğer Bakamadım hiç buraya.
Kesinlikle öyle biraz yalnız kalsam yine hemen strese giriyorum.
Kilo alımı yine az ama uyandıktan sonra annemle akşamları da dedesiyle filan vakit geçiriyor emme aralıkları uzadı böylece. ama en azından memeyle kavga etmiyor artık emdiğinde güzel emiyor.
Uykusu geldiğini hemen daha rahat anlıyoruz.
İnşallah bebeklerimiz daha iyi olur
Ne diyorsunben de yapayım şu mutfak dolaplarım gelsin de mutfağa yerleşsin, inşallah
Daha önceleri bnde kullandm sivilceler için malesef ne denediysem o dudaklara care olmadı artık kanamaya baslamıştı ve corba içebliyordummtek agzımı acamaz hale geldm en son dayanamadm ilaçı bıraktım hızla dudagım iyileşmeye basladı ve nasıl oldu blmiyorum sivilcelerde kayboldu birdaha cıkmadı.aknetrentti benm kullandıgımKızlar dudaklarım çok kötü yara oldu. Üst dudağımda vardı kabuklandı alta geçmiş şimdide. Sivilcelerim için tedavi görüyorum sanırım o ilaçlar yapıyor ama ne sürsem yumuşatamıyorum. Vazelin sürüyorum anında emiyor. Önerilerinize açığım konuştukça gerilip kanıyor
Bende erkenlikte kullanmıştım roaccutane. Şu an azıtro antibiyotik ve clozarıl jel kullanıyorum. Jel gece sürülüp sabah yıkanıyor. Yastık kılıfıyla çarşafları mahvetti gitti güzelim takım gece ben sürtündükçe çamaşır suyu gibi renklerini almış. Sabah yüzümü sildiğim havlularda öyleDaha önceleri bnde kullandm sivilceler için malesef ne denediysem o dudaklara care olmadı artık kanamaya baslamıştı ve corba içebliyordummtek agzımı acamaz hale geldm en son dayanamadm ilaçı bıraktım hızla dudagım iyileşmeye basladı ve nasıl oldu blmiyorum sivilcelerde kayboldu birdaha cıkmadı.aknetrentti benm kullandıgım
ben de arastırırken süt tadında oldugunu rahat kullanıldıgını gordum ne kadar nasıl kullanıyorsunuzGünaydın canım Bizim doktorumuz sıdefer damla yazdı onu kullanıyoruz
Evet biraz uzunduBu sefer 5 büyüklüğünde oldu sanırım uzun mu sürdü canim geçmiş olsun
Zor o ilaçlar canım inşallah biran önce geçer kurtulursun ama daha sonra bebek teni gibi yapıyorBende erkenlikte kullanmıştım roaccutane. Şu an azıtro antibiyotik ve clozarıl jel kullanıyorum. Jel gece sürülüp sabah yıkanıyor. Yastık kılıfıyla çarşafları mahvetti gitti güzelim takım gece ben sürtündükçe çamaşır suyu gibi renklerini almış. Sabah yüzümü sildiğim havlularda öylebu haftada roaccutane başlatacak bakalım uzun bir süreç bekliyor beni. 1 senedir sivilcelerle uğraşıyorum hamile kaldığımdan beri hele doğumdan sonra aman allahım yüzümün her yeri kocaman sivilce iltihaplı. Süt bitince geçer dediler dahada arttı bende
Sabah akşam 5er damla günlük. Tadı şeker gibi ama öğüre öğüre zor içiyor şırıngaya sıkıp veriyorum mecburen azar azarben de arastırırken süt tadında oldugunu rahat kullanıldıgını gordum ne kadar nasıl kullanıyorsunuz
Ahh inşallah eski halimi çok özledim. Yüz olarakta fizik olaraktaZor o ilaçlar canım inşallah biran önce geçer kurtulursun ama daha sonra bebek teni gibi yapıyor
Ben başladım ek gıdaya, doktorun tavsiye ile. Çünkü hiç anne sütü içmiyor artık hep mama ile devam ediyordu. Bikac haftadır yiyoruz. Elmayı, armutu cam rendeden geçiriyorum, posasıyla beraber yediriyorum, içine yarım çay kaşığı dut pekmezi atıyorum. Yoğurt, havuç suyu ve püresi, yine muz eziyorum yoğurdun içine. Bebe bisküvisi falan derken şimdilik bunlarla idare ediyorum. Henüz ağzında döndüremiyo yutuyo verdiklerimi. O yüzden katı yada pütürlü şeylerden uzak duruyorum. Doyurucu değil de tadımlık gidiyorum. Ve her verdiğim yiyeceği önce tek tek deniyorum alerji yapacak mı yapamacak mı diye.Çok sevindim sonuçların iyi olmasına. İnşallah idrar testide temiz çıkarben şimdiden çok heyecanlıyım ek gıda için (kesin hoşlanmayacakta neyse )
Kızlar yoğurt makinesi kullanan var mı minicik yoğurt mayalıyorlar ya güzel duruyor
Maşallah canımBen başladım ek gıdaya, doktorun tavsiye ile. Çünkü hiç anne sütü içmiyor artık hep mama ile devam ediyordu. Bikac haftadır yiyoruz. Elmayı, armutu cam rendeden geçiriyorum, posasıyla beraber yediriyorum, içine yarım çay kaşığı dut pekmezi atıyorum. Yoğurt, havuç suyu ve püresi, yine muz eziyorum yoğurdun içine. Bebe bisküvisi falan derken şimdilik bunlarla idare ediyorum. Henüz ağzında döndüremiyo yutuyo verdiklerimi. O yüzden katı yada pütürlü şeylerden uzak duruyorum. Doyurucu değil de tadımlık gidiyorum. Ve her verdiğim yiyeceği önce tek tek deniyorum alerji yapacak mı yapamacak mı diye.
Pamuk mu kullanmak gerekiyormuş ben baştan beri ıslak mendil kullandım hiç de sıkıntı yasamadimKız bebek anneleri hala pamuk mu kullanıyorsunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı bir de bu kakanın yukarı çıkmasına bir çözümünüz var mı
Ben pamuk almıştım stoklu ama kullanamadim.Kız bebek anneleri hala pamuk mu kullanıyorsunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı bir de bu kakanın yukarı çıkmasına bir çözümünüz var mı
kaç aylıkken başladınızkiBen başladım ek gıdaya, doktorun tavsiye ile. Çünkü hiç anne sütü içmiyor artık hep mama ile devam ediyordu. Bikac haftadır yiyoruz. Elmayı, armutu cam rendeden geçiriyorum, posasıyla beraber yediriyorum, içine yarım çay kaşığı dut pekmezi atıyorum. Yoğurt, havuç suyu ve püresi, yine muz eziyorum yoğurdun içine. Bebe bisküvisi falan derken şimdilik bunlarla idare ediyorum. Henüz ağzında döndüremiyo yutuyo verdiklerimi. O yüzden katı yada pütürlü şeylerden uzak duruyorum. Doyurucu değil de tadımlık gidiyorum. Ve her verdiğim yiyeceği önce tek tek deniyorum alerji yapacak mı yapamacak mı diye.
Yaaa geçmiş olsun canim çok erken değil mi doğum tarihlerimiz aynıydı kehribar kolye yada bileklik iyi geliyor dis döneminde deneyebilirsinizgerçekten dişimiz geliyo bizim diş ekstra ekstra zormuş huysuzluk tavan beslenme reddi var hem mama hem meme kafayı yemek üzereyim diş yerlerimiz kabardı beyazladı
Aralık geceleri bile 4 saat olmuyor gündüzleri ise maks yine 1 saat. Zaten 2 saatte bir uykusu var. Sürekli meme teklif etmem ters tepiyormuş onu da anlamış oldum. Bebe bildiğin sofraya oturtulmak, konuşulmak istiyormuşBabasınin işleri yoğun akşam alicaktim alamadım, nasip bu akşam almaya calisicam.
Emme aralıkları uzamazsa az beslenebilir, iyi olmuş güzel emmesi, aralık 4 saate kadar çıkabilir.
İnşallah ek gıdada daha iyi olucaz, ben inanıyorum.
Bugün bı de vegan kek yaptım. Nefis olduOnu da yazayım, boşuna yumurta, yoğurt, süt kullanıyormuşuz. Böylelikle hem ekonomik oluyorum hem de eksik? malzemeyle bile ürün cikarabiliyorum. Benim gibi üretmeyi seven biri için sürecin olumlu yonlerinden biri oldu. Ayrıca rozasea var yüzümde, o bile geriledi diyebilirim. Kim bilir belki sınırlı tuketirim bundan sonra süt ürünlerini.