2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Resmen gümbür gümbür uyku gerilemesi yaşıyoruz birkaç gündür. Bı sure sonra uykusuzluktan bir yere bayılıp kalmazsam iyi! Eskiden gece uykusuna 20de geçip, 1ve 5 te 2 kere beslenmek için uyanan çocuk gitti, yerine sürekli,15 dk bir,yarım saatte bir ya da saat başı uyanan mızmız bir çocuk geldi. Derdi sürekli meme ama sorun şu ki emmek değil ağzında tutmak. Emzik alırdı önceden bayadir onu da almıyor kesinlikle. Basım ağrıyor günlerdir yorgunluktan. Neymişsin be 4.ay herşey sendeymis maşallah😬😬

Yaaa geçmiş olsun canim çok erken değil mi doğum tarihlerimiz aynıydı kehribar kolye yada bileklik iyi geliyor dis döneminde deneyebilirsiniz
alayım canım.denemekten zarar çıkmaz her bir emmemiz kavga dövüş çok üzülüyorum ya erken aslında ama en erken 4. ayda başlayabiliyomuş Adada onlardan biri galiba

gerçekten dişimiz geliyo bizim diş ekstra ekstra zormuş huysuzluk tavan beslenme reddi var hem mama hem meme kafayı yemek üzereyim diş yerlerimiz kabardı beyazladı😏
Doktora gösterdiniz mi o kabarık beyazlıklar diş kisti olabilir bizde diş sanmıştık değilmiş. Kabarık böyle yerleri belli gibi beyaz sanki ağzındaki bütün dişler sıralıymış gibi duruyor. 4.ay atağıda olabilir şu an sizdede.

Resmen gümbür gümbür uyku gerilemesi yaşıyoruz birkaç gündür. Bı sure sonra uykusuzluktan bir yere bayılıp kalmazsam iyi! Eskiden gece uykusuna 20de geçip, 1ve 5 te 2 kere beslenmek için uyanan çocuk gitti, yerine sürekli,15 dk bir,yarım saatte bir ya da saat başı uyanan mızmız bir çocuk geldi. Derdi sürekli meme ama sorun şu ki emmek değil ağzında tutmak. Emzik alırdı önceden bayadir onu da almıyor kesinlikle. Basım ağrıyor günlerdir yorgunluktan. Neymişsin be 4.ay herşey sendeymis maşallah😬😬
Ahh bizimde emzik sürekli ağzımızda meme emse eminim bende aynı durumdaydım. Düşürüyor basıyor çığlığı emzik nöbeti tutuyorum geceleri. Bez bağlatmak istemiyor ağlıyor. Akşam 9-10 gibi uyuyan çocuk 12de zor uyuyor gözler fal taşı gibi bakınıyor. Gündüz ayrı bir kriz sürekli ayaktayım ona rağmen ağlıyor iki dk bir yere koyamıyorum tepiniyor yatmayacakmış 😂

Gece uyaniyor emerken uyuyir sonrasinsa asla gazini cikartamiyorum
Oraya cevie buraya cebie yok
Ztn her saat basi uyaniyor bide gaz sancisi ekleniyor ya
Varmi oneriz

Ahh bizimde emzik sürekli ağzımızda meme emse eminim bende aynı durumdaydım. Düşürüyor basıyor çığlığı emzik nöbeti tutuyorum geceleri. Bez bağlatmak istemiyor ağlıyor. Akşam 9-10 gibi uyuyan çocuk 12de zor uyuyor gözler fal taşı gibi bakınıyor. Gündüz ayrı bir kriz sürekli ayaktayım ona rağmen ağlıyor iki dk bir yere koyamıyorum tepiniyor yatmayacakmış 😂

Bizimki de çok benzer bu aralar canım, asla yalnız kalmak istemiyor oyuncaklarıyla oynarken bile yanında biri olacak görecek onu illa. Sıkılınca da basıyor yaygarayi ağlamıyor ama yalandan öksürüyor, sesler çıkartıyor çok komik😅

katinaizmir katinaizmir canım solgar'ı sen kullanmıştın değil mi? Süt yaptı mı işe yaradı mı? Bu aralar sürekli aç ve göğüslerim yumuş yumuş sütüm çok azaldı sanki. Önerilerin var mı?

Gece uyaniyor emerken uyuyir sonrasinsa asla gazini cikartamiyorum
Oraya cevie buraya cebie yok
Ztn her saat basi uyaniyor bide gaz sancisi ekleniyor ya
Varmi oneriz
Ben dizimim üstüne yatırıp sırtını sıvazlıyorum öyle çıkartmazsa omzumda devam ediyorum çıkarana kadar iki yöntemi yapıyorum.
Bizimki de çok benzer bu aralar canım, asla yalnız kalmak istemiyor oyuncaklarıyla oynarken bile yanında biri olacak görecek onu illa. Sıkılınca da basıyor yaygarayi ağlamıyor ama yalandan öksürüyor, sesler çıkartıyor çok komik😅
Evet küçük numaracılar yaa hemen öksürükler çığlıklar 😂

bu çocuklarımız ne zaman yatağa yatırınca uyuyacak ya 😞 gündüz kucağımdan indirdiğim an uyanıyor 😞 artık taşıyamıyorum da bileklerim boynum belim her yerim ağrıyor hayır benim anlamadığım 2 çocuk olsa nasıl olacaktı bu iş. Büyükle ilgilenemezdim kesin hadi şimdi ev işi beklesin filan modundayım da herşeye tamamım ama bileklerim filan ağrımaya başladı artık sakatlanmam gibime geliyor

bu çocuklarımız ne zaman yatağa yatırınca uyuyacak ya 😞 gündüz kucağımdan indirdiğim an uyanıyor 😞 artık taşıyamıyorum da bileklerim boynum belim her yerim ağrıyor hayır benim anlamadığım 2 çocuk olsa nasıl olacaktı bu iş. Büyükle ilgilenemezdim kesin hadi şimdi ev işi beklesin filan modundayım da herşeye tamamım ama bileklerim filan ağrımaya başladı artık sakatlanmam gibime geliyor

Ben de uyku eğitimi ya da rutini araştırması yapıyorum. Bu şekilde çok zorlayacak çünkü ve 4.ayda oluşan uyku gerilemesi ve uyku alışkanlığı kalıcı oluyormuş. O sebeple düzen kurmak istiyorum kollar pert oluyor pişpiş yaparken😬

Doktora gösterdiniz mi o kabarık beyazlıklar diş kisti olabilir bizde diş sanmıştık değilmiş. Kabarık böyle yerleri belli gibi beyaz sanki ağzındaki bütün dişler sıralıymış gibi duruyor. 4.ay atağıda olabilir şu an sizdede.
bende atak diye düşünmüştüm. hatta senim yazdığını daha önce gördüm diş inciis diye geçiyo galiba ama tek dişte var adada doktor dişleri geliyo dedi

gerçekten dişimiz geliyo bizim diş ekstra ekstra zormuş huysuzluk tavan beslenme reddi var hem mama hem meme kafayı yemek üzereyim diş yerlerimiz kabardı beyazladı😏
Bizimde aynı şekilde kulaklarını çekiyor huzursuzliktan doktor Damla verdi diş etide beyaz beyaz şişti benim İlk oğlumda iki aylıkken çıkarmıştı buda erken çıkaracak dişini

katinaizmir katinaizmir canım solgar'ı sen kullanmıştın değil mi? Süt yaptı mı işe yaradı mı? Bu aralar sürekli aç ve göğüslerim yumuş yumuş sütüm çok azaldı sanki. Önerilerin var mı?
Sagmakla arttı diyebilirim, sagmadigim gün aynıydı.. ben de büyük fark yaratmadı ama kişiden kişiye değişir al dene bence. Ben şu an ilaç kullanıyorum , süt hormonum az onu biraz artırıyor yan etki olarak ama sonucta ilaç..iki gün sonra onu da kesip durumuma bakıp yol alicam

Babasınin işleri yoğun akşam alicaktim alamadım, nasip bu akşam almaya calisicam.
Emme aralıkları uzamazsa az beslenebilir, iyi olmuş güzel emmesi, aralık 4 saate kadar çıkabilir.
İnşallah ek gıdada daha iyi olucaz, ben inanıyorum.
Bugün bı de vegan kek yaptım. Nefis oldu 🙈 Onu da yazayım, boşuna yumurta, yoğurt, süt kullanıyormuşuz. Böylelikle hem ekonomik oluyorum hem de eksik? malzemeyle bile ürün cikarabiliyorum. Benim gibi üretmeyi seven biri için sürecin olumlu yonlerinden biri oldu. Ayrıca rozasea var yüzümde, o bile geriledi diyebilirim. Kim bilir belki sınırlı tuketirim bundan sonra süt ürünlerini.
Tarifi paylasabilirmisiniz
Sut dietindeyim bende☺️

X