2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
bbenimkide hep kucakta ve ayakta durmak istiyo kanguru sipariş ettim kollarımmağrıyo artık inşallah işeyarar rvde kanguruyla takılcaz artık

Reactions: Zzy
bbenimkide hep kucakta ve ayakta durmak istiyo kanguru sipariş ettim kollarımmağrıyo artık inşallah işeyarar rvde kanguruyla takılcaz artık
Bende aynen otursak amenna ama gezicez. Belim agriyo. Kanguruda sürekli de taşıyamam. Almayi düşünüyorum aslında ama sırtında durur mu onu bilemiyorum

bu ay kaç gr aldı

İlk yoğurt denemesi başarılı paket süt vardı evde onunla hazır yoğurttan mayaladım ona rağmen güzel olmuş canım makina çok pratikmiş gerçekten. Crknkz
Kaç derece kaç saatte yaptı canım kalıp gibi oluyor diyorlar dogrumu yanidün kontrolümüz vardı bizimde ek gıdamız 5.ay baslıyor hemen alayım makinayı

Ahahah benimkide şimdi bir o eksikti diyecek neyse araştırayım bakalım alırım belki
Kaç derece kaç saatte yaptı canım kalıp gibi oluyor diyorlar dogrumu yanidün kontrolümüz vardı bizimde ek gıdamız 5.ay baslıyor hemen alayım makinayı
45° 8saat ayarladım. Kavanozlara sütü koydum üstüne iki çk yoğurt ekledim baya karıştırdım( meğerse karıştırılmaması hafifçe bir tur döndürmek lazımmış. Kitapçıkta yazıyor.) karıştırınca hafif sulu olmuş benimki ama ters çevirince akmıyor tam bebeğin yiyebileceği bir kıvamda biz beğendik. Ev sütüyle deneyeceğim tabi birde bebiş başlayana kadar deneyip ayarını almam lazım. Sende alınca yaptığın ayarı bana yaz mutlaka

Benim de aynı sıkıntım var, siz bulabildiniz mi?

Hayvanat bahçesi tarafındayım
Memnun olduğun bi doktor varsa öneri alabilirim.
Taşınacağım ama gitmeden tekrar bi doktora göstermek istiyorum
Medicalparkta Mehmet Emre Dibek vardı, en son baktığımda randevularda göremedim izin almış olabilir. O çok iyi doktor.
Ben de Darıca merkezdeyim. Ne tarafa taşınıyorsun?

Yazarım canım önce senin yaptıgın ayarla bi denerim.ek gıda makinasıda pratik ama aventinkii uçmuş bi sekilde gözümde onda hayırlısı olsun

Yazarım canım önce senin yaptıgın ayarla bi denerim.ek gıda makinasıda pratik ama aventinkii uçmuş bi sekilde gözümde onda hayırlısı olsun
Evet ya baktım da baya pahalı. Aslında yoğurt makinesinden daha kullanisli bence ama. Normalde de ven yoğurdu küçük küçük kavanozlara mayaliyordum. Ek gıda makinesi daha çok işime yarıyordu. Ama şimdi yoğurt makinesini de aklıma soktunuz babası der icat çıkarma başına diye bize yaptığım yemeklerden az az verecekmişim onun kavgasını yaptık dün. Sen karışma dedim seni ilgilendirmiyo

Kızlar Prima kullananlarınız, Prima kulübü uygulamasına yüklemek için son iki haftaya ait ürün fişine ihtiyacım var. Ya da bundan sonraki alışverişlerinize ait olanlar da olur. Tabi siz uygulamaya yuklemiyorsaniz

Henüz araştırmadım ya ne ucuz ki artık
Ben daha önce niye hamak beşik almamışım koyduğum gibi uyudu çocuk ben de ilk öğünümü yemiş oldum
Maşallah gözün aydın linkler misin bizide
T temmuzekim bizim kollara da bı yardim etsek mi artık, işe yarar mı ne dersin?
Bende link istedim inceleyecektim. Bizim anakucağıda hamak gibi yana sallıyorda hiç sevmiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…