evt ya biz koca insanlar 20 likleri çıkarırken ne kadar zorlanıyoruz onların canı neki hele Adanınki çok srken çıkıyo sahahafta sonu 4 aylıkolcakKıyamam yaa inşallah hemen çıkar minicikler hep bir acı. Gaz derdi diş derdi
Darısı başıma. Gece yatağında uyuyor kendisi ama gündüz malesefAyy ben bıraktım çok şükür topu. Biraz direniyor ama beşikte uyutmaya alistiriyorum.
Genetik mi erken çıkartmak canım sizde acaba belki o yüzdendirevt ya biz koca insanlar 20 likleri çıkarırken ne kadar zorlanıyoruz onların canı neki hele Adanınki çok srken çıkıyo sahahafta sonu 4 aylıkolcak
Becel vegan kullandinizmi hic?Evet malesef
Ya ne güzel bitmiş. Ay bizimde bitse bir düzen tutcaz cocuğu erken uyutsam ne bi uyanıyor gazla bas bas bağırıyor yavrum. Karnı ağrıyor napsn. Gaz düzen müzen bırakmıyor yaBirkaç kişiden daha duydum burada gaz sancısı çeken bebeği. 3.aydan sonra bitti bizim çok şükür ne çekmiştik. Gerçekten çok zor oluyor damla vs veriyor musun bizimde zıplamayı seviyor hep pilates topundayız kucakta tabii
MalesefYa ne güzel bitmiş. Ay bizimde bitse bir düzen tutcaz cocuğu erken uyutsam ne bi uyanıyor gazla bas bas bağırıyor yavrum. Karnı ağrıyor napsn. Gaz düzen müzen bırakmıyor ya
Hayır kullanmadımBecel vegan kullandinizmi hic?
Sizin durum neydiAnladım kuzum, en iyisi özele gideyim belki daha ayrıntılı bakılır.Özel bir doktor buldum bakalım ama bulunduğumuz eğitim merkezine 3 saat gidiş mesafesi var 6 saat yolda geçecek.Bir şekilde ayarlıycaz artık
ben 7 ayda çıkarmışım ama eşim 3 aylıkken çıkarmış galiba yine genlerden uyku gibiDarısı başıma. Gece yatağında uyuyor kendisi ama gündüz malesef
Genetik mi erken çıkartmak canım sizde acaba belki o yüzdendir
Az önce getirden sipariş verdik, bir de indirim kuponu vardı, heryerden uyguna geldi fiyatı.. oradan da bakın, hızlıca da elinize geliyor.Kızlar hipp combiotic mama bi türlü bulamadım internetten sipariş verdim oda 3 güne anca gelir.1 kutuluk sma optipro mama alıp versem bi sorun olurmu acaba evdeki maması cok az kaldı
Ben hep evde kendim yapıyorum yoğurdu.. minik kavanozlarda yine kendim yapacağım ek gıdaya geçince..Kızlar ben normalde yoğurdu evde mayalıyorum. Geçen gün İnstagramdan birinden duydum. Bebeğine activia ile mayalıyormuş. Denedim güzel oldu. Ama sonuçta paketli ürün. Fikri olan var mı?
Maşallah canım. Uyku sorunu çok sıkıntılı ya yardım etsin Allah herkese. Bizimki atak zamanları bazen uyumuyorda aman amanben 7 ayda çıkarmışım ama eşim 3 aylıkken çıkarmış galiba yine genlerden uyku gibiuykuya çözüm buleum ama hamakta çok güzel uyuyo maşallah 2 gündür
Ben de hamak aldım bugün yarın gelir çok merak ediyorum gerçektenben 7 ayda çıkarmışım ama eşim 3 aylıkken çıkarmış galiba yine genlerden uyku gibiuykuya çözüm buleum ama hamakta çok güzel uyuyo maşallah 2 gündür
aynen ya valla uykusuzluk unutkanlık bile yapıyo artık ben de kafayı yicek gibi oluyorum gerçekten çok zorMaşallah canım. Uyku sorunu çok sıkıntılı ya yardım etsin Allah herkese. Bizimki atak zamanları bazen uyumuyorda aman aman
inşallah sizde de işe yararBen de hamak aldım bugün yarın gelir çok merak ediyorum gerçekten
Heryere baktım getir aklıma gelmedi bi türlüAz önce getirden sipariş verdik, bir de indirim kuponu vardı, heryerden uyguna geldi fiyatı.. oradan da bakın, hızlıca da elinize geliyor.
Aynıyız galibaBu kız hiç durmuyo vallahi cikdirtcak beni kucak kucak taşıyamıyorum artık ya. Yerde de durmak istemiyo. Sadece sabahları uyanınca 10 15 dakika yuvarlaniyo o kadar. 4. Ay kontrolü vardı. 7500 kilo boy da 66 doymuyo mu acaba dedim doktora sürekli miz miz. Kilosu iyi dedi. Tek iyi yönü gece 3 dört sefer uyansada uyuyo güzel. Gündüz burnumdan getiriyo
Canım yoğurt makinesi aldıysan madem bence ek goda makinesi de al istersen. Diğerlerinde kullanmıştım o kadar iyi oluyor ki. Sebzeleri buharda hasliyo sonra ters çevirip istediğin kadar püre yapiyo. Daha sonra biraz zeytin yağ veya tereyağ. Içine ılıklı kemik suyu ne istersen. Ben alcam yine. Gerçi babası ne makinesi falan diyo amaİlk yoğurt denemesi başarılıpaket süt vardı evde onunla hazır yoğurttan mayaladım ona rağmen güzel olmuş canım makina çok pratikmiş gerçekten. Crknkz