2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayy ben bıraktım çok şükür topu. Biraz direniyor ama beşikte uyutmaya alistiriyorum.
Darısı başıma. Gece yatağında uyuyor kendisi ama gündüz malesef
evt ya biz koca insanlar 20 likleri çıkarırken ne kadar zorlanıyoruz onların canı neki hele Adanınki çok srken çıkıyo sahahafta sonu 4 aylıkolcak
Genetik mi erken çıkartmak canım sizde acaba belki o yüzdendir

Ya ne güzel bitmiş. Ay bizimde bitse bir düzen tutcaz cocuğu erken uyutsam ne bi uyanıyor gazla bas bas bağırıyor yavrum. Karnı ağrıyor napsn. Gaz düzen müzen bırakmıyor ya

Bizde galiba diş çıkartıyoruz kızlar cumartesi günü 4 aylık olcak. Emzikle damaklarını kaşıyıp duruyor emzik düşünce eline geçiyor sinirleniyor beni emmek istemiyor zaten. Bi akrabamız diş jeli sürdü akşam sanki biraz rahatladı uykuda ellerini götürüyordu ağzına kendini uyandırıyordu şükür bugün yapmadı. Bi kaç kez daha deniym eğer işe yararsa jelin adını söylerim

Darısı başıma. Gece yatağında uyuyor kendisi ama gündüz malesef

Genetik mi erken çıkartmak canım sizde acaba belki o yüzdendir
ben 7 ayda çıkarmışım ama eşim 3 aylıkken çıkarmış galiba yine genlerden uyku gibiuykuya çözüm buleum ama hamakta çok güzel uyuyo maşallah 2 gündür

Kızlar hipp combiotic mama bi türlü bulamadım internetten sipariş verdim oda 3 güne anca gelir.1 kutuluk sma optipro mama alıp versem bi sorun olurmu acaba evdeki maması cok az kaldı
Az önce getirden sipariş verdik, bir de indirim kuponu vardı, heryerden uyguna geldi fiyatı.. oradan da bakın, hızlıca da elinize geliyor.

Kızlar ben normalde yoğurdu evde mayalıyorum. Geçen gün İnstagramdan birinden duydum. Bebeğine activia ile mayalıyormuş. Denedim güzel oldu. Ama sonuçta paketli ürün. Fikri olan var mı?
Ben hep evde kendim yapıyorum yoğurdu.. minik kavanozlarda yine kendim yapacağım ek gıdaya geçince..

ben 7 ayda çıkarmışım ama eşim 3 aylıkken çıkarmış galiba yine genlerden uyku gibiuykuya çözüm buleum ama hamakta çok güzel uyuyo maşallah 2 gündür
Maşallah canım. Uyku sorunu çok sıkıntılı ya yardım etsin Allah herkese. Bizimki atak zamanları bazen uyumuyorda aman aman

Ben de hamak aldım bugün yarın gelir çok merak ediyorum gerçekten

Bu kız hiç durmuyo vallahi cikdirtcak beni kucak kucak taşıyamıyorum artık ya. Yerde de durmak istemiyo. Sadece sabahları uyanınca 10 15 dakika yuvarlaniyo o kadar. 4. Ay kontrolü vardı. 7500 kilo boy da 66 doymuyo mu acaba dedim doktora sürekli miz miz. Kilosu iyi dedi. Tek iyi yönü gece 3 dört sefer uyansada uyuyo güzel. Gündüz burnumdan getiriyo

Aynıyız galiba gündüz o kadar yoruyor ki allahtan gece uyuyor. Kollarım kopuyor bütün gün eşim evde yoksa işim çok zordu benim

İlk yoğurt denemesi başarılı paket süt vardı evde onunla hazır yoğurttan mayaladım ona rağmen güzel olmuş canım makina çok pratikmiş gerçekten. Crknkz
Canım yoğurt makinesi aldıysan madem bence ek goda makinesi de al istersen. Diğerlerinde kullanmıştım o kadar iyi oluyor ki. Sebzeleri buharda hasliyo sonra ters çevirip istediğin kadar püre yapiyo. Daha sonra biraz zeytin yağ veya tereyağ. Içine ılıklı kemik suyu ne istersen. Ben alcam yine. Gerçi babası ne makinesi falan diyo ama hazirla sicakken kavanozla al yanında götür. Tavsiye edeceğim bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…