2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Cok gecmis olsun canim

Uyudu diyorum duşa gireyim tuvalete gideyim yemek yapayım yiyeyim his mi ediyor ne boş otursam uyanmayan çocuk ne zaman temel ihtiyaçlarımdan birini giderecek olsam ağlama krizine giriyor
Şubat’ta tekrar annemin yanına gitmeyi planlıyorum belki Mart’a sarkar bilmiyorum ama en azından ağladığında elimin ayağımın birbirine dolanmayacağı zamanlara ışınlanmak istiyorum ne kadar evimi sevsem de tek başına çocuk bakmak zor bazen destek almak bizlere de iyi geliyor

Kız bebisi olan anneler. Bebeğiniz de vajinal yapışıklik farkettiniz mi. Ben farkettim bugün. Idrar yaparken rahatsız eder mi acaba. Perşembe randevum var ama yine de arayip sorsam mi doktora. Biraz kremledim açmaya çalıştım ama. Inşallah sıkıntı vermiyordur çişini yaparken

Benimkinde pavlik bandaj var canım. Bacakları ayrık olduğundan herşey ortada. Bir arkadaşımın kızında olmuştu o doktor kolay müdahale ediyormuş.

Reactions: Zzy
Bebeğini biberonla besleyip beslenme reddi yaşayan anneler vardı sanırım. Biberon emzikleriniz kaç numara. Benim kızım 80 CC sütü 3-4 partide zor içiyordu yarım saatten uzun bir sürede. Farkettim ki hâlâ tek delikli yenidoğan ucunu kullanıyorum . Bugün üç aylık için olanını aldık cup cup içmeye başladı tekrar.

Aslında bı nedeni Yok yanlız hissediyorum kendimi kimseye gitmek istemiyorum

Bizde 1m+ kullanıyorduk. 3m+ geçince güzel içiyor artık çok şükür sinirleniyormuş adam meğerse

Gece alt değiştirmek çok zor olmaya başladı. Bacaklarını karnına çekip ellerini dizlerine koyuyor kitliyor kendini cırtları yapıştırmayayım diye ellerini çekincede bağırıp ağlıyor

Evet artık arka loş sessiz odada emziriyorum dikkati dağılıp herşeye bakmaya çalışmasın diye.. beslenme arası açıldı ama emme süresi de kısaldı.. Max 5-6 dk emiyor her seferinde.. bu süre gerçekten yetiyor mu emin olamıyorum hiç..

Aynı durumu yaşıyorum sağ elimin baş parmağında ağrı var.. bebeği kucağıma alırken falan çok zorluyor.. atel takmaya başladım.. geçmezse diye çok korkuyorum.. bir süre battaniyede sallanmaya alışmıştı.. o sürede oluştu sanıyorum bu problem..

gunaydın kkızlar, 4ayda saglık ocagı demir ilacı verdi siz onu mu kullanıyorsunuz doktor farklı bişry onerdi mi

Maalesef. Tek farkı "kadın kadını görse ne olacak alalım 3 5 hasta" Mantığı yok. Yani tabiri caizse sen pantolonunu çekerken içeride biri indirmeye başlamıyor.
Anladım kuzum, en iyisi özele gideyim belki daha ayrıntılı bakılır.Özel bir doktor buldum bakalım ama bulunduğumuz eğitim merkezine 3 saat gidiş mesafesi var 6 saat yolda geçecek.Bir şekilde ayarlıycaz artık

Bunu ay sonu tartı ile anlayabiliriz. Çeneleri güçlendi, yetiyor olması yüksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…