- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Sağol canım. Ben de duymasam artık, her seferinde durmayacak gibi geliyoÇok geçmiş olsun katinacım..ben yine duymadım
Benimki geçmediği gibi birde diğer elimede geçti özellikle geceleri çok acıyorAynı durumu yaşıyorumsağ elimin baş parmağında ağrı var.. bebeği kucağıma alırken falan çok zorluyor.. atel takmaya başladım.. geçmezse diye çok korkuyorum.. bir süre battaniyede sallanmaya alışmıştı.. o sürede oluştu sanıyorum bu problem..
Islak mendilden sonra mutlaka pamukla kuruluyorum daha sonra pişik kremini kullanıyorum yoksa hemen kızarıyor.bezi biraz yukardan baglamaya basladm suan cıkmıyor kakaKız bebek anneleri hala pamuk mu kullanıyorsunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı bir de bu kakanın yukarı çıkmasına bir çözümünüz var mı
Bizim tekirin iyiligi bu oldu yanımda yatırmadım fazla.beşigine alıştı smdide yanımda yatmıyorEvet birbirlerinin en yakın arkadaşları olurlar inşallahbenimde hoşuma gidiyor ama her yerim tutuluyor hareket etmeden yatmaktan beşiğe alıştırmam lazım
Çıkmasından kastım üst bölgeye bulaşıyor ya ona canım sıkılıyorIslak mendilden sonra mutlaka pamukla kuruluyorum daha sonra pişik kremini kullanıyorum yoksa hemen kızarıyor.bezi biraz yukardan baglamaya basladm suan cıkmıyor kaka
Geçmiş olsun.en son bnde yakalandıgımdan beri etkisinden hala kurtulamadım ondan sonra herseyden korkar oldum.Allahım beterinden korusun hepimiziSağol canım. Ben de duymasam artık, her seferinde durmayacak gibi geliyo
Evet canım 2 hafta önce komple cıkmış üst bölgeye farkettmki alttam baglıyormusum su ara olmuyor.bnde kokudan müzdaribim sleepy cok yapıyor molfix deneyeym dedm oda yapıyor ne yapıcam bilmiyorumÇıkmasından kastım üst bölgeye bulaşıyor ya ona canım sıkılıyor
Hissedince öyle oluyor malesef. Allahım beterinden korusun herkesiSağol canım. Ben de duymasam artık, her seferinde durmayacak gibi geliyo
Tabii yazarım canım. Bizde merak ediyoruz zaten kendimizde yeriz diye erken aldık makinayıT temmuzekim canım yogurt makinasını bnde almayı düşünüyorum deneyince bilgi verirmisin yogurt nasıl oluyor.yogurt hergün taze yedirilmesi gerekiyormuş vitamin acısından o yüzden bu makina büyük kolaylık olur diye düşünüyorum her aksam mayalasak sabaha kadar olur genelde 45 derecede 7 saat filan diyorlar
Büyük olanını aldın drgilmibirde 3lüsü vardı sanırımHissedince öyle oluyor malesef. Allahım beterinden korusun herkesi
Tabii yazarım canım. Bizde merak ediyoruz zaten kendimizde yeriz diye erken aldık makinayı
Bu canım 7liymişBüyük olanını aldın drgilmibirde 3lüsü vardı sanırım
Test yaptırabildiniz mi canım var mı bir şey ? Yazdıysan eğer Bakamadım hiç buraya.Aynen yakın olsak ortak denerdik. İciyo diye rapor çıkarttık, şu an bunu yaşıyoruz. İnsallah hastalık yoktur, gerçi mama beğenmemek de bizler için büyük sorun zira tüm alerjik mamalar aynı şeyin laciverti..içmeyen içmiyor. Stres yaptıkça sütüm de azaliyor, sagmasam o da kalmiycak elimde.
Bebekler için ayna gibiyiz aslında, her duygumuzu kendi duygulari gibi kabul ediyorlar. İlgi, sevgi tabi ki destektir herşeye, iyileştirir. İnşallah daha da iyi olsun güneş kız
Keşke şu gurbetlik olmasaAynen, biz de üç haftadır annemdeyiz. Ablam ve kızı da ona yakın yaşıyor.. durmadan evde birileri var.. çok mutlu, çok konuşkan oldu.. bu hafta içinde döneceğiz malesefbitiyor güzel günler
Ne diyorsun-Sunshine mamada bebelere etki etmeyen vanilya surubunu, tarifini verdiğin kurabiyeye ekledim, nefis oldu
Bu sefer 5 büyüklüğünde oldu sanırım uzun mu sürdü canim geçmiş olsunBebeğim kucağımda bir deprem daha
Benim doktor bsy demedi en son iki ay önce gitmiştim sağlıkocagı bana da verdi pazartesi baslıyoruzgunaydın kkızlar, 4ayda saglık ocagı demir ilacı verdi siz onu mu kullanıyorsunuz doktor farklı bişry onerdi mi
Yalnız değilsin canim bir cogumuz öyleyiz gündüz uykuları çok kuş kadar uyuyorlar yarım yamalak iş yapıyorum aynı dediğin gibi ayağımdan bıraktığım an anlıyor sankiKızlar bebeğinz nasıl uyuyo gündüzleri kaç saat uyuyo benmki 20 dk 30 dk da kalkıyo o süredede hiç bsy yapamıyorum zaten kucak kedisi oldu iyice yemek zor yiyorum
gunaydın kkızlar, 4ayda saglık ocagı demir ilacı verdi siz onu mu kullanıyorsunuz doktor farklı bişry onerdi mi
Merhaba bende öğretmenim ilk kızımda 7 aylıkken başlamıştım ama taö ek gıdaya geçiş dönemi sonuç yemiyor 1 yaşına kadar bakmanız yeterli sonrası çalışmak size de iyi gelecek ekonominizeKızlar işe başlama konusunda nasılsınız ya @Lalalala1 okudum yazdıklarını bu arada hayırlı olsun şimdiden iş dönemi.ben yeni devlete atandım ücretsiz izin alma hakkım var direkt onu kullanacağım ama bebeklerimiz, anne ya da kv desteği olmayacak bende. O yüzden acaba kaç yaşına kadar bebekle kalmalıyım ya da kaç aya kadar?
Şuan çalışmaya başlasam ciddi anlamda katkı da sağlayacağım ev ekonomisine. Eşimin maaşından daha fazla katkım olabilir. Asla kıyaslamak için yazmıyorum bunu sadece erken başlamam maddi anlamda büyük kolaylık sağlayacak bize. Onu belirtmek için yazdım. O yüzden de arada kaldım sizin önerileriniz nasıl. Bebek daha 6 aylık, ne zamandan itibaren bu minikleri bakıcıya emanet edecek noktaya geleceğiz ya da kreşe bırakabileceğiz şu an sorsanız okula başlayana kadar çalışmasam çalışmam modundaym ama o kadar okuduk ettik onca emek. Çok uçlarda düşünüyorum bu konuda sizin fikirleriniz nasıl