- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Ben veriyorum canım her aşıdan sonra huzursuz olmasın diye gelmiş geçmiş olsun sorunsuz atlatır inşallahSelam kızlar 4.ay kontrolüne gittik asimizi olduk uyuyor calpol versem mi vermesem mi veren de oldu hiç vermeyen de oldu sanırım vermeden de geçiyordu. Boyumuz kısa kaldi sanırım63cm cikti 7.5kg cikti.
Bu atak kaçıncı ayda olacak korktum gerçi benimki iki haftadif çok huzursuz uyku yok beslenme yok hep ağlıyor17 gün kalmış yanlış yazmisim
İyi geçti çok şükür sabah bırakırken biraz gözlerim doldu yalan yok ama işteyken zaman o kadar hızlı geçiyor ki..İnşallah ilk günün güzel geçmiştir biraz geriden geliyorum okumaya bende yakında başlayacağım çok çabuk geçiyor zaman ve ne zaman başlarsam başlayayım kolay olmayacak biliyorum. Şanslıyız ama güvenip emanet edeceğimiz annelerimiz var Allah yokluklarını aratmasın
Hadi hayırlı olsun vallahi naptın diye girdim siteyeİyi geçti çok şükür sabah bırakırken biraz gözlerim doldu yalan yok ama işteyken zaman o kadar hızlı geçiyor ki..
öğlen geldim emzirdim sonra zaten 4te çıkıyorum aradaki saatler çok gelmiyor böyle olunca.
Bende tam tersi hiç gitmek istemiyorumKızlar doğum yaptıktan sonra sizlerin de annelerinize olan düşkünlüğü arttı mı bir ben mi böyleyim? Annemlerden kendi evime gelince ağlayasım geliyor..
4 ay canım gelişinden gidişine kadarBu atak kaçıncı ayda olacak korktum gerçi benimki iki haftadif çok huzursuz uyku yok beslenme yok hep ağlıyor
Yani beşinci ayın başına kadar off çok zor4 ay canım gelişinden gidişine kadar
Bende 2017de tendon zedelenmesi olmuştum. İlaç, kas gevşetici krem ve 3 ya da 4 gün alçı yapmışlardı rahatlamıştım baya canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyat olmadan geçerKızlar hamileyken elimde baş parmak tendon sıkışması oldu şimdi diğer elimede geçti atel ilaç kullanıyorum geçmiyor bebeğimi kucağıma alamıyorum ağrıdan ameliyat diyolar doktorlar üç hafta kullanmayacağım ellerimi kim bakar çocuklarima başınıza böyle bişey geldi mi
Ay banada üç dört gün alçı yapsalar ne İyi olurBende 2017de tendon zedelenmesi olmuştum. İlaç, kas gevşetici krem ve 3 ya da 4 gün alçı yapmışlardı rahatlamıştım baya canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyat olmadan geçer
Ameliyattansa denenebilir bence canımAy banada üç dört gün alçı yapsalar ne İyi olur
Aman o beyaz gürültü beynimde çalıyor kaç ay dinledik sabah akşamBir kaç aya geçiyor canim dökülenler in yerine de yenileri çıkıyor minnak saçlar
Hahahha bizde hala Süpürge sesi ile kolik müziğinden çıkamadık
Herşey çok daha güzel olacak canım emin ol sana çok iyi gelecek çalışmak kızların dediği gibi ilk hafta zor olabilir hepsi geçecek
Canım, benim bebeğim de sıçrıyor ama uyurken bı ses duyduğunda tenine dokunulduğunda falan aklının kalmaması için gene de doktor kontrolünde fayda var
Eşinizi odaya alıyor muydu peki?Amin sağolun11. Haftadan 33 e kadar falan perinatolog takipliydim ben. Diğer haftalarda özeldeydim. bildiğim iyi bir doktor vardı özelde ona devam ettim bu haftalar harici. Perinatolog devletteydi. Eğer şansınız varsa adana şehir hastanesindeyse hala Ümran hanım müthiş bir insan. Arkadaş gibi yaklaşım sergiliyor açıklamalarıyla rahatlatıyor güler yüzlü hastasına iş gözüyle bakmıyor. Durumunuz ne bilmiyorum ama duyduklarımdan sonra Ümran hanım sayesinde kolay atlattım. Hemen kürtaj için gün vermek isteyen doktora bile denk geldim
Ayın 19.da randevum var bunu soyleyim inşallah böyle atlatirim canmAmeliyattansa denenebilir bence canım
YaaHadi hayırlı olsun vallahi naptın diye girdim siteyekazancını bebeğinle mis gibi huzurlu keyifli günlerde harcayın inşallah, emin ol artık daha keyifli pozitif olacaksın kendine de vakit ayırdığın için. Çalışma saatlerin de çok güzel bence büyük bir ayrılık yaşamıyorsunuz şükür ki
Neden peki özel olmazsa.Bende tam tersi hiç gitmek istemiyorum
Sevindim canım güzel geçmesine saatlerin çok güzel evinin yakın olması emzirebilmen büyük avantajİyi geçti çok şükür sabah bırakırken biraz gözlerim doldu yalan yok ama işteyken zaman o kadar hızlı geçiyor ki..
öğlen geldim emzirdim sonra zaten 4te çıkıyorum aradaki saatler çok gelmiyor böyle olunca.
Hiçbir devlet doktoru alamaz malesef daha doğrusu almazEşinizi odaya alıyor muydu peki?