2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Selam kızlar 4.ay kontrolüne gittik asimizi olduk uyuyor calpol versem mi vermesem mi veren de oldu hiç vermeyen de oldu sanırım vermeden de geçiyordu. Boyumuz kısa kaldi sanırım 63cm cikti 7.5kg cikti.
Ben veriyorum canım her aşıdan sonra huzursuz olmasın diye gelmiş geçmiş olsun sorunsuz atlatır inşallah

İyi geçti çok şükür sabah bırakırken biraz gözlerim doldu yalan yok ama işteyken zaman o kadar hızlı geçiyor ki..

öğlen geldim emzirdim sonra zaten 4te çıkıyorum aradaki saatler çok gelmiyor böyle olunca.

Hadi hayırlı olsun vallahi naptın diye girdim siteye kazancını bebeğinle mis gibi huzurlu keyifli günlerde harcayın inşallah, emin ol artık daha keyifli pozitif olacaksın kendine de vakit ayırdığın için. Çalışma saatlerin de çok güzel bence büyük bir ayrılık yaşamıyorsunuz şükür ki

Kızlar hamileyken elimde baş parmak tendon sıkışması oldu şimdi diğer elimede geçti atel ilaç kullanıyorum geçmiyor bebeğimi kucağıma alamıyorum ağrıdan ameliyat diyolar doktorlar üç hafta kullanmayacağım ellerimi kim bakar çocuklarima başınıza böyle bişey geldi mi

Bende 2017de tendon zedelenmesi olmuştum. İlaç, kas gevşetici krem ve 3 ya da 4 gün alçı yapmışlardı rahatlamıştım baya canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyat olmadan geçer

Aman o beyaz gürültü beynimde çalıyor kaç ay dinledik sabah akşam

Kızlar kaplumbağamız geldi içinede ılık su koyduk üstünede bebişi bakınıyor suyla çok oynamadı daha çok kaplumbağanın kafasıyla kollarına baktı birazda keyifsizdi bugün büyüdükçe daha çok oynayacak sanırım

Eşinizi odaya alıyor muydu peki?

Yaa
Detaylı yazamamışım.
Yazayım şimdi.
Dün gece stresten beş yüz defa uyandım. Sabah ayrılırken sanki terk ediyorum gibi bir hisse kapıldım zor geldi ama telkin ettim sürekli kendimi. Sonuçta ona şuanki standardı sağlayabilmek için çalışmam gerekiyor.
Farklı bir ortamda anne dışında bir sıfatla bulunuyor olmak iyi hissettirdi.
Tabi bunda annemin bakması büyük etken arkam hiç çekmiyor benden daha iyi ilgilendiğine eminim. Sonuçta annelerimiz bizleri büyütmüş
Akşam gelince de gerçekten daha çok enerjim oldu. Özlenmek iyi oluyormuş hakkaten.
Bende tam tersi hiç gitmek istemiyorum
Neden peki özel olmazsa.

Sevindim canım güzel geçmesine saatlerin çok güzel evinin yakın olması emzirebilmen büyük avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…