2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar dudaklarım çok kötü yara oldu. Üst dudağımda vardı kabuklandı alta geçmiş şimdide. Sivilcelerim için tedavi görüyorum sanırım o ilaçlar yapıyor ama ne sürsem yumuşatamıyorum. Vazelin sürüyorum anında emiyor. Önerilerinize açığım konuştukça gerilip kanıyor
Benim göz kapaklarım böyle olmuştu sarı kantaron yağı geçirmişti

gunaydın kkızlar, 4ayda saglık ocagı demir ilacı verdi siz onu mu kullanıyorsunuz doktor farklı bişry onerdi mi
Best iron diye bir damla verdi bizim doktorumuz. Kısmen temiz içerikliymiş. Kilo*2 damla şeklinde veriliyor. Miktar çok olduğu için içirmesi biraz zor iki seferde veriyorum yutmuyor bir kerede oğlum,

Test yaptırabildiniz mi canım var mı bir şey ? Yazdıysan eğer Bakamadım hiç buraya.
Kesinlikle öyle biraz yalnız kalsam yine hemen strese giriyorum.
Kilo alımı yine az ama uyandıktan sonra annemle akşamları da dedesiyle filan vakit geçiriyor emme aralıkları uzadı böylece. ama en azından memeyle kavga etmiyor artık emdiğinde güzel emiyor.
Uykusu geldiğini hemen daha rahat anlıyoruz.
İnşallah bebeklerimiz daha iyi olur 🙏🏻🙏🏻

Ne diyorsun 🤩 ben de yapayım şu mutfak dolaplarım gelsin de mutfağa yerleşsin, inşallah 😅
Babasınin işleri yoğun akşam alicaktim alamadım, nasip bu akşam almaya calisicam.
Emme aralıkları uzamazsa az beslenebilir, iyi olmuş güzel emmesi, aralık 4 saate kadar çıkabilir.
İnşallah ek gıdada daha iyi olucaz, ben inanıyorum.
Bugün bı de vegan kek yaptım. Nefis oldu 🙈 Onu da yazayım, boşuna yumurta, yoğurt, süt kullanıyormuşuz. Böylelikle hem ekonomik oluyorum hem de eksik? malzemeyle bile ürün cikarabiliyorum. Benim gibi üretmeyi seven biri için sürecin olumlu yonlerinden biri oldu. Ayrıca rozasea var yüzümde, o bile geriledi diyebilirim. Kim bilir belki sınırlı tuketirim bundan sonra süt ürünlerini.

Kızlar dudaklarım çok kötü yara oldu. Üst dudağımda vardı kabuklandı alta geçmiş şimdide. Sivilcelerim için tedavi görüyorum sanırım o ilaçlar yapıyor ama ne sürsem yumuşatamıyorum. Vazelin sürüyorum anında emiyor. Önerilerinize açığım konuştukça gerilip kanıyor
Daha önceleri bnde kullandm sivilceler için malesef ne denediysem o dudaklara care olmadı artık kanamaya baslamıştı ve corba içebliyordummtek agzımı acamaz hale geldm en son dayanamadm ilaçı bıraktım hızla dudagım iyileşmeye basladı ve nasıl oldu blmiyorum sivilcelerde kayboldu birdaha cıkmadı.aknetrentti benm kullandıgım

Daha önceleri bnde kullandm sivilceler için malesef ne denediysem o dudaklara care olmadı artık kanamaya baslamıştı ve corba içebliyordummtek agzımı acamaz hale geldm en son dayanamadm ilaçı bıraktım hızla dudagım iyileşmeye basladı ve nasıl oldu blmiyorum sivilcelerde kayboldu birdaha cıkmadı.aknetrentti benm kullandıgım
Bende erkenlikte kullanmıştım roaccutane. Şu an azıtro antibiyotik ve clozarıl jel kullanıyorum. Jel gece sürülüp sabah yıkanıyor. Yastık kılıfıyla çarşafları mahvetti gitti güzelim takım gece ben sürtündükçe çamaşır suyu gibi renklerini almış. Sabah yüzümü sildiğim havlularda öyle 🤦🏼‍♀️ bu haftada roaccutane başlatacak bakalım uzun bir süreç bekliyor beni. 1 senedir sivilcelerle uğraşıyorum hamile kaldığımdan beri hele doğumdan sonra aman allahım yüzümün her yeri kocaman sivilce iltihaplı. Süt bitince geçer dediler dahada arttı bende

Bende erkenlikte kullanmıştım roaccutane. Şu an azıtro antibiyotik ve clozarıl jel kullanıyorum. Jel gece sürülüp sabah yıkanıyor. Yastık kılıfıyla çarşafları mahvetti gitti güzelim takım gece ben sürtündükçe çamaşır suyu gibi renklerini almış. Sabah yüzümü sildiğim havlularda öyle 🤦🏼‍♀️ bu haftada roaccutane başlatacak bakalım uzun bir süreç bekliyor beni. 1 senedir sivilcelerle uğraşıyorum hamile kaldığımdan beri hele doğumdan sonra aman allahım yüzümün her yeri kocaman sivilce iltihaplı. Süt bitince geçer dediler dahada arttı bende
Zor o ilaçlar canım inşallah biran önce geçer kurtulursun ama daha sonra bebek teni gibi yapıyor 😁

Çok sevindim sonuçların iyi olmasına. İnşallah idrar testide temiz çıkar 🙏 ben şimdiden çok heyecanlıyım ek gıda için (kesin hoşlanmayacakta neyse😂)

Kızlar yoğurt makinesi kullanan var mı minicik yoğurt mayalıyorlar ya güzel duruyor
Ben başladım ek gıdaya, doktorun tavsiye ile. Çünkü hiç anne sütü içmiyor artık hep mama ile devam ediyordu. Bikac haftadır yiyoruz. Elmayı, armutu cam rendeden geçiriyorum, posasıyla beraber yediriyorum, içine yarım çay kaşığı dut pekmezi atıyorum. Yoğurt, havuç suyu ve püresi, yine muz eziyorum yoğurdun içine. Bebe bisküvisi falan derken şimdilik bunlarla idare ediyorum. Henüz ağzında döndüremiyo yutuyo verdiklerimi. O yüzden katı yada pütürlü şeylerden uzak duruyorum. Doyurucu değil de tadımlık gidiyorum. Ve her verdiğim yiyeceği önce tek tek deniyorum alerji yapacak mı yapamacak mı diye.

Ben başladım ek gıdaya, doktorun tavsiye ile. Çünkü hiç anne sütü içmiyor artık hep mama ile devam ediyordu. Bikac haftadır yiyoruz. Elmayı, armutu cam rendeden geçiriyorum, posasıyla beraber yediriyorum, içine yarım çay kaşığı dut pekmezi atıyorum. Yoğurt, havuç suyu ve püresi, yine muz eziyorum yoğurdun içine. Bebe bisküvisi falan derken şimdilik bunlarla idare ediyorum. Henüz ağzında döndüremiyo yutuyo verdiklerimi. O yüzden katı yada pütürlü şeylerden uzak duruyorum. Doyurucu değil de tadımlık gidiyorum. Ve her verdiğim yiyeceği önce tek tek deniyorum alerji yapacak mı yapamacak mı diye.
Maşallah canım 🧿 bizde mamayla besleniyoruz o yüzden 5.ayda geçecekmişiz büyük ihtimalle. Ne güzel baya şeyler yiyiyor sevmiş. Ben endişeliyim açıkcası iştahı pek yok ama belkide sever. Zaten tadımla geçiyormuş birkaç ay tam anlamıyla yemeler falan 1+ yaş en az

Bugün mahvetti kendini süreki ağladı ne yapsam yok durmuyor. Nunaya yatırdım sallansın diye ilk defa kaldırdı kendini oturdu resmen yatmayacakmış beyfendi 🙈 üstünde sallanırken kahvaltı falan hazırlıyordum artık onuda yapamayacağım demekki kemeri zaten asla taktırmaz

Eklentiler

• 7379E4DD-4528-49DD-8824-3B26ABF5EB9F.jpeg
    7379E4DD-4528-49DD-8824-3B26ABF5EB9F.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 75
kaç aylıkken başladınızki

gerçekten dişimiz geliyo bizim diş ekstra ekstra zormuş huysuzluk tavan beslenme reddi var hem mama hem meme kafayı yemek üzereyim diş yerlerimiz kabardı beyazladı😏

gerçekten dişimiz geliyo bizim diş ekstra ekstra zormuş huysuzluk tavan beslenme reddi var hem mama hem meme kafayı yemek üzereyim diş yerlerimiz kabardı beyazladı😏
Yaaa geçmiş olsun canim çok erken değil mi doğum tarihlerimiz aynıydı kehribar kolye yada bileklik iyi geliyor dis döneminde deneyebilirsiniz

Babasınin işleri yoğun akşam alicaktim alamadım, nasip bu akşam almaya calisicam.
Emme aralıkları uzamazsa az beslenebilir, iyi olmuş güzel emmesi, aralık 4 saate kadar çıkabilir.
İnşallah ek gıdada daha iyi olucaz, ben inanıyorum.
Bugün bı de vegan kek yaptım. Nefis oldu 🙈 Onu da yazayım, boşuna yumurta, yoğurt, süt kullanıyormuşuz. Böylelikle hem ekonomik oluyorum hem de eksik? malzemeyle bile ürün cikarabiliyorum. Benim gibi üretmeyi seven biri için sürecin olumlu yonlerinden biri oldu. Ayrıca rozasea var yüzümde, o bile geriledi diyebilirim. Kim bilir belki sınırlı tuketirim bundan sonra süt ürünlerini.
Aralık geceleri bile 4 saat olmuyor gündüzleri ise maks yine 1 saat. Zaten 2 saatte bir uykusu var. Sürekli meme teklif etmem ters tepiyormuş onu da anlamış oldum. Bebe bildiğin sofraya oturtulmak, konuşulmak istiyormuş 😄
Vegan kek tarifini alırım o zaman 🤩
Ya bu sütün faydası da çok tartışılıyor ya hani. bahsetmiştin rahatsızlıktan, bu diyet krizi fırsata çevirmek olsun umarım. En azından sana da bi faydası olur.

X