2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Selam kızlar 4.ay kontrolüne gittik asimizi olduk uyuyor calpol versem mi vermesem mi veren de oldu hiç vermeyen de oldu sanırım vermeden de geçiyordu. Boyumuz kısa kaldi sanırım😁 63cm cikti 7.5kg cikti.
Ben veriyorum canım her aşıdan sonra huzursuz olmasın diye gelmiş geçmiş olsun sorunsuz atlatır inşallah

İnşallah ilk günün güzel geçmiştir biraz geriden geliyorum okumaya bende yakında başlayacağım çok çabuk geçiyor zaman ve ne zaman başlarsam başlayayım kolay olmayacak biliyorum. Şanslıyız ama güvenip emanet edeceğimiz annelerimiz var Allah yokluklarını aratmasın
İyi geçti çok şükür sabah bırakırken biraz gözlerim doldu yalan yok ama işteyken zaman o kadar hızlı geçiyor ki..

öğlen geldim emzirdim sonra zaten 4te çıkıyorum aradaki saatler çok gelmiyor böyle olunca.

İyi geçti çok şükür sabah bırakırken biraz gözlerim doldu yalan yok ama işteyken zaman o kadar hızlı geçiyor ki..

öğlen geldim emzirdim sonra zaten 4te çıkıyorum aradaki saatler çok gelmiyor böyle olunca.
Hadi hayırlı olsun vallahi naptın diye girdim siteye 😌😌 kazancını bebeğinle mis gibi huzurlu keyifli günlerde harcayın inşallah, emin ol artık daha keyifli pozitif olacaksın kendine de vakit ayırdığın için. Çalışma saatlerin de çok güzel bence büyük bir ayrılık yaşamıyorsunuz şükür ki

Kızlar hamileyken elimde baş parmak tendon sıkışması oldu şimdi diğer elimede geçti atel ilaç kullanıyorum geçmiyor bebeğimi kucağıma alamıyorum ağrıdan ameliyat diyolar doktorlar üç hafta kullanmayacağım ellerimi kim bakar çocuklarima başınıza böyle bişey geldi mi

Kızlar hamileyken elimde baş parmak tendon sıkışması oldu şimdi diğer elimede geçti atel ilaç kullanıyorum geçmiyor bebeğimi kucağıma alamıyorum ağrıdan ameliyat diyolar doktorlar üç hafta kullanmayacağım ellerimi kim bakar çocuklarima başınıza böyle bişey geldi mi
Bende 2017de tendon zedelenmesi olmuştum. İlaç, kas gevşetici krem ve 3 ya da 4 gün alçı yapmışlardı rahatlamıştım baya canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyat olmadan geçer

Bir kaç aya geçiyor canim dökülenler in yerine de yenileri çıkıyor minnak saçlar 😇😇

Hahahha bizde hala Süpürge sesi ile kolik müziğinden çıkamadık

Herşey çok daha güzel olacak canım emin ol sana çok iyi gelecek çalışmak kızların dediği gibi ilk hafta zor olabilir hepsi geçecek

Canım, benim bebeğim de sıçrıyor ama uyurken bı ses duyduğunda tenine dokunulduğunda falan aklının kalmaması için gene de doktor kontrolünde fayda var
Aman o beyaz gürültü beynimde çalıyor kaç ay dinledik sabah akşam 😂

Kızlar kaplumbağamız geldi içinede ılık su koyduk üstünede bebişi 😂 bakınıyor suyla çok oynamadı daha çok kaplumbağanın kafasıyla kollarına baktı birazda keyifsizdi bugün büyüdükçe daha çok oynayacak sanırım 🙈

Amin sağolun 😊11. Haftadan 33 e kadar falan perinatolog takipliydim ben. Diğer haftalarda özeldeydim. bildiğim iyi bir doktor vardı özelde ona devam ettim bu haftalar harici. Perinatolog devletteydi. Eğer şansınız varsa adana şehir hastanesindeyse hala Ümran hanım müthiş bir insan. Arkadaş gibi yaklaşım sergiliyor açıklamalarıyla rahatlatıyor güler yüzlü hastasına iş gözüyle bakmıyor. Durumunuz ne bilmiyorum ama duyduklarımdan sonra Ümran hanım sayesinde kolay atlattım. Hemen kürtaj için gün vermek isteyen doktora bile denk geldim 😁
Eşinizi odaya alıyor muydu peki?

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-09-22-02-32-188_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-01-09-22-02-32-188_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 43
Hadi hayırlı olsun vallahi naptın diye girdim siteye 😌😌 kazancını bebeğinle mis gibi huzurlu keyifli günlerde harcayın inşallah, emin ol artık daha keyifli pozitif olacaksın kendine de vakit ayırdığın için. Çalışma saatlerin de çok güzel bence büyük bir ayrılık yaşamıyorsunuz şükür ki
Yaa😍
Detaylı yazamamışım.
Yazayım şimdi.
Dün gece stresten beş yüz defa uyandım. Sabah ayrılırken sanki terk ediyorum gibi bir hisse kapıldım zor geldi ama telkin ettim sürekli kendimi. Sonuçta ona şuanki standardı sağlayabilmek için çalışmam gerekiyor.
Farklı bir ortamda anne dışında bir sıfatla bulunuyor olmak iyi hissettirdi.
Tabi bunda annemin bakması büyük etken arkam hiç çekmiyor benden daha iyi ilgilendiğine eminim. Sonuçta annelerimiz bizleri büyütmüş🫠
Akşam gelince de gerçekten daha çok enerjim oldu. Özlenmek iyi oluyormuş hakkaten.
Bende tam tersi hiç gitmek istemiyorum
Neden peki özel olmazsa.

Sevindim canım güzel geçmesine saatlerin çok güzel evinin yakın olması emzirebilmen büyük avantaj

X