2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Keşke bizimki de uyusa valla uykudan eser yok

canım ya cok tesekkur ederim dediklerini bugun uygulayacagım insallah cozum olur.

Keşke bizimki de uyusa valla uykudan eser yok
bizimde gece uyku yok ama bütün gün gündüz uyuyo bi gün gündüz uyutmayayım dedim o zamanda ne gündüz uyudu ne gece yani gündüz uyumadığı halfr gecede uyumadı huniyi takmak üzereyim çok az kaldı bide emmek istemiyo 2 3 dakka emiyo sonra oyuna çeviriyo alıyo ağzına 2 çekiyo kafasını kaldırıyo gülümsüyo ya da bağırıyo sonra aynı devam sonra tekrar kaldırıyo slikonla emiyo kafayı kaldırınca slikonu alıp atıyo bişileri tutmayı daha bilmiyo ama onu alıp fırlatıyo çıldırcam

canım ya cok tesekkur ederim dediklerini bugun uygulayacagım insallah cozum olur.
Rica ederim. 4. ay düzen oluşması zor bir ay, uzmanlar bile uyku eğitimi vermiyor. Hem uyku gerilemesi hem atak dönemi yer aliyor. Enazından sabah uyanma 8/9 akşam da 8/9'a çekilmesi tavsiye ediliyor. Hemen bı iki günde düzen oluşmuyor. Uyku aralıkları önemli çok bizim 1.5 saatti, önce 2 ye sonra da 2.5 saate kaydı. Ben not aldım, sana da tavsiye ederim. Her bebek farklı illa her uyku arasi iki saat olmayabilir ama çok asilirsa bu üç saat üzeri gibi bu sefer uyuması zorlaşıyor, çünkü yorgun düşüyor. İlk olarak erken uyandırarak başlamıştım. Normalde 10/11 gibi uyaniyor ve uyuyorduk.
Şimdi arada yine o saatleri bulup uyumadigi oluyor ama sabah 8 de mizirdaniyorsa kaldırıyorum. Gün içindeki gündüz uykusunu artiriyor biraz bu durum ona izin veriyorum bu kez.

Ay benimki de aynısı ya tut çek bırak meme ucu pert oluyor

Gece benimki de 10 dakikada bir uyanıyor sebepsiz ağlıyor ama gözler kapalı oluyor anlam veremiyorum
Benimki de sabaha karşı 6.30, 7 gibi eller kollar hep hareket halinde gözler kapalı söyleniyo bı kaç gündür bariz bu saatlerde yapıyor .Bugün artık dayanamayip bezini değiştirdim uyandırıp yeniden uyuttum.

Uyutma kısmı bende yok işte her şeyi deniyorum uyumuyor

Ay benimki de aynısı ya tut çek bırak meme ucu pert oluyor
Bu bizde de var. Algıları bu ay itibariyle açılmış, bu tarz hareketler sese ya da ortama yönelip ilgisi çabuk dağılırmış. Sessiz ve mümkünse Los bı odada beslenme tavsiye ediliyor. Bır de beslenme araları açılan bir ay örneğin 3 saatten 4 e kayabiliyor. Tek seferde daha fazla beslenip daha uzun tok kalabiliyorlar. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyormus.
Benim durum karışıkz bunları da denedim hoş bişey değişmedi, uyanmadan önce emziriyorum, en garantisi oluyor. Yoksa bildiğin aç kalıyor.

belkide tam acıkmadığından yapıyo o zaman amaben sürekli ağladığı için 2 saattebir açmıki diye emzirmeye çalışıyorum

Kızlar arabada puset mi kullanıyorsunuz ? Oto koltuğu bakıyoruz ama çok kararsız kaldık. 0-36 mı almalı 9-36 alsak şimdi kullanamayız
Puseti de hiç sevmiyor bağlaması da zor
Biz be safe marka 9-36 aldık ama cybex marka da iyidir. Şu an Hepsiburadada indirimde dilersen bı göz at derim. https://app.hps.im/d7ct/adtq0d21

Yarın işe başlıyorum kızlar, alırım bi ‘üzülme her şey güzel olacak ‘ desteklerinizi
Geçmez sandığındaki koca 4 ay bitti şaka gibi, üzerine bir de 2 haftalık yıllık izin kullandım. Umarım ilk gün iyi geçer.

Anladim canim gercekten cok tesekkur ederim çok detaylı güzel anlattın. Hepsini denicem insallah sabırla duzelir

Allah'ım bize de nasip et, amin
Bazı bebekler ebeveynlerinin bebeklik uykusuna çekiyormuş bilmiyorum ne kadar doğru ama çevremde bu tezi doğrulayan çok. Bizde eşimde bende çok uyurmuşuz halada severiz oğlanda seviyor mesela. Sizde böyle uyumayan biri var mıymış
Hayırlı olsun canım. Bence kafa olarak rahatlayacaksın işte iyi gelecektir. Bugün bir kuaföre gittim yalnız şarj oldum resmen kendime geldim. Dönüşte yolu uzata uzata yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…