- 24 Temmuz 2022
- 112
- 88
- 47
Aynen, biz de üç haftadır annemdeyiz. Ablam ve kızı da ona yakın yaşıyor.. durmadan evde birileri var.. çok mutlu, çok konuşkan oldu.. bu hafta içinde döneceğiz malesefİnş Şuan değildirdediğin gibi bizim de öyledir bence de
İnş hastalık yoktur bakalım.. bekliyorum merakla.
Yakın olsak beraber denerdikkutularca mama içilmediğinden çöp oldu hep. Bi umut içer diye ara ara denemelerdeyiz ancak.
Pregomin as tamamen hayal kırıklığı oldu
Biz şimdi annemlerin yanındayız. Taşındık. Aynı apartmanda kalacağız gibi. 10 gündür fazladan 2-3 kişi var evde ve herkes kızımla konuşuyor gülüyor diye algıları inanılmaz açıldı. Evde yalnızken resmen yavaş büyüyormuş.
Gün içindeki ağlama krizleri azaldı çünkü başka insanlar görüyor beni de özlüyor sanki.
Emme konusu Şuan bi şaibe, kursağından ne kadar geçiyo ölçemiyorum maalesef tabi. Pazartesi belli olacak her şey.
Ama geceleri çok sık uyanıyor bazen 10 dk aralıklara düşüyor o anlarda aç olduğunu düşünüyorum genelde.
Yine ihtimaller arasında kayboldum
Sadece genel olarak kalabalık ortam ve biraz başkalarının onunla yarım saat bile ilgilenmesi sanki beni özlemesine neden oluyor. Beni görünce gülüp cilveleniyo resmengündüzleri olan memeyle kavgaları genel olarak çok azaldı, sakinledi. şimdi kilo aldıysa eğer sorunumuzun biraz da yalnızlık ve biraz depresyonlu hallerimiz olduğunu düşüneceğim. Kısmet.
Ben aldım ama henüz büyük geliyor eline kızımın, düşüyor elinden.. biraz daha büyüyünce kullanacak inşallahKızlarrr ilk defa e-bebek mağazasına girdik. Böyle bi şey aldım. Sürekli eli ağzında diye bi eline bunu takayım dedim. Kullanan var mı? Zararı var mıdır ki?
Eli ağzında diye almadım canım diş çıkarma dönemi gelince diye aldımBizimkinin de eli sürekli ağzında emer gibi yapıyor hatta ama bebekler bu şekilde ek gıda dönemine hazırlanıyorlar, doktorum da oral dönemde çok normal çekmeyin elini dedi. Bence bu tarz aparatlara gerek yok eğer diş çıkarmıyorsa. Diş çıkarırken kaşımak İçin iyi olabilir ama diğer türlü ellerinin ağzında olması normalmiş
Denemedim daha ama muhtemelen bizimkine de büyük gelecekBen aldım ama henüz büyük geliyor eline kızımın, düşüyor elinden.. biraz daha büyüyünce kullanacak inşallah
Bende almayı düşünüyorum kullanırsanız severse falan banada söylermisinizKızlarrr ilk defa e-bebek mağazasına girdik. Böyle bi şey aldım. Sürekli eli ağzında diye bi eline bunu takayım dedim. Kullanan var mı? Zararı var mıdır ki?
O zaman ben de bi bakayım :)Eli ağzında diye almadım canım diş çıkarma dönemi gelince diye aldım
Denemedim daha ama muhtemelen bizimkine de büyük gelecek
Bizimde sürekli evde birileri var evlerimiz yakın. Anneanne, babaanne,dedeleri gelip gidiyor eşimde evde. Gerçekten o kadar erken konuştu ki çok faydasını gördük.Aynen, biz de üç haftadır annemdeyiz. Ablam ve kızı da ona yakın yaşıyor.. durmadan evde birileri var.. çok mutlu, çok konuşkan oldu.. bu hafta içinde döneceğiz malesefbitiyor güzel günler
Gündüz minimum 3 maksimum 5 saat uyumalı 8 den sonraki uykular gece uykusuna dahil ediliyor. 18 den sonraya gündüz uykusu bırakılmasın deniyor. İki uyku arasında Max 2s 15 dk olmalı. Gece uykusu da 11-12 saat surebilir.Ben aksam 9 gibi gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum.gunaydın kızlar sabaha kadar yine uyumadı ya gece uykusu dondu ya da yediklerimden cocuk sürekli gaz cıkarıyor kaka yaparkenki kadar hem de. daha onceden boyle değildi. 4 aylık olacak pazartesi ama gazı tavanda gibi. yediğim yemeklerden mi ne yiyip içiyorsunuz ben sasırdım. kahve içiyorum o yuzden mi dicem hep içiyordum zaten, ekmek yiyoru ondan mı, neden boyle oldu gunduz uykusunu geceye cevirmek icin hiç uyutmamak mı lazım gündüz kac saat uyuması gerekiyor artık bittim uykusuzluk beni mahvettti tükendim resmen.
9 da gece uykusuna gecirmeye calısıyorsun oncesinde ne kadar saat uyumamıs oluyor bi de kaçta kalkıyorGündüz minimum 3 maksimum 5 saat uyumalı 8 den sonraki uykular gece uykusuna dahil ediliyor. 18 den sonraya gündüz uykusu bırakılmasın deniyor. İki uyku arasında Max 2s 15 dk olmalı. Gece uykusu da 11-12 saat surebilir.Ben aksam 9 gibi gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum.
8-9 arası uyanıyor 10 da bile uyusa.. Gece uykusuna direniyoruz 2.5-3 saat arası oluyor önceden 2s 15 dk civarıydı. Bı de son gündüz uykusu uzun olmasın isteniyor şekerleme gibi 45 dk 1 saat civarı isteniyor. Benimki malesef orda fazla uyuyor.onceki gündüz uykuları kısa olduğu için sanırım9 da gece uykusuna gecirmeye calısıyorsun oncesinde ne kadar saat uyumamıs oluyor bi de kaçta kalkıyor
Gece benimki de 10 dakikada bir uyanıyor sebepsiz ağlıyor ama gözler kapalı oluyor anlam veremiyorumgunaydın kızlar sabaha kadar yine uyumadı ya gece uykusu dondu ya da yediklerimden cocuk sürekli gaz cıkarıyor kaka yaparkenki kadar hem de. daha onceden boyle değildi. 4 aylık olacak pazartesi ama gazı tavanda gibi. yediğim yemeklerden mi ne yiyip içiyorsunuz ben sasırdım. kahve içiyorum o yuzden mi dicem hep içiyordum zaten, ekmek yiyoru ondan mı, neden boyle oldu gunduz uykusunu geceye cevirmek icin hiç uyutmamak mı lazım gündüz kac saat uyuması gerekiyor artık bittim uykusuzluk beni mahvettti tükendim resmen.
Olur yazarımBende almayı düşünüyorum kullanırsanız severse falan banada söylermisiniz
Pusetteyiz şu an nefret ediyoruzKızlar arabada puset mi kullanıyorsunuz ? Oto koltuğu bakıyoruz ama çok kararsız kaldık. 0-36 mı almalı 9-36 alsak şimdi kullanamayız
Puseti de hiç sevmiyor bağlaması da zor
Geçen arabada pusetten düştüPusetteyiz şu an nefret ediyoruz5.ay kontrolünde soracağım oto koltuğuna geçebilir miyiz diye 9-18 bizimde. 7.5kgya yaklaşır herhalde o zamana. Birkaç kg erken oturabiliyorlarmış
Biz puset kullanıyoruz puseti ter şekilde şöför yanı koltuğun arkasına koyuyorum öndeki koltuğuna geriye doğru itince puset sıkışıyor hiç kıpırdamıyor, tavsiye ederim. Bizimki de sevmiyor bağlamayıGeçen arabada pusetten düştübağlatmıyor çığlık atıyor. Hangi marka almıştınız
Demek ki hepsi sevmiyor pusetiBiz puset kullanıyoruz puseti ter şekilde şöför yanı koltuğun arkasına koyuyorum öndeki koltuğuna geriye doğru itince puset sıkışıyor hiç kıpırdamıyor, tavsiye ederim. Bizimki de sevmiyor bağlamayı
Çok geçmiş olsun bizde ön koltukla sıkıştırıyoruz düşmesin diye bizimde bağlatmıyor çünkü sürekli elim üzerinde yolculuk yapıyoruz malesef. Besafe x3 ısofix aldık bizGeçen arabada pusetten düştübağlatmıyor çığlık atıyor. Hangi marka almıştınız
Benimki de gözü kapalı ama durmadan burnunu dişini kaşıyor elleri durmuyor hiç.. kendini uyandıracak diye başında nöbet tutuyorum resmen.. akşam 22.30dan sonra gece uykusuna geçiyor.. sabah 7ye kadar.. bazen iki bazen üç emzirme oluyor o süreçte uyumaya devam ediyor.. ama 7de full şarj olarak uyanmış oluyorGece benimki de 10 dakikada bir uyanıyor sebepsiz ağlıyor ama gözler kapalı oluyor anlam veremiyorum