2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bu bizde de var. Algıları bu ay itibariyle açılmış, bu tarz hareketler sese ya da ortama yönelip ilgisi çabuk dağılırmış. Sessiz ve mümkünse Los bı odada beslenme tavsiye ediliyor. Bır de beslenme araları açılan bir ay örneğin 3 saatten 4 e kayabiliyor. Tek seferde daha fazla beslenip daha uzun tok kalabiliyorlar. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyormus.
Benim durum karışıkz bunları da denedim hoş bişey değişmedi, uyanmadan önce emziriyorum, en garantisi oluyor. Yoksa bildiğin aç kalıyor.
Bakalım bu ay kilo nasıl olacak normalde 5. Ayda kontrol yok ama yine de bizi çağırdı asmdeki hemşire kilo takibi için

Bazı bebekler ebeveynlerinin bebeklik uykusuna çekiyormuş bilmiyorum ne kadar doğru ama çevremde bu tezi doğrulayan çok. Bizde eşimde bende çok uyurmuşuz halada severiz oğlanda seviyor mesela. Sizde böyle uyumayan biri var mıymış

Hayırlı olsun canım. Bence kafa olarak rahatlayacaksın işte iyi gelecektir. Bugün bir kuaföre gittim yalnız şarj oldum resmen kendime geldim. Dönüşte yolu uzata uzata yürüdüm 😂
Ben varım 😬🙈

Onların psikolojisi bozuk. Kimse kusura bakmasın ama şu az geçen almanya hayatımda gördüm ki. Buraya gelin alırken kendilerine hizmetçi alıyorlar. Gördüğüm ettiğim anladigim bu. Maalesef acı gerçek. Turkiyeden alalim.gelini diyorlar köle gibi kullanıyorlar. Çocuk doğur ise git bize hizmet et herşeyi yap. Benim kaynanam yerinden kalkamaz ama bana bir kere bisey getir dediğini duymadım köyde doğdu büyüdü 2 yaşında babasını kaybetmis ama saygıyı sevgiyi çok güzel gösterir kendini ezdirme. Hakedene hakettiği gibi hele bbir anneyken. Sonra gidip anneler sinirini çocuğundan cikartiyo ortaya daha minicik psikolojisi bozulmuş çocuklar cikiyo
Malesef dediğin doğru. Ama o günden sonra kaynanamin yüzüne bile bakmadım daha, üst katımda oturuyo ne yukarı çıktım nede konuştum tribime devam ediyorum. Çünkü bir daha kötü bir laf söyleme cüretinde bulunamasın. Bizlerde kimsenin kölesi değiliz. Eşime de söyledim annenden özür bekliyorum diye. Yanlış bisey yaparsam ikaz edebilir beni tabi ki dedim ama kötü bir söz söylemeye hiç ama hiç kimsenin hakkı yok ! Buna sende dahilsin dedim. Şimdilik bekliyorum bakalım.

• Beğen
Reactions: Zzy
Bazı bebekler ebeveynlerinin bebeklik uykusuna çekiyormuş bilmiyorum ne kadar doğru ama çevremde bu tezi doğrulayan çok. Bizde eşimde bende çok uyurmuşuz halada severiz oğlanda seviyor mesela. Sizde böyle uyumayan biri var mıymış

Hayırlı olsun canım. Bence kafa olarak rahatlayacaksın işte iyi gelecektir. Bugün bir kuaföre gittim yalnız şarj oldum resmen kendime geldim. Dönüşte yolu uzata uzata yürüdüm 😂
biz de uyuyan bebekmişiz. Hatta annem beni gelir dinlememiş nefes alıyor muyum neden uyanmadım diye:)

Bizimki de çok şükür seviyor uykuyu, bazen gece 5 defa uyanıyorum o ayrı ama beslenip devam ediyor uykuya. doğru galiba bu tez.

Bana da öyle geliyor, iyi gelecekmiş kendimi anne dışında bir sıfatla tanımlayabileceğimiz bir yerde olmak iyi hissettirecek gibi geliyor. Diğer ihtimali düşünmek beni geriyor belki de ondan böyle düşünmeye çalışıyorum bilmiyorum ama. Hayat şartları mecbur dönecektik birgün o da yarın oldu

Kızlar benim bebeisin turgut özel gidişi var. Altı kıpkırmızı oldu pişik kremi surdum ama doğru mu yaptim

biz de uyuyan bebekmişiz. Hatta annem beni gelir dinlememiş nefes alıyor muyum neden uyanmadım diye:)

Bizimki de çok şükür seviyor uykuyu, bazen gece 5 defa uyanıyorum o ayrı ama beslenip devam ediyor uykuya. doğru galiba bu tez.

Bana da öyle geliyor, iyi gelecekmiş kendimi anne dışında bir sıfatla tanımlayabileceğimiz bir yerde olmak iyi hissettirecek gibi geliyor. Diğer ihtimali düşünmek beni geriyor belki de ondan böyle düşünmeye çalışıyorum bilmiyorum ama. Hayat şartları mecbur dönecektik birgün o da yarın oldu
Bende beslemeye kalkıyorum alt değiştirip geri uyuyoruz ☺️

Ya bencede sosyal ortamda insanın bir yeri olması bile psikolojik açıdan rahatlama sağlar. Sürekli evde bazen insan yalnız kalmak istiyor açıkcası. Hayırlısı olsun senin için canım ☺️

Kızlar demir vitamini bebeğinde iştah artışı yapan var mı sanki iştahı biraz arttırdı bizde

Biz be safe marka 9-36 aldık ama cybex marka da iyidir. Şu an Hepsiburadada indirimde dilersen bı göz at derim. https://app.hps.im/d7ct/adtq0d21
Çok sağol canım güzel indirşm varmış bakıyoruz şimdi 🙏
Yarın işe başlıyorum kızlar, alırım bi ‘üzülme her şey güzel olacak ‘ desteklerinizi 🥹
Geçmez sandığındaki koca 4 ay bitti şaka gibi, üzerine bir de 2 haftalık yıllık izin kullandım. Umarım ilk gün iyi geçer.
Ohhh hadi hayırlısı,biraz zorlanacaksın ama herşey çok güzelllll olacak 🙏inşallah bende bakıcı bulurum da dönerim işime🫤

Yarın işe başlıyorum kızlar, alırım bi ‘üzülme her şey güzel olacak ‘ desteklerinizi 🥹
Geçmez sandığındaki koca 4 ay bitti şaka gibi, üzerine bir de 2 haftalık yıllık izin kullandım. Umarım ilk gün iyi geçer.

Hadi bakalım herşey kolaylikla geçsin ilk gün 🥰 Max 1 hafta zor gelir sonra alışırsın diye düşünüyorum 🙏 Farklı ortamlar iyidir kendine gelirsin sonuçta herşey ona daha iyi bir gelecek sunmak, ihtiyaçlarını daha rahat karşılamak için ♥️

Bence bir hafta alışma süreci olur, sonra iyi bile gelecektir. Aklın evde kalmayacak kadar güvendiklerine emanet ediyorsan, kavuşmanın mutluluğunu düşün. Onun geleceği için de yapmış oluyorsun bu fedakarlığı güzel anne. Her şey güzel olacak 🙏🏻

Kızlar, Bim broşürüne denk geldim. Bu cuma guzel ürünler geliyor, oyuncak vs. dileyen bı göz atsın.

Eklentiler

• IMG_20230108_202857.jpg
    IMG_20230108_202857.jpg
    197,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230108_212128.jpg
    IMG_20230108_212128.jpg
    174,5 KB · Görüntüleme: 46
Çok sağol canım güzel indirşm varmış bakıyoruz şimdi 🙏

Ohhh hadi hayırlısı,biraz zorlanacaksın ama herşey çok güzelllll olacak 🙏inşallah bende bakıcı bulurum da dönerim işime🫤

Hadi bakalım herşey kolaylikla geçsin ilk gün 🥰 Max 1 hafta zor gelir sonra alışırsın diye düşünüyorum 🙏 Farklı ortamlar iyidir kendine gelirsin sonuçta herşey ona daha iyi bir gelecek sunmak, ihtiyaçlarını daha rahat karşılamak için ♥️

Bence bir hafta alışma süreci olur, sonra iyi bile gelecektir. Aklın evde kalmayacak kadar güvendiklerine emanet ediyorsan, kavuşmanın mutluluğunu düşün. Onun geleceği için de yapmış oluyorsun bu fedakarlığı güzel anne. Her şey güzel olacak 🙏🏻
İyi ki varsınız🥹
Her şey bebeklerimiz için gerçekten.
Yarın ola hayrola akışta yaşayacağım bakalım neler olacak.

X