2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bakalım bu ay kilo nasıl olacak normalde 5. Ayda kontrol yok ama yine de bizi çağırdı asmdeki hemşire kilo takibi için

Ben varım

Malesef dediğin doğru. Ama o günden sonra kaynanamin yüzüne bile bakmadım daha, üst katımda oturuyo ne yukarı çıktım nede konuştum tribime devam ediyorum. Çünkü bir daha kötü bir laf söyleme cüretinde bulunamasın. Bizlerde kimsenin kölesi değiliz. Eşime de söyledim annenden özür bekliyorum diye. Yanlış bisey yaparsam ikaz edebilir beni tabi ki dedim ama kötü bir söz söylemeye hiç ama hiç kimsenin hakkı yok ! Buna sende dahilsin dedim. Şimdilik bekliyorum bakalım.

Reactions: Zzy
biz de uyuyan bebekmişiz. Hatta annem beni gelir dinlememiş nefes alıyor muyum neden uyanmadım diye:)

Bizimki de çok şükür seviyor uykuyu, bazen gece 5 defa uyanıyorum o ayrı ama beslenip devam ediyor uykuya. doğru galiba bu tez.

Bana da öyle geliyor, iyi gelecekmiş kendimi anne dışında bir sıfatla tanımlayabileceğimiz bir yerde olmak iyi hissettirecek gibi geliyor. Diğer ihtimali düşünmek beni geriyor belki de ondan böyle düşünmeye çalışıyorum bilmiyorum ama. Hayat şartları mecbur dönecektik birgün o da yarın oldu

Kızlar benim bebeisin turgut özel gidişi var. Altı kıpkırmızı oldu pişik kremi surdum ama doğru mu yaptim

Bende beslemeye kalkıyorum alt değiştirip geri uyuyoruz

Ya bencede sosyal ortamda insanın bir yeri olması bile psikolojik açıdan rahatlama sağlar. Sürekli evde bazen insan yalnız kalmak istiyor açıkcası. Hayırlısı olsun senin için canım

Kızlar demir vitamini bebeğinde iştah artışı yapan var mı sanki iştahı biraz arttırdı bizde

Biz be safe marka 9-36 aldık ama cybex marka da iyidir. Şu an Hepsiburadada indirimde dilersen bı göz at derim. https://app.hps.im/d7ct/adtq0d21
Çok sağol canım güzel indirşm varmış bakıyoruz şimdi
Ohhh hadi hayırlısı,biraz zorlanacaksın ama herşey çok güzelllll olacak inşallah bende bakıcı bulurum da dönerim işime

Hadi bakalım herşey kolaylikla geçsin ilk gün Max 1 hafta zor gelir sonra alışırsın diye düşünüyorum Farklı ortamlar iyidir kendine gelirsin sonuçta herşey ona daha iyi bir gelecek sunmak, ihtiyaçlarını daha rahat karşılamak için

Bence bir hafta alışma süreci olur, sonra iyi bile gelecektir. Aklın evde kalmayacak kadar güvendiklerine emanet ediyorsan, kavuşmanın mutluluğunu düşün. Onun geleceği için de yapmış oluyorsun bu fedakarlığı güzel anne. Her şey güzel olacak

Kızlar, Bim broşürüne denk geldim. Bu cuma guzel ürünler geliyor, oyuncak vs. dileyen bı göz atsın.

Eklentiler

• IMG_20230108_202857.jpg
    197,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230108_212128.jpg
    174,5 KB · Görüntüleme: 46
Çok sağol canım güzel indirşm varmış bakıyoruz şimdi

Ohhh hadi hayırlısı,biraz zorlanacaksın ama herşey çok güzelllll olacak inşallah bende bakıcı bulurum da dönerim işime

İyi ki varsınız
Her şey bebeklerimiz için gerçekten.
Yarın ola hayrola akışta yaşayacağım bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…