- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz girdik mi bilmiyorum belirtiler neler canim neler yaşayacağızKızlar 4.ay atağından hayırlısıyla çıkan var mı kaçıncı gün bitti
kendin içtin dimiBende yazmıştım buraya 2 gündür gazdan mahvolmuştuk uykudan uyanıyordu ağlayarak uyuyamıyordu oğlum. Saolsun bir arkadaş kimyon çayı önerdi içtim dün maşalah güzel bi uyku uyudu ilk defa oğlum. Hem akşam uyudu hem gece az önce 10 da uyandı çok mutluyum güne güzel başlamak ne güzel
iyi aslında masallsh700/750 Gr almisti ama son bir haftası problemiydi. Bugün yeniden tartıya götürücem günlük grama bakılacak
ah nerde daha 19 gun varKızlar 4.ay atağından hayırlısıyla çıkan var mı kaçıncı gün bitti
Bizimki az almıştı ama ben diyet yapıyordum diyeti bıraktım şimdi almaya başladıBu ay 600 gr almasi lazimmis en az ama 400 gr almiş
Aslında artık tek uyku uyuyabilirler beslenmeden 9 saat kadar8 de uyuyan bebe 8 de uyanır, onunla uyumayan anne pişmanlığı yaşıyorum uyuruyuma emzirdim ve gece 2 de tek meme emzirebildim. 6 da ise sadece 40ccmama yedirebildim. Sonraki kipirdanislarinda da memeden bir iki çekmiştir gerisi yok
Anamız ağlıyor ne bitmesi biten varsa gücenirim bakKızlar 4.ay atağından hayırlısıyla çıkan var mı kaçıncı gün bitti
Ya benim bebişin yüzeyde beyazlık yok ama damaklarda bazı kısımlar diş büyüklüğünde bembeyaz olmuş. Sanki alttan yüzeye yürüyor gibi. Bahsettiğiniz şey bunun gibi mibenimkide çıkarıyo galiba alt diş yerleri beyazladı biraz elleri süreklinağzında sürekli tükürük akıtıyo sabaha kadar uyumuyo herşeye ağlıyo kusuyo ağzını siliyorum ona bile ağlıyo delircem galiba bugün doktor tetagil al paketin yarısını sür diş yerlerin rahatlatır dedi aldım işe yarar umarım
Bizde öfke, sinir, aniden çığlık atarak katılaya katılaya ağlama, beslenmek istememe, uyku düzeninde değişiklik ve uykuda ağlama varBiz girdik mi bilmiyorum belirtiler neler canim neler yaşayacağız
Ohh ohhah nerde daha 19 gun var
Hayırlısıyla bir bitirseydik şu ayı ya en uzun süren atakmış galibaAnamız ağlıyor ne bitmesi biten varsa gücenirim bak
Canım diş eti kisti onlar bizimde diş gibi hemen doktoruna gösterdik öyle dedi bebeklerde olurmuş. Diş geldiği falan yok henüz daha çok erken gelmesin zaten dedi. Salya akıtması elini sokması falan ayına göre normal hareketler dedi.Ya benim bebişin yüzeyde beyazlık yok ama damaklarda bazı kısımlar diş büyüklüğünde bembeyaz olmuş. Sanki alttan yüzeye yürüyor gibi. Bahsettiğiniz şey bunun gibi mi
İnşallah değildir bide bu şekilde Bir ay çok zor geçecekaynen ben de kafayı yicem sanırım her diş bu kadar zormuki ya yandık valla
17 gün kalmış yanlış yazmisimBizde öfke, sinir, aniden çığlık atarak katılaya katılaya ağlama, beslenmek istememe, uyku düzeninde değişiklik ve uykuda ağlama var
Yok yok resmen
Ohh ohh
Hayırlısıyla bir bitirseydik şu ayı ya en uzun süren atakmış galiba
aynen o da varYa benim bebişin yüzeyde beyazlık yok ama damaklarda bazı kısımlar diş büyüklüğünde bembeyaz olmuş. Sanki alttan yüzeye yürüyor gibi. Bahsettiğiniz şey bunun gibi mi
Biz pazartesi olduk şükür ateş filan olmadı o yüzden vermedik. Rota menenjiti 2. Dozlarını doktoru 2 ay sonra gelin dedi. Aralık ta olduk şubat ta gidicez.Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz
Masallah umarım bizimkine de bisey olmaz cok tesekkurler. Rota ve menenjitin 2 asisi dimi. Biz ilk dozları 3. Ayda olmuştuk sizin de oyle miydi pekiBiz pazartesi olduk şükür ateş filan olmadı o yüzden vermedik. Rota menenjiti 2. Dozlarını doktoru 2 ay sonra gelin dedi. Aralık ta olduk şubat ta gidicez.
Ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim. Ya da babybjorn marka anakucagi alabilirsin hiç bisey olmadi bende var taş gibi sağlam şunu da ekleyim hamak uzun süreli gece uykusu için kullanışlı değil gündüz uykuları için uygunKızlar hamak kullanan var mı ana kucağımız kırıldı dandik çıktı park yatak yatak odasına sığmıyor hamak tarzı bir şey alayım diyorum ne diyorsunuz