2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende yazmıştım buraya 2 gündür gazdan mahvolmuştuk uykudan uyanıyordu ağlayarak uyuyamıyordu oğlum. Saolsun bir arkadaş kimyon çayı önerdi içtim dün maşalah güzel bi uyku uyudu ilk defa oğlum. Hem akşam uyudu hem gece az önce 10 da uyandı😇 çok mutluyum güne güzel başlamak ne güzel☺️
kendin içtin dimi

8 de uyuyan bebe 8 de uyanır, onunla uyumayan anne pişmanlığı yaşıyorum 🙈 uyuruyuma emzirdim ve gece 2 de tek meme emzirebildim. 6 da ise sadece 40ccmama yedirebildim. Sonraki kipirdanislarinda da memeden bir iki çekmiştir gerisi yok
Aslında artık tek uyku uyuyabilirler beslenmeden 9 saat kadar

benimkide çıkarıyo galiba alt diş yerleri beyazladı biraz elleri süreklinağzında sürekli tükürük akıtıyo sabaha kadar uyumuyo herşeye ağlıyo kusuyo ağzını siliyorum ona bile ağlıyo delircem galiba bugün doktor tetagil al paketin yarısını sür diş yerlerin rahatlatır dedi aldım işe yarar umarım
Ya benim bebişin yüzeyde beyazlık yok ama damaklarda bazı kısımlar diş büyüklüğünde bembeyaz olmuş. Sanki alttan yüzeye yürüyor gibi. Bahsettiğiniz şey bunun gibi mi🥲

Biz girdik mi bilmiyorum belirtiler neler canim neler yaşayacağız 🙈😅
Bizde öfke, sinir, aniden çığlık atarak katılaya katılaya ağlama, beslenmek istememe, uyku düzeninde değişiklik ve uykuda ağlama var 😞
Yok yok resmen 🙈
ah nerde daha 19 gun var
Ohh ohh 😞
Anamız ağlıyor ne bitmesi biten varsa gücenirim bak 😂
Hayırlısıyla bir bitirseydik şu ayı ya 😂🤦🏼‍♀️ en uzun süren atakmış galiba

Ya benim bebişin yüzeyde beyazlık yok ama damaklarda bazı kısımlar diş büyüklüğünde bembeyaz olmuş. Sanki alttan yüzeye yürüyor gibi. Bahsettiğiniz şey bunun gibi mi🥲
Canım diş eti kisti onlar bizimde diş gibi hemen doktoruna gösterdik öyle dedi bebeklerde olurmuş. Diş geldiği falan yok henüz daha çok erken gelmesin zaten dedi. Salya akıtması elini sokması falan ayına göre normal hareketler dedi.

Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz

Bizde öfke, sinir, aniden çığlık atarak katılaya katılaya ağlama, beslenmek istememe, uyku düzeninde değişiklik ve uykuda ağlama var 😞
Yok yok resmen 🙈

Ohh ohh 😞

Hayırlısıyla bir bitirseydik şu ayı ya 😂🤦🏼‍♀️ en uzun süren atakmış galiba
17 gün kalmış yanlış yazmisim😁

Eklentiler

• Screenshot_20230106-133934_The Wonder Weeks.jpg
    Screenshot_20230106-133934_The Wonder Weeks.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz
Biz pazartesi olduk şükür ateş filan olmadı o yüzden vermedik. Rota menenjiti 2. Dozlarını doktoru 2 ay sonra gelin dedi. Aralık ta olduk şubat ta gidicez.

Kızlar hamak kullanan var mı ana kucağımız kırıldı dandik çıktı park yatak yatak odasına sığmıyor hamak tarzı bir şey alayım diyorum ne diyorsunuz

Biz pazartesi olduk şükür ateş filan olmadı o yüzden vermedik. Rota menenjiti 2. Dozlarını doktoru 2 ay sonra gelin dedi. Aralık ta olduk şubat ta gidicez.
Masallah umarım bizimkine de bisey olmaz cok tesekkurler. Rota ve menenjitin 2 asisi dimi. Biz ilk dozları 3. Ayda olmuştuk sizin de oyle miydi peki

Kızlar hamak kullanan var mı ana kucağımız kırıldı dandik çıktı park yatak yatak odasına sığmıyor hamak tarzı bir şey alayım diyorum ne diyorsunuz
Ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim. Ya da babybjorn marka anakucagi alabilirsin hiç bisey olmadi bende var taş gibi sağlam şunu da ekleyim hamak uzun süreli gece uykusu için kullanışlı değil gündüz uykuları için uygun

X