2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Amin canım bu günlerde geçecek insaallah.Ilk çocuğun mu senin
Benim ilk canım bu akşam böyle tuhaf duygular içindeyim nedendir bilmiyorum ama ağlıyorum durup durup sanki ben daha anne kuzusuyumda bu bebeğe nasıl bakarım diye düşünüyorum aklıma saçma saçma şeyler geliyor ağlıyorum şuan bile sanki yapamıcak gibi hissediyor insan kendimi yetersiz görüyorum sanırım.. İyice duygu moduna girdim kötü hissediyorum çok

Benim ilk canım bu akşam böyle tuhaf duygular içindeyim nedendir bilmiyorum ama ağlıyorum durup durup sanki ben daha anne kuzusuyumda bu bebeğe nasıl bakarım diye düşünüyorum aklıma saçma saçma şeyler geliyor ağlıyorum şuan bile sanki yapamıcak gibi hissediyor insan kendimi yetersiz görüyorum sanırım.. İyice duygu moduna girdim kötü hissediyorum çok
Ah canım benim olunca göreceksin sanki hep anneymiş gibi oluyor insan sanki onsuz hayatın hiç olmamış gibi Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları benim 2. Ama sanki ilk gibi heyecanlı gerçekten çok farklı duygular 😊

Kızlar sizde azıcık iş yapıp terleseniz burnunuz boğazıniz kapanıyor mu?
Her hafta muhakkak nezle oluyorum gebe olduğumdan beri bağışıklığım bu kadar mı düştü ben anlamıyorum. Evin içinde hasta oluyorum baya baya.
Gebe kaldığımdan beri bunu yaşıyorum öncesinde yoktu. Ya evde mi supurup silmicez anlamadım ki

Kızlar sizde azıcık iş yapıp terleseniz burnunuz boğazıniz kapanıyor mu?
Her hafta muhakkak nezle oluyorum gebe olduğumdan beri bağışıklığım bu kadar mı düştü ben anlamıyorum. Evin içinde hasta oluyorum baya baya.
Gebe kaldığımdan beri bunu yaşıyorum öncesinde yoktu. Ya evde mi supurup silmicez anlamadım ki
Benim ufacık tozdan bile burnum tıkanıyor bazen 🤔

Acile gittim ordan polikinliği sevk ettiler alttan muayene etti düşedebilir tutunabilirde dediler hayrlısı olsun okadar üzüldüm ki ama o aleti çıkardıionda kahverengi lekeydi komple 😔
Ah canım böyle bisey de alttan muayene etmemeselerdi keşke şuan gittiğin doktorun var mı? Yarın bi gitsen o belki progestan verir 😔

X