- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Bende öyle yapayım umarım bende görürümGörünür keseyi 4+3te ultrasonla gördük biz sıkışık gidiyorum ben doktorum öyle çağırıyor kalbide 5+6da yine ultrasonda gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapayım umarım bende görürümGörünür keseyi 4+3te ultrasonla gördük biz sıkışık gidiyorum ben doktorum öyle çağırıyor kalbide 5+6da yine ultrasonda gördük
Gecmis olsun dün benden de bir iki damla geldi seninki nasıl çokmu belki yerleşme dir.Kızlar benim kahve rengi leke geldi kan verdim kimyasal gecirebilirim tekrardan çok üzgünüm sonucu bekliyorum
Benim ilk canım bu akşam böyle tuhaf duygular içindeyim nedendir bilmiyorum ama ağlıyorum durup durup sanki ben daha anne kuzusuyumda bu bebeğe nasıl bakarım diye düşünüyorum aklıma saçma saçma şeyler geliyor ağlıyorum şuan bile sanki yapamıcak gibi hissediyor insan kendimi yetersiz görüyorum sanırım.. İyice duygu moduna girdim kötü hissediyorum çokAmin canım bu günlerde geçecek insaallah.Ilk çocuğun mu senin
Amin inşallah düşerNe zahmeti canım rica ederim inşallah canım düşer değerlerimiz
Ah canım benim olunca göreceksin sanki hep anneymiş gibi oluyor insan sanki onsuz hayatın hiç olmamış gibi Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları benim 2. Ama sanki ilk gibi heyecanlı gerçekten çok farklı duygularBenim ilk canım bu akşam böyle tuhaf duygular içindeyim nedendir bilmiyorum ama ağlıyorum durup durup sanki ben daha anne kuzusuyumda bu bebeğe nasıl bakarım diye düşünüyorum aklıma saçma saçma şeyler geliyor ağlıyorum şuan bile sanki yapamıcak gibi hissediyor insan kendimi yetersiz görüyorum sanırım.. İyice duygu moduna girdim kötü hissediyorum çok
Canım değere bağlı 1500 olursa alttan görülüyormuş 3000 civarı olursa karından görülüyormuş geneldeZayıfmsn canım karındanmi. Göründü
Değerin kaç cikti canım leke geldiyse progestan verirler değerin belli oldu muKızlar benim kahve rengi leke geldi kan verdim kimyasal gecirebilirim tekrardan çok üzgünüm sonucu bekliyorum
2000+ karından gözüküyor doktor ona göre hesap yapıp çağırıyor geneldeCanım değere bağlı 1500 olursa alttan görülüyormuş 3000 civarı olursa karından görülüyormuş genelde
Canım 21binmis kızımda yinede karından görünmemis 5+3 de 21binms diyorum ne kadar yüksekmisCanım değere bağlı 1500 olursa alttan görülüyormuş 3000 civarı olursa karından görülüyormuş genelde
Doktorun biri öyle yazmıştı da bende ordan okumuştum canım doğrudur kilo vs ona da baglidir2000+ karından gözüküyor doktor ona göre hesap yapıp çağırıyor genelde
Canım gerçekten çok yüksekmiş 21 bin olduğuna emin misin ya da erken oldu da tarihte mi bi hata varCanım 21binmis kızımda yinede karından görünmemis 5+3 de 21binms diyorum ne kadar yüksekmis
82 di dün bugünde 88 çıktı lekelnme oldu işte regli olmazsan 1 hafta sonra kan ver dedi çok üzgünüm ilac faln vermediDeğerin kaç cikti canım leke geldiyse progestan verirler değerin belli oldu mu
Aslında düşmemiş artmış canim aslında progestan verseydi iyiydi acile mi gittin?82 di dün bugünde 88 çıktı lekelnme oldu işte regli olmazsan 1 hafta sonra kan ver dedi çok üzgünüm ilac faln vermedi
Benim ufacık tozdan bile burnum tıkanıyor bazenKızlar sizde azıcık iş yapıp terleseniz burnunuz boğazıniz kapanıyor mu?
Her hafta muhakkak nezle oluyorum gebe olduğumdan beri bağışıklığım bu kadar mı düştü ben anlamıyorum. Evin içinde hasta oluyorum baya baya.
Gebe kaldığımdan beri bunu yaşıyorum öncesinde yoktu. Ya evde mi supurup silmicez anlamadım ki
Tatlış benide eklermisin. Sat 25 aralık istanbul 1.çocukHosgeldiniz Şehir de yazar misiniz ekliyim listeye
Evet canım e nabız dan baktım eşimle şaşırdık ama o zaman da demiştik ikimzmi acaba diye 5 sene önceCanım gerçekten çok yüksekmiş 21 bin olduğuna emin misin ya da erken oldu da tarihte mi bi hata var
Acile gittim ordan polikinliği sevk ettiler alttan muayene etti düşedebilir tutunabilirde dediler hayrlısı olsun okadar üzüldüm ki ama o aleti çıkardıionda kahverengi lekeydi kompleAslında düşmemiş artmış canim aslında progestan verseydi iyiydi acile mi gittin?
Ah canım böyle bisey de alttan muayene etmemeselerdi keşke şuan gittiğin doktorun var mı? Yarın bi gitsen o belki progestan verirAcile gittim ordan polikinliği sevk ettiler alttan muayene etti düşedebilir tutunabilirde dediler hayrlısı olsun okadar üzüldüm ki ama o aleti çıkardıionda kahverengi lekeydi komple
Belki canım yumurtlaman erken olmuştur onda öyle olunca haliyle değer de yüksek oluyorEvet canım e nabız dan baktım eşimle şaşırdık ama o zaman da demiştik ikimzmi acaba diye 5 sene önce