2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizim çoğu kıyafetimiz görümcemden gelmişti sağolsun, hala giydirdiklerim var arasında. Ama bizimkinin kusması hala devam ettiği için alt üst takıl bile giydirmiyorum çoğu zaman, üst hemen perte ayrılıyor :)

O nedenle Uygun fiyatlı şeyler almaya çalışıyorum ben hep, çocuğum yediği helal giydiği haram derler bizim buralarda. Çok çabuk büyüyorlar çünkü. Biz de 6 aylık giyiyoruz şuan.
Şu pofidik tulumlardan aldım mesela hep 6-9 ay. 6 ay olan tam geliyor, 9 ay büyük ama olsun tam soğuklar başlayınca 9 ay da olur.

Sağlıklı olsunlar da kilonun makas Aralığı çok çok geniş. 5 kilo da iyi 7 kiloda misal.

Bizde küçükken kuzenlerimle birbirimize verirdik şu an bize kıyafet verecek biri yok ilk torun iki taraftada ama eşim nedense karşı olsada aldırtmazdı bana. Belki küçükken kendisi daha kısıtlı imkanlarda yetiştiği için şimdi oğlu çeşit çeşit giysin istiyor sanırım. Bizdede öyle derler yediği helal giydiği haram diye ama böyle olunca ses etmiyorum bende çoğu kıyafetlerini bir kere giydi kaldı saklıyorum bende kardeşi olursa diye o zaman ses etmez giydiririm

Jajinda canım sizde sanki babybjörn vardı. Hala kullanıyor mu miniğin. Biz hala kullanır mı kullanmaz mı karar veremiyoruz. Çok hareketli oldu artık sever mi acaba eşimde almak istiyor beni bir aydınlatır mısın

Kızlar benim bebeğim de çok kusuyo normal mi acaba ya çok sık emiyor ama sanki emdiginin hepsini kusuyor gibi korkmaya başladım kıyafet yetiştiremiyorum hem ona hem kendime

Ben babybjörn muadili bir ana kucağı kullanıyorum. Bebeğim çok sevdi çok güzel oynuyor kendi kendine. Önunde oyuncağı da var,oraya hışırtılı kitap takıyoruz baya uzun süre takılıyor ,hatta orada uyuyor. Kıpırdadikca sallandığı için de çok hoşuna gidiyor, uyurken de kıpirdayinca sallanma özelliği geri uykuya devam etmesine yardımcı oluyor. Yemek yerken, otururken ana kucağında yanımızda oluyor bebiş,o oynuyor biz de yemeğimizi yiyoruz rahatça.
Mantık hepsinde aynı aslında babybjörn çok pahalandi influencer tayfa sağolsun.Tabiki marka seçimi kişisel tercih Önden 1 ay kiralama yapıp sevip sevmediğini gözlemle bence almadan önce daha kolaylık olur canım.

Kızlar yaaa şu saç dökülmesine çare yok muyıldım ya acuç avuç dökülüyor.hamilelikte yoktu ne güzel
İ-mon latte kullanıyorum doktor vermişti. Biotin alsam emzirirken sıkıntı oluyr my bilen var mı

Buna ben de cevap bulamadım

Bebek anneyi tanımaya başlayınca saç dökülür derler bizim burda benim ilk oğlumda da olmustu hatta kellesmisti onu ama geçiyor hep kalıcı degil

Kiralıkta baktım aslında eşim yine kim bilir kimler kullandı mantığıyla yaklaştı muadilini almakta mantıklı neredeyse kira parasıda o kadar çünkü. Beni linkler misin Gerçekten çok pahalandı almışkende oyuncak aparatlı almak lazım ki biraz oyalansın. Biz ana kucağınıda pahalıya almıştık binmiyor bile yine aynısı olsun istemiyorum. Letgoya koyayım dedim babybjörn alırız biraz ekler çok ölü fiyatlar bizim neredeyse sıfır kıyamadım satmaya. Evim 2+1 hiç koyacak yerim yok anneme yolluyorum kullanmadıklarımızı ya da oto koltuğu vs

Gece yine uyumadık gezdiriyoruz yok yatırıyoruz yok her şeyi denedik son çare ayağımda sallayım belki uyur dedim direkt uyuya kaldı dişi çok kaşınıyor diş kaşıyıcı öneriniz var mı kızlar

Biz oioi nin kaktüs şeklinde olanı aldık da bana biraz büyük geldi ya emin olamadım

Ben de eczaneden wee babylere mi baksam silikon mu sulu olanlar mı mantıklı
Şimdi gördüm sulu olanları ama sanki bunlar daha etkili olabilir ya bebeklerimiz daha minik ya bence silikon için erken olabilir benim tamamen amatör tecrübemle bunu söylüyorum sulu olanlar sanki erken dönem için daha iyi gibi görünüyor

Dişi kaşındığını nasıl anladınız ? Bizimde elleri hep ağzında aşırı salya akıtıyor hatta ağzı diş dolu gibiydi doktora gösterdik diş incisi denen olaymış diş yok henüz zaten olmasında çok erken mahveder çıkana kadar dedi. Ama eller hep ağzında devam salya akıtmaya

Dün gece tüm mahalle dinlemiştir bizi heralde, sistim ağlamaktan. Uyudugunda 1.30 du saat saat 9 gibi uyutmustum yatağına alırken uykusu bölündü ve çığlık atmaya başladı biraz oyaladim her denemede aynı çığlık kıpkırmızı oluyo ağlamaktan ogurene kadar bağırıyor. Calpol verdim o bile sakinlestirmedi. En son ayağıma alip, telefondan kırmızı balığı izledik sonra süpürge sesi açıp salladım. Ayakta uyumayı bilmediği için tepki veremedi, kucağa uyku moduna aldığım anda bağırıyordu. Uykusu da maksimum 2 saat suruyo, yarım saat yada saat başı eller hareketleniyor, kundağı farkedip ağlıyor çoğu zaman, kundağı bpzduysa eller ağızda. Ne yapicam bilmiyorum basım çatlıyor

Türkiyede aşılar paralı miii

Canım ben bunu aldım

Türkiyede aşılar paralı miii

Özel aşılar paralı evet menenjit ve rotavirus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…