2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Anne sütü ve mama veriyorum canım bu ay seslenmedi ama bakalm diger ay ne olucak4.aydan sonra yavaslıyor sanırim gelişimler boyunuz kaç şuan
Biz mamayla devam artık. Sütü sağıyordum ya zaten emmedi hiç. Sağımdada artık 10-20cc anca çıkıyordu. Birde bu hastalıktan 7 tane hap kullanmak zorunda kalınca bıraktım sağmayı

Biz mamayla devam artık. Sütü sağıyordum ya zaten emmedi hiç. Sağımdada artık 10-20cc anca çıkıyordu. Birde bu hastalıktan 7 tane hap kullanmak zorunda kalınca bıraktım sağmayı
Çok çok geçmiş olsun canım bian önce toparlarsın inşallah bazen ne yapsakta olmuyor işte bnde o kadar dikkat etmeme ragmen süt azalıp gidiyor anlamadm gitti

Maşallah maşallahgelecegin basketbolcusu mu acabaa
Bilmem daha böyle gider mi gitmez mi çok isterim sporcu ya da müzisyen olmasını hayırlısı
aynen doktorda iki katını geçmesi gerekiyodu normal o yüzden dedi çok şükür çok ufacıktı ya ben bunu nasıl büyütcem diye korkmuştum valla 46 cm boy 2450 gr kilo
Evet insan tutmaya korkuyor bizimde sarılıktan 2800e düşmüştü minicikti ya giydiremiyordum bir şey olacak diye

haha bi gece kolu kıyafetin içinde kıvrılmış kıyafetin kolu sallanıyo kolunuda bi türlü salmadı kırıldımıki diye oturup ağladım yeni doğduğu zamanlarda

Bi an eylüle gittim duygulandımne cabuk geçiyor Allahım evlatlarımıza saglıklk uzun ömürler versin

Hipp combiotic veriyorum şuana kadar iyiyz bakalm gaz sorunu kabızlık filan yapmadı.geceleri süt bi tık daha cok oluyor gece emziriyorum gündüz mama daha cok veriyorum
benimde gece az oluyo süt bütün gğn 2 saatte bir emince gece azalıyo sanki ben 2 gecedir veriyorum aptamile göre daha az kusuyo gazlu bi bebek zaten o aynı devam kabızlıkta yok çok şükür

benimde gece az oluyo süt bütün gğn 2 saatte bir emince gece azalıyo sanki ben 2 gecedir veriyorum aptamile göre daha az kusuyo gazlu bi bebek zaten o aynı devam kabızlıkta yok çok şükür
Kusmamız bayagı azaldı besledikten sonra dik tutarsam sorun olmuyor.onun yerine salyaları devreye girdi bakalm

haha bi gece kolu kıyafetin içinde kıvrılmış kıyafetin kolu sallanıyo kolunuda bi türlü salmadı kırıldımıki diye oturup ağladım yeni doğduğu zamanlarda
O zamanlar kıyafetler çuval gibiydi tabi
Bi an eylüle gittim duygulandımne cabuk geçiyor Allahım evlatlarımıza saglıklk uzun ömürler versin
Yaaa küçük kedi yavrusu gibiydiler şimdi kocamanlar ne çabuk geçiyor zaman amin canım

Bizimki göbeğine kadar kaka yapmıştı bugün onu temizlerken kanadı. Çok şükür kesildi sonra hastalık geçsin de gidersiniz aynen.

Ben 8.5mm olanı aldım hellobaby de kullandım bugün fena olmadı ama hepsi ile uyumlu değil bodylerin. Zorda kaldıkça kullanırım temiz zıbın kalmazsa

Bizimde 8.5mm andy wawa’da denedim tek uymuştu. Bir daha kullanmayınca diğerlerinde denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…