- 4 Kasım 2021
- 3.403
- 3.310
- 32
Maşallah maşallahgelecegin basketbolcusu mu acabaaEn son 3 aylıkken gittik doktora 65.5cm çıkmıştı canım şu an bilmiyorum ayda bir gidince ölçüyor boy ve kgyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallahgelecegin basketbolcusu mu acabaaEn son 3 aylıkken gittik doktora 65.5cm çıkmıştı canım şu an bilmiyorum ayda bir gidince ölçüyor boy ve kgyu
Biz mamayla devam artık. Sütü sağıyordum ya zaten emmedi hiç. Sağımdada artık 10-20cc anca çıkıyordu. Birde bu hastalıktan 7 tane hap kullanmak zorunda kalınca bıraktım sağmayıAnne sütü ve mama veriyorum canım bu ay seslenmedi ama bakalm diger ay ne olucak4.aydan sonra yavaslıyor sanırim gelişimler boyunuz kaç şuan
başladım canım ama sadece gece uykusuna geçmeden 60 cc veriyorumMaşallah minik kuzuya saglıklıysa kilonun önemi yokk canım.geçenlerde okudum sen mama takviyesine başlamıştın degilmi
Hangisini aldın canımbaşladım canım ama sadece gece uykusuna geçmeden 60 cc veriyorum
aynen doktorda iki katını geçmesi gerekiyodu normal o yüzden dedi çok şükür çok ufacıktı ya ben bunu nasıl büyütcem diye korkmuştum valla 46 cm boy 2450 gr kiloBence normal canım ufak doğmuş iki katını geçmiş bile kilosu maşallah
Çok çok geçmiş olsun canım bian önce toparlarsın inşallah bazen ne yapsakta olmuyor işte bnde o kadar dikkat etmeme ragmen süt azalıp gidiyor anlamadm gittiBiz mamayla devam artık. Sütü sağıyordum ya zaten emmedi hiç. Sağımdada artık 10-20cc anca çıkıyordu. Birde bu hastalıktan 7 tane hap kullanmak zorunda kalınca bıraktım sağmayı
aptamil veriyodum dokoryn tavsiyesiyle hipp combiotic ajdım sen hangisini veriyosunHangisini aldın canım
Bilmem daha böyle gider mi gitmez mi çok isterim sporcu ya da müzisyen olmasını hayırlısıMaşallah maşallahgelecegin basketbolcusu mu acabaa
Evet insan tutmaya korkuyor bizimde sarılıktan 2800e düşmüştü minicikti ya giydiremiyordum bir şey olacak diyeaynen doktorda iki katını geçmesi gerekiyodu normal o yüzden dedi çok şükür çok ufacıktı ya ben bunu nasıl büyütcem diye korkmuştum valla 46 cm boy 2450 gr kilo
Hipp combiotic veriyorum şuana kadar iyiyz bakalm gaz sorunu kabızlık filan yapmadı.geceleri süt bi tık daha cok oluyor gece emziriyorum gündüz mama daha cok veriyorumaptamil veriyodum dokoryn tavsiyesiyle hipp combiotic ajdım sen hangisini veriyosun
Sağ ol canım. Öyle nasip bazı şeyler ne yapsakta olmuyor akışına bırakmak lazımÇok çok geçmiş olsun canım bian önce toparlarsın inşallah bazen ne yapsakta olmuyor işte bnde o kadar dikkat etmeme ragmen süt azalıp gidiyor anlamadm gitti
haha bi gece kolu kıyafetin içinde kıvrılmış kıyafetin kolu sallanıyo kolunuda bi türlü salmadı kırıldımıki diye oturup ağladım yeni doğduğu zamanlardaBilmem daha böyle gider mi gitmez mi çok isterim sporcu ya da müzisyen olmasını hayırlısı
Evet insan tutmaya korkuyor bizimde sarılıktan 2800e düşmüştü minicikti ya giydiremiyordum bir şey olacak diye
Bi an eylüle gittim duygulandımne cabuk geçiyor Allahım evlatlarımıza saglıklk uzun ömürler versinBilmem daha böyle gider mi gitmez mi çok isterim sporcu ya da müzisyen olmasını hayırlısı
Evet insan tutmaya korkuyor bizimde sarılıktan 2800e düşmüştü minicikti ya giydiremiyordum bir şey olacak diye
benimde gece az oluyo süt bütün gğn 2 saatte bir emince gece azalıyo sanki ben 2 gecedir veriyorum aptamile göre daha az kusuyo gazlu bi bebek zaten o aynı devam kabızlıkta yok çok şükürHipp combiotic veriyorum şuana kadar iyiyz bakalm gaz sorunu kabızlık filan yapmadı.geceleri süt bi tık daha cok oluyor gece emziriyorum gündüz mama daha cok veriyorum
Kusmamız bayagı azaldı besledikten sonra dik tutarsam sorun olmuyor.onun yerine salyaları devreye girdi bakalmbenimde gece az oluyo süt bütün gğn 2 saatte bir emince gece azalıyo sanki ben 2 gecedir veriyorum aptamile göre daha az kusuyo gazlu bi bebek zaten o aynı devam kabızlıkta yok çok şükür
bizim salya kusma birbirine girdi emince çok kusuyoKusmamız bayagı azaldı besledikten sonra dik tutarsam sorun olmuyor.onun yerine salyaları devreye girdi bakalm
O zamanlar kıyafetler çuval gibiydi tabihaha bi gece kolu kıyafetin içinde kıvrılmış kıyafetin kolu sallanıyo kolunuda bi türlü salmadı kırıldımıki diye oturup ağladım yeni doğduğu zamanlarda
Yaaa küçük kedi yavrusu gibiydiler şimdi kocamanlar ne çabuk geçiyor zaman amin canımBi an eylüle gittim duygulandımne cabuk geçiyor Allahım evlatlarımıza saglıklk uzun ömürler versin
Yaa bizede demişti kanama normal diye kanamamıştı ama. Şişmeyede normal demişti bizde panikle gece yarısı doktoru aramıştık. İnsan normal olduğunu bilsede görünce panik yapıyor malesef canım. Bizimde 15i kontroldü hastalıktan gidemedik haftaya gideceğiz bakalım.
Şu body uzatma aparatını sevemedim kalın kaba geldi acıtacak diye kullanmak istemedim açıkcası.
aynenküçülenlerin kaldırırkrn duygulandımO zamanlar kıyafetler çuval gibiydi tabi
Yaaa küçük kedi yavrusu gibiydiler şimdi kocamanlar ne çabuk geçiyor zaman amin canım
Bizimde 8.5mm andy wawa’da denedim tek uymuştu. Bir daha kullanmayınca diğerlerinde denemedim.Bizimki göbeğine kadar kaka yapmıştı bugün onu temizlerken kanadı. Çok şükür kesildi sonra hastalık geçsin de gidersiniz aynen.
Ben 8.5mm olanı aldım hellobaby de kullandım bugün fena olmadı ama hepsi ile uyumlu değil bodylerin. Zorda kaldıkça kullanırım temiz zıbın kalmazsa
Bende ayırdım hep bazılarını verdim. Bazılarını kardeşi olursa diye saklıyorumaynenküçülenlerin kaldırırkrn duygulandım