- 1 Ekim 2020
- 1.084
- 745
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde 1. Ay kontrol oldu. Sonra araya asi girdi 2 sefer aşı da da doktoru görmedim hemşire ile muhatap oldum. Sadece adı yapıldı kontrol değil. 4. Ay da doktor kontrolü var. Sonra. 6. Ay da. Her ay cagirmiyo.bebeğin kaç aylık bizimmi 3. ay kontrolüydü bugünki.aynen herşey normal diyeymiş öyle dedi 3. ayda doğduğu kilonun 2 katına çıkması gerekiyomuş fiizksel gelişimi normal diye öyle dedi
Bizimki de aynı başını geriye doğru atmaya başladı ilk kez yapıyor bunu bir de ilk doğduğu zamanlarda süt basnçlı geldiğinde yapıyorduYa çok sinirim bozuldu, durduj yere meme reddi başladı. Çığlık çığlığa ağlıyor, ayakta gezerek veriyorum 2 dk oturunca yine çığlık kıyamet. En son tamam dedim vermiyorum emme
Çok gerildim ya gerçekten yıldım, her gün değişik bi huy
Bide o yapilan igne cok tedirgin ediyor kuzulari
Resmen onda olmasada bende travma kaliyo
Menengitte cok agir gecmisti su 15 gunde mahfoldik
Çok çok doğru söylüyorsun, doldum artık biri bitiyor diğeri başlıyor. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim.sonra vicdan azabı çekiyorum. Çok şükür yinede çok şükürBizimki de aynı başını geriye doğru atmaya başladı ilk kez yapıyor bunu bir de ilk doğduğu zamanlarda süt basnçlı geldiğinde yapıyordu
Gerilmekte aşırı haklısın ama garip bi durum yaşıyorlar muhtemelen hem ataklar hem gün içindeki uyaranlar. bir de annenin gerginliğini hissedince daha çok uzuyor ağlama seansı
Ben onu farkettiğimden beri emmesi için zorlamamaya başladım yavaş yavaş düzeliyor gibi ve sinirlenmemeye çalışıyorum hatta o ağlarken psikopatça gelebilir ama gülümsemeye başladım çok sakin bi sesle filan konuşuyorum gerçekten ağlaması kesiliyor. Yine ağlıyor ama kesinlikle daha kısa sürüyor. Ya bi de elleri mahkum aç kaldıklarında emmek zorundalar ki artık eskisi kadar naif değiller dirençleri de iyi açlığa.daha güçlüler. Annenin sakin huzurlu olduğunu hissettiklerinde onlar da sakinleşiyor. ve şuan neredeyse hepimiz aynı süreçten geçiyoruz asla yalnız değilsin. Çok daraldığında bunun geçici bş dönem oldupunu belki bir sonraki gün bile normale döneceğini bil. O anda boğulma. Böyle doğru ya da yanlış bişeyler deneye deneye bu dönemleri aşacağız.
Ah işe dönecek anne selam olsun sana, ben de 9 ocakta dönüyorum. Allah yardımcımız olsun. Rapor hakkımda bilgim yok sadece bir selam vermek istedim.Selam kızlar .Kasım Annesi olcakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezler Size sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?
Canım bizimki küçük olduğumdan lokal anestezi oldu iğne vs yapılmadı hiç. Pipi uyuşturuldu sadece o yüzden anestezinin etkilerini pek yaşamadık. Okudum diğer kızlarda olmuş. Bizim operasyondan sonra hem emmek istiyor ama aynı zamanda memeyi itiyordu tutmuyordu doğru düzgün ben ayakta gezinerek emzirdim öyle aştık beslenmeyi biraz biraz.Kızlar bebeğim sünnetten sonra çok iştahsız asla emmiyor,karnı doysun diye mama verdim onu da içmedi. Biraz emince onu da kusuyor. Anestezi etkisi sanırım. Sizde de benzer durumlar oldu mu kızlar? L Lalalala1 T temmuzekim
Ya çok sinirim bozuldu, durduj yere meme reddi başladı. Çığlık çığlığa ağlıyor, ayakta gezerek veriyorum 2 dk oturunca yine çığlık kıyamet. En son tamam dedim vermiyorum emme
Kızlar meme reddi durumunda ayakta gezinerek emzirme öneriliyor ben denedim sonuç aldım sizler de bi deneyin isterseniz, mantıksal açıklamasını sormayın inanın bilmiyorumBizimki de aynı başını geriye doğru atmaya başladı ilk kez yapıyor bunu bir de ilk doğduğu zamanlarda süt basnçlı geldiğinde yapıyordu
Gerilmekte aşırı haklısın ama garip bi durum yaşıyorlar muhtemelen hem ataklar hem gün içindeki uyaranlar. bir de annenin gerginliğini hissedince daha çok uzuyor ağlama seansı
Ben onu farkettiğimden beri emmesi için zorlamamaya başladım yavaş yavaş düzeliyor gibi ve sinirlenmemeye çalışıyorum hatta o ağlarken psikopatça gelebilir ama gülümsemeye başladım çok sakin bi sesle filan konuşuyorum gerçekten ağlaması kesiliyor. Yine ağlıyor ama kesinlikle daha kısa sürüyor. Ya bi de elleri mahkum aç kaldıklarında emmek zorundalar ki artık eskisi kadar naif değiller dirençleri de iyi açlığa.daha güçlüler. Annenin sakin huzurlu olduğunu hissettiklerinde onlar da sakinleşiyor. ve şuan neredeyse hepimiz aynı süreçten geçiyoruz asla yalnız değilsin. Çok daraldığında bunun geçici bş dönem oldupunu belki bir sonraki gün bile normale döneceğini bil. O anda boğulma. Böyle doğru ya da yanlış bişeyler deneye deneye bu dönemleri aşacağız.
Sağol tatlımAh işe dönecek anne selam olsun sana, ben de 9 ocakta dönüyorum. Allah yardımcımız olsun. Rapor hakkımda bilgim yok sadece bir selam vermek istedim.
Canım bizimki küçük olduğumdan lokal anestezi oldu iğne vs yapılmadı hiç. Pipi uyuşturuldu sadece o yüzden anestezinin etkilerini pek yaşamadık. Okudum diğer kızlarda olmuş. Bizim operasyondan sonra hem emmek istiyor ama aynı zamanda memeyi itiyordu tutmuyordu doğru düzgün ben ayakta gezinerek emzirdim öyle aştık beslenmeyi biraz biraz.
Kızlar meme reddi durumunda ayakta gezinerek emzirme öneriliyor ben denedim sonuç aldım sizler de bi deneyin isterseniz, mantıksal açıklamasını sormayın inanın bilmiyorum
Canım bizimki küçük olduğumdan lokal anestezi oldu iğne vs yapılmadı hiç. Pipi uyuşturuldu sadece o yüzden anestezinin etkilerini pek yaşamadık. Okudum diğer kızlarda olmuş. Bizim operasyondan sonra hem emmek istiyor ama aynı zamanda memeyi itiyordu tutmuyordu doğru düzgün ben ayakta gezinerek emzirdim öyle aştık beslenmeyi biraz biraz.
Zam geldi mi yoksa gelecek mi canim bizde haftaya yaptircaz şimdiden alsak mi aşıyı bilemedimKızlar bisuru eczane ile görüştüm zam gelmeden rotavirus ve menenjit aşılarının 2.dozlarini satın almak için. Depolarda aşılar olmasına rağmen satışa izin vermiyorlar da saka gibi gerçekten bizim millet kadar fırsatçı bir millet daha yoktur.
Evet bı arkadasim da uyku eğitimi almıştı bir hafta zorlandı sadece ama çok iyi geldi oğluna akşam 8 de uyuyup sabah gene erken kalkıyordu çözüm siyah perdeUyku eğitimi 4.aydan sonra alınabilir diye biliyorum. Ne kadar erken o kadar iyi onlara da bize de yazık böyle. Aglatmadan başarılı olan kişileri bulmaya çalışıyorum Instagram'da. İnfluencer tavsiyeleri hariç
Selam canım nasılsın bebişin nasılYuh ya bende rotayı 700 küsüre yaptırmıştım
Aramıza bir kişi daha katıldı hoşgeldin tatlım uyumayanlar kulübüne çoğumuzun bebesi öyle bu aralar gecicek inşallahBenimm minnoş uyumuyor direniyor resmen gündüz bı uyurdu 3 4 saat gecede yatardı şimdi gündüzde hiç yatmıyor 5 dk bı kestiriyor sanki bütün uykusunu almış gibi çok enerjik gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye ama yok sanırım 12. Hafta atağına girmiş bulunmaktayim
demekki her doktor her ay çağırmıyoBizimde 1. Ay kontrol oldu. Sonra araya asi girdi 2 sefer aşı da da doktoru görmedim hemşire ile muhatap oldum. Sadece adı yapıldı kontrol değil. 4. Ay da doktor kontrolü var. Sonra. 6. Ay da. Her ay cagirmiyo.
Canım belki gazı olabilir ondan emmeyi reddebilir. Benimki gazı olduğunda kafasını geriye atar emmez. Gazı çıkınca yine iştahla devam eder. Kafayı geri atınca emmeyince anlıyorum ki hemen gaz çıkarmalıyım. Bi dene istersen gazını çıkarmayıYa çok sinirim bozuldu, durduj yere meme reddi başladı. Çığlık çığlığa ağlıyor, ayakta gezerek veriyorum 2 dk oturunca yine çığlık kıyamet. En son tamam dedim vermiyorum emme
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınızSağ olun kızlar. Eve geldik yeni tahlil sonuçlarını bekliyoruz çıkanlara göre enfeksiyonum yüksek ve kan pıhtılaşmam var. Hepsi çıkınca arayacağız doktoru. Berbat bir şey yürüyemiyorum bacaklarım sanki benim değil tutmuyor
Gelmiş geçmiş olsun şimdideen canım
Teşekkür ederim amin canım.Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah canım
Ahhh fırsatçılık bu resmen nasıl bir zam bu çok şaşkınım gerçekten inanamıyorum ,gidişat berbat gerçekten. Allah yardım etsin hepimize
Canım nasıl gidiyor giremedim kaç saattir ilaçlardan uyuyorum hepUyku arasında deneyeyim canım inşallah ise yarar da doyurur karnını, yoksa aç aç nasıl olacak
Teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Teşekkür ederim amin canım.
Diyecek çok şey var ama susuyoruz işte bizde herkes gibi
Canım nasıl gidiyor giremedim kaç saattir ilaçlardan uyuyorum hep
Zam geldi mi yoksa gelecek mi canim bizde haftaya yaptircaz şimdiden alsak mi aşıyı bilemedim
Senin bebişte çok hassas tenli demekki balon olayı ilk 3 günden sonra inmişti bizde insan gördükçe ağlıyor ya o halde küçücük bedenlerine bizim müdehalemizle yapılan bir şey sonuçta. uykularda mutlaka ver canım yoksa dediğin gibi ittiriveriyorlar dilleriyle.Aynen öyle söylenecek sey çok da işte...
Gece emzirdim hatta içim rahat etmediği için de emzirme sonrası biraz mama icirdim. Uyku sersemi içti yoksa istemiyor itiyor diliyle. Sabaha karşı ve az önce yine emzirdim. Balon olmuş bizimki de yağladim güzelce bezini açıp, kantaron sürdüm. Gün içinde umarım beslenir yoksa zor olacak çünkü gündüz uykuları düzensiz bu ara çok.
Sen nasıl oldun ilaclar ise yaramaya başladı mı?