2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bisuru eczane ile görüştüm zam gelmeden rotavirus ve menenjit aşılarının 2.dozlarini satın almak için. Depolarda aşılar olmasına rağmen satışa izin vermiyorlar da saka gibi gerçekten bizim millet kadar fırsatçı bir millet daha yoktur.
şimdi fiyata ne kadar diyolar rota aşısının bana 770 dediler bugün

Biraz büyüdüğünde çok zor olacak canim 6 aydan sonra uyku eğitimimi alacaksınız

Yaaa çok tatlı 😍

Yarasın kuzucuga 🥰

Aynenn öyle valla büyük onun oğlu küçük brnim oğlum gibi bişey oldu kardeşi uyanınca oğlum diyor ki anneee seninki uyandı 😀

Ohhh süper harikasınız ya bizim yerimize de gezin 🙂🥰
Uyku eğitimi 4.aydan sonra alınabilir diye biliyorum. Ne kadar erken o kadar iyi onlara da bize de yazık böyle. Aglatmadan başarılı olan kişileri bulmaya çalışıyorum Instagram'da. İnfluencer tavsiyeleri hariç

Kızlar bisuru eczane ile görüştüm zam gelmeden rotavirus ve menenjit aşılarının 2.dozlarini satın almak için. Depolarda aşılar olmasına rağmen satışa izin vermiyorlar da saka gibi gerçekten bizim millet kadar fırsatçı bir millet daha yoktur.
Yuh ya bende rotayı 700 küsüre yaptırmıştım

Herkese günaydın kızlar,bugün 2bucukta oğluşumun sünneti var, çok heyecan yaptım 😬🥰
Canım şimdiden geçmiş olsun, operasyondan çıkınca ilk idrarda biraz ağlıyor ama sonra İnan çok rahat geçti bizim.
Doktor pipiyi geriye çekme hareketi gösterdi yapıışıklık olmaması İçin onu bile ilk günden sonra rahatça yaptım, erkek bunlar erkek😍

Canım şimdiden geçmiş olsun, operasyondan çıkınca ilk idrarda biraz ağlıyor ama sonra İnan çok rahat geçti bizim.
Doktor pipiyi geriye çekme hareketi gösterdi yapıışıklık olmaması İçin onu bile ilk günden sonra rahatça yaptım, erkek bunlar erkek😍

Lalacim çok teşekkür ederim, insallah bizim de kolaylıkla geçer 🥰 yerim o minik erkekleri yaaa ♥️

bugün 3. ay kontrolüne gittik doktor bidaha 6 aylık olunca gelin sağlık ocağına götürün sorun olursa getirin dedi kafam karıştı 6 aya kadarher ay gitmesi gerekmiyomu

Canım çok geçmiş olsun🙏
gelişmelerden haberdar et sen bizi. Aklımız sende. Bebeğe etki etmeden atlatırsın inşallah, çevremde herkes hasta inanılmaz bir salgın olduğu söyleniyor Allah şifa versin bebeklerimize zarar gelmesin.

Oy oy. İlaç fiyatlarındaki artış inanılmaz..
Şuan izinde olduğum İçin yemek kartı almıyordum ama aldığım dönemde çoğunlukla market alışverişinde kullanırdım iyi olmadı bu.
Sağ olun kızlar. Eve geldik yeni tahlil sonuçlarını bekliyoruz çıkanlara göre enfeksiyonum yüksek ve kan pıhtılaşmam var. Hepsi çıkınca arayacağız doktoru. Berbat bir şey yürüyemiyorum bacaklarım sanki benim değil tutmuyor
Lalacim çok teşekkür ederim, insallah bizim de kolaylıkla geçer 🥰 yerim o minik erkekleri yaaa ♥️
Gelmiş geçmiş olsun şimdideen canım 🧿🙏

Sağ olun kızlar. Eve geldik yeni tahlil sonuçlarını bekliyoruz çıkanlara göre enfeksiyonum yüksek ve kan pıhtılaşmam var. Hepsi çıkınca arayacağız doktoru. Berbat bir şey yürüyemiyorum bacaklarım sanki benim değil tutmuyor

Gelmiş geçmiş olsun şimdideen canım 🧿🙏

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin bir an önce 🙏
Sunnetimiz oldu da bitti maşallah 🧿

Bebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Hakiki zeytinyağı iyi geliyor. Gazı varken karnına da sürüyordum ben. Tavsiye ederim çoğu marka pişik kreminden daha iyi geliyor. Bazı geçmeyen pişikler alerjiyle de alakalı olabiliyormuş bu arada.

Hakiki zeytinyağı iyi geliyor. Gazı varken karnına da sürüyordum ben. Tavsiye ederim çoğu marka pişik kreminden daha iyi geliyor. Bazı geçmeyen pişikler alerjiyle de alakalı olabiliyormuş bu arada.
Laktoz intoleransı var zaten büyük ihtimal bununla ilgili

X