- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım kesinlikle anneler hasta olmamalı bebekler hiç olmamalı bakacak birileri var Allahtan olmasalar ne yapardım bilmem.Bizimki de balon gibiydi, pipisini aşağı doğru çektireceksiniz yapışmaması İçin demişti nasıl yaptım bilemiyorum o an bir güç gelmişti. Şimdi o işi indi tam olmasa da ama yine görüntü can sıkıcı. Krem süre süre deri gibi bir şey olmuş pipisinde, dayanamayıp sünnetten 2 gün sonda kontrole götürmüştük doktor Demir bişeyle o deri görünümünü alıverdi şoke oldum, biz kıyamıyoruz hiç
Canım çok geçmiş olsun, bebekler hasta olmasın ama anneler de olmasın hem güçten düşüyoruz hem hakkıyla ilgilenemiyoruz
Küsmemiştir o sana bizim minikler biraz başına buyruk canları nasıl istiyorsa öyle yapıyorlar ondandır
Kusuyor muKızlar kızım 2 ay 7 günlük
2.aydan 7.gune yani 7 günde 120 gr almış çok az değilmi? Hemşire normal dedi ama bana çok az geldi. Elbette önemli olan sağlıklı olması ama ne bileyim üzüldüm açıkçası
Ben ecologic kullanıyorum memnunumKızlar sleepy bio natural ya da ecologıc serisinin ıslak mendillerini kullanan var mı kalitesi nasıl ? Hamileyken stok yaptığım waterwipes mendiller azalıyor ve fiyatları almış başını gitmiş yılbaşı zamları gelmeden yeni almak istiyorum
Canım bizim 2-3 gecedir uyuyor çok şükür. Akşam 9-10 arası gece moduna geçiyor (tabi o saate kadar çılgınlar gibi ağlıyor niyeyse direniyor uyumamak için) sabah 9:30ta uyanıyor. Gece 3 beslenme yapıyoruz. Beslenmede bazen uyanıyor bazende uyanmıyor. Nasıl oldu dersen bende bilmiyorum sağları solları belli olmuyor bazen çok güzel uyuyorlar bazende bütün gece beşik sallıyorumYa kızlar Allah aşkına şu düzeni oluşturabileniniz var mı? Gece uykusuna en geç akşam 8 gibi geçip iki kez beslenip yeniden uykuya devam eden bebeği olanimiz var mı?
Hayır kusmasi ay çok nadir olsa bileKusuyor mu
2.si 1tl kampanyası var bende bio natural aldım şimdiBen ecologic kullanıyorum memnunum
Ya ne güzel bizimki o saatte uyusa da uyanıyor ve uykuya devam ettiremiyorum malesefCanım bizim 2-3 gecedir uyuyor çok şükür. Akşam 9-10 arası gece moduna geçiyor (tabi o saate kadar çılgınlar gibi ağlıyor niyeyse direniyor uyumamak için) sabah 9:30ta uyanıyor. Gece 3 beslenme yapıyoruz. Beslenmede bazen uyanıyor bazende uyanmıyor. Nasıl oldu dersen bende bilmiyorum sağları solları belli olmuyor bazen çok güzel uyuyorlar bazende bütün gece beşik sallıyorum
Bizimde belli olmuyor bu ara uyuyor ama işteYa ne güzel bizimki o saatte uyusa da uyanıyor ve uykuya devam ettiremiyorum malesef
Yok be yalan bunlar böyle bebesi olan varsa iki rekat şükür namazı kılsınYa kızlar Allah aşkına şu düzeni oluşturabileniniz var mı? Gece uykusuna en geç akşam 8 gibi geçip iki kez beslenip yeniden uykuya devam eden bebeği olanimiz var mı?
Bilemedim o zaman normal diyorlarsa normaldirHayır kusmasi ay çok nadir olsa bile
Kızlar sleepy bio natural ya da ecologıc serisinin ıslak mendillerini kullanan var mı kalitesi nasıl ? Hamileyken stok yaptığım waterwipes mendiller azalıyor ve fiyatları almış başını gitmiş yılbaşı zamları gelmeden yeni almak istiyorum
Dünden beri ağlıyorum, uyku reddi varsa o bizde var simdiYok be yalan bunlar böyle bebesi olan varsa iki rekat şükür namazı kılsın
Cok guzel.bir düzen oluşturmuş kendineCanım bizim 2-3 gecedir uyuyor çok şükür. Akşam 9-10 arası gece moduna geçiyor (tabi o saate kadar çılgınlar gibi ağlıyor niyeyse direniyor uyumamak için) sabah 9:30ta uyanıyor. Gece 3 beslenme yapıyoruz. Beslenmede bazen uyanıyor bazende uyanmıyor. Nasıl oldu dersen bende bilmiyorum sağları solları belli olmuyor bazen çok güzel uyuyorlar bazende bütün gece beşik sallıyorum
Bizimki genelde 11 gibi uyuyor, bugün banyo falan yaptırdığımız İçin az evvel uyuyakaldı. Sonra bi gece 2 buçuk bi 5 bi de 8 gibi uyanıyor. Geceleri uyandığında emip uykuya devam ediyor. Hep böyle sürer mi bilmiyorum tabi. Tam bi düzen oturtabilmiş değiliz biz de. Keyfi nasıl istersen öyle oluyor çoğunlukla ama besleniyor uykuya devam etmesi konusunda şanslıyım sanırımYa kızlar Allah aşkına şu düzeni oluşturabileniniz var mı? Gece uykusuna en geç akşam 8 gibi geçip iki kez beslenip yeniden uykuya devam eden bebeği olanimiz var mı?
Nazar değmesin uzun süredir en geç akşam 9da uyuyor. 2de uyanıyor besleniyor uyuyor sabah 8de uyanıyor. Tabi ki arada sırada bozuluyor bu düzen ama genel olarak böyle.Ya kızlar Allah aşkına şu düzeni oluşturabileniniz var mı? Gece uykusuna en geç akşam 8 gibi geçip iki kez beslenip yeniden uykuya devam eden bebeği olanimiz var mı?
Sizinki de uyumayan bebeklerdendi sanki bir dönem değil mi?Nazar değmesin uzun süredir en geç akşam 9da uyuyor. 2de uyanıyor besleniyor uyuyor sabah 8de uyanıyor. Tabi ki arada sırada bozuluyor bu düzen ama genel olarak böyle.