- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Amin canım teşekkür ederim. Gözünüz aydınÇok geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin bir an önce
Sunnetimiz oldu da bitti maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ederim. Gözünüz aydınÇok geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin bir an önce
Ya çok geçmiş olsunSağ olun kızlar. Eve geldik yeni tahlil sonuçlarını bekliyoruz çıkanlara göre enfeksiyonum yüksek ve kan pıhtılaşmam var. Hepsi çıkınca arayacağız doktoru. Berbat bir şey yürüyemiyorum bacaklarım sanki benim değil tutmuyor
Gelmiş geçmiş olsun şimdideen canım
Oldu da bitti maşallah diyelimÇok geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin bir an önce
Sağ ol canımYa çok geçmiş olsun
ben eczaneyle konuştum rotarix 2 yi şimdiden alcam 5 ayda atılcakkabul ettiler
Sonuçlarım çıktı. Kanda, idrarda ve gaitada ayrı ayrı enfeksiyonlar var d dimerim çok yüksek covid olma ihtimalimde yüksekmiş biraz toparlasam teste gideceğiz. İlaçlar yeni geldi 7 çeşit hap. Böylelikle süt sağma dönemimde bitti çok üzgünüm 5cc çıkıyordu artık günde ama yinede veriyordum yavruma.. yatak odasında tek başıma yatıyorum arada ağlıyorum yavrumun sesi geldikçe. Ben iyileşene kadar anneannesiyle babaannesi bizde allahtan. Şu an tek düşüncem oğluma geçmemesi
Bu arada pzt günü eczaneye 8 kutu reflü maması sipariş etmiştik 20sinde zam gelecek diye. Normalde ertesi gün hemen getirirdi depo getirmedi dün. Bu sabah getirmiş tabii 180tl olan bir kutu mama olmuş 340tl bu gece ilave yine gelecekmiş zam.
Amin canım teşekkür ederim. Gözünüz aydın
Oldu da bitti maşallah diyelim
Bizede 5. Ay da gel dedi, bak şimdi bende bizimkinden şüphe etrimbugün 3. ay kontrolüne gittik doktor bidaha 6 aylık olunca gelin sağlık ocağına götürün sorun olursa getirin dedi kafam karıştı 6 aya kadarher ay gitmesi gerekmiyomu
Çok geçmiş olsun canım d dimer için birşey dediler miSonuçlarım çıktı. Kanda, idrarda ve gaitada ayrı ayrı enfeksiyonlar var d dimerim çok yüksek covid olma ihtimalimde yüksekmiş biraz toparlasam teste gideceğiz. İlaçlar yeni geldi 7 çeşit hap. Böylelikle süt sağma dönemimde bitti çok üzgünüm 5cc çıkıyordu artık günde ama yinede veriyordum yavruma.. yatak odasında tek başıma yatıyorum arada ağlıyorum yavrumun sesi geldikçe. Ben iyileşene kadar anneannesiyle babaannesi bizde allahtan. Şu an tek düşüncem oğluma geçmemesi
Bu arada pzt günü eczaneye 8 kutu reflü maması sipariş etmiştik 20sinde zam gelecek diye. Normalde ertesi gün hemen getirirdi depo getirmedi dün. Bu sabah getirmiş tabii 180tl olan bir kutu mama olmuş 340tl bu gece ilave yine gelecekmiş zam.
Asiri huysuzdu surekli kusmustuKızlar bebeğim sünnetten sonra çok iştahsız asla emmiyor,karnı doysun diye mama verdim onu da içmedi. Biraz emince onu da kusuyor. Anestezi etkisi sanırım. Sizde de benzer durumlar oldu mu kızlar? L Lalalala1 T temmuzekim
Asiri huysuzdu surekli kusmustu
Diger annelerdende ole seyler duydum
Cok gecmis olsun bende 2.gun zorladi sonra duzeldi
Sizde hemen sifa bulursinuz iinsalla
Teşekkür ederim kan sulandırıcı başlattılar direk canımÇok geçmiş olsun canım d dimer için birşey dediler mi
Ahh olmaz olur mu canım bir hafta ne çektik sünnetten kaynaklı oluyorlar malesefKızlar bebeğim sünnetten sonra çok iştahsız asla emmiyor,karnı doysun diye mama verdim onu da içmedi. Biraz emince onu da kusuyor. Anestezi etkisi sanırım. Sizde de benzer durumlar oldu mu kızlar? L Lalalala1 T temmuzekim
bebeğin kaç aylık bizimmi 3. ay kontrolüydü bugünki.aynen herşey normal diyeymiş öyle dedi 3. ayda doğduğu kilonun 2 katına çıkması gerekiyomuş fiizksel gelişimi normal diye öyle dediBizede 5. Ay da gel dedi, bak şimdi bende bizimkinden şüphe etrim
Herşey normal diyedir belki
Canım derin uykuda beslemeyi dene işe yarar belki. Bizim sünnetten sonra iştah gezmeye gitti halada gelmedi uykuda veriyoruz mecburen dream_catcherr
Bizimki de 3 aylık evetbebeğin kaç aylık bizimmi 3. ay kontrolüydü bugünki.aynen herşey normal diyeymiş öyle dedi 3. ayda doğduğu kilonun 2 katına çıkması gerekiyomuş fiizksel gelişimi normal diye öyle dedi