2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sonuçlarım çıktı. Kanda, idrarda ve gaitada ayrı ayrı enfeksiyonlar var 😢 d dimerim çok yüksek covid olma ihtimalimde yüksekmiş biraz toparlasam teste gideceğiz. İlaçlar yeni geldi 7 çeşit hap. Böylelikle süt sağma dönemimde bitti çok üzgünüm 5cc çıkıyordu artık günde ama yinede veriyordum yavruma.. yatak odasında tek başıma yatıyorum arada ağlıyorum yavrumun sesi geldikçe. Ben iyileşene kadar anneannesiyle babaannesi bizde allahtan. Şu an tek düşüncem oğluma geçmemesi 🙏

Bu arada pzt günü eczaneye 8 kutu reflü maması sipariş etmiştik 20sinde zam gelecek diye. Normalde ertesi gün hemen getirirdi depo getirmedi dün. Bu sabah getirmiş tabii 180tl olan bir kutu mama olmuş 340tl 😡 bu gece ilave yine gelecekmiş zam.

Sonuçlarım çıktı. Kanda, idrarda ve gaitada ayrı ayrı enfeksiyonlar var 😢 d dimerim çok yüksek covid olma ihtimalimde yüksekmiş biraz toparlasam teste gideceğiz. İlaçlar yeni geldi 7 çeşit hap. Böylelikle süt sağma dönemimde bitti çok üzgünüm 5cc çıkıyordu artık günde ama yinede veriyordum yavruma.. yatak odasında tek başıma yatıyorum arada ağlıyorum yavrumun sesi geldikçe. Ben iyileşene kadar anneannesiyle babaannesi bizde allahtan. Şu an tek düşüncem oğluma geçmemesi 🙏

Bu arada pzt günü eczaneye 8 kutu reflü maması sipariş etmiştik 20sinde zam gelecek diye. Normalde ertesi gün hemen getirirdi depo getirmedi dün. Bu sabah getirmiş tabii 180tl olan bir kutu mama olmuş 340tl 😡 bu gece ilave yine gelecekmiş zam.

Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah canım 🧿

Ahhh fırsatçılık bu resmen nasıl bir zam bu çok şaşkınım gerçekten inanamıyorum ,gidişat berbat gerçekten. Allah yardım etsin hepimize

Çok geçmiş olsun canım d dimer için birşey dediler mi

Kızlar bebeğim sünnetten sonra çok iştahsız asla emmiyor,karnı doysun diye mama verdim onu da içmedi. Biraz emince onu da kusuyor. Anestezi etkisi sanırım. Sizde de benzer durumlar oldu mu kızlar? L Lalalala1 T temmuzekim
Asiri huysuzdu surekli kusmustu
Diger annelerdende ole seyler duydum
Cok gecmis olsun bende 2.gun zorladi sonra duzeldi
Sizde hemen sifa bulursinuz iinsalla

Asiri huysuzdu surekli kusmustu
Diger annelerdende ole seyler duydum
Cok gecmis olsun bende 2.gun zorladi sonra duzeldi
Sizde hemen sifa bulursinuz iinsalla

Kusması benim de kafama takıldı çok ,aç olduğunu biliyorum ama istemiyor beslenmeyi için rahat etmiyor. İnşallah düzelir hemen çok teşekkür ederim 🥰🙏

Kızlar bebeğim sünnetten sonra çok iştahsız asla emmiyor,karnı doysun diye mama verdim onu da içmedi. Biraz emince onu da kusuyor. Anestezi etkisi sanırım. Sizde de benzer durumlar oldu mu kızlar? L Lalalala1 T temmuzekim
Ahh olmaz olur mu canım bir hafta ne çektik 🤦🏼‍♀️ sünnetten kaynaklı oluyorlar malesef

Bizede 5. Ay da gel dedi, bak şimdi bende bizimkinden şüphe etrim
Herşey normal diyedir belki
bebeğin kaç aylık bizimmi 3. ay kontrolüydü bugünki.aynen herşey normal diyeymiş öyle dedi 3. ayda doğduğu kilonun 2 katına çıkması gerekiyomuş fiizksel gelişimi normal diye öyle dedi

X