- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Hormonlarımiz daha tam düzene girmeyebilir. Bence stresle birlikte hormon denge problemi yüzündendir. Geçen cuma şeffaf akıntı bende de oldu, cumartesi gecesi ise kasık ve alt karın ağrısı saplandı gecenin bı vakti, o günün akşamına doğru hafifledi ağrı kesici almak zorunda kaldım malesef. Ya çatlamaydi ya da başka biseydi bakalım bi on güne belli olur sebebim.Kızlar kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Pazar günü yapışkan jel kıvamında kırmızı akıntım oldu adet olacağım sandım ama devamı gelmedi. Yapışkan şeffaf akıntım var. Kasıklarım dolu dolu korkmaya başladım artık bir sürprizi kaldıramam şu aniki gündür akşamları midemde pek iyi değil ama bebiş çok ağlıyor huzursuz strese yoruyorum.
Yakındır regl olman benim de öyle oldu kesildi 1 hafta sonra bugün baya kanamayla uyandım güneKızlar kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Pazar günü yapışkan jel kıvamında kırmızı akıntım oldu adet olacağım sandım ama devamı gelmedi. Yapışkan şeffaf akıntım var. Kasıklarım dolu dolu korkmaya başladım artık bir sürprizi kaldıramam şu aniki gündür akşamları midemde pek iyi değil ama bebiş çok ağlıyor huzursuz strese yoruyorum.
Sizi düşündüğüne emin olabilirsin, bebekle gerçekten zor bir süreç olur.. ne kadar basit ev desen de bebekle zor olurdu.. en iyisini yapmışsınız, için rahat olsun senin deKızlar size bir sorum olacak, ben şuan Ankara’d annemin yanındayım. Normalde Bulunduğum şehir de taşınma durumumuz var başka bir şehre taşınacağız. Eşim bebekle zor olur diye annemin yanında kalmamı söyledi yorulmayın ben hallederim evimiz alırız basit toplanabilecek bir ev küçüktü zaten. Sonra ben seni gelir alırım dedi. Ben başta reddettim ya olur mu filan diye tek başına nasıl halledeceksin diye. Annem ve eşim aynı fikirdeydi böylece ankaraya gelmiş bulundum. Şimdi 2 hafta filan oldu ayrı geçirdiğimiz ben yavaştan özlemeye başladım, ev basit olduğu için de gözümde büyümüyor ama eşimden yana hiç öyle gel modu yok. Bıraksam çağıracağı da yok. Beni mi düşünüyor yoksa bebeksizlik rahat mi geldi. Kafamda saçma düşünceler var sizce ne yapmak mantıklı. Kafam çok karışık.
Evet doktorlar önermiyor ama bebeğim suyu gördükçe çılgına dönüyor.. biberona çok az koyup iki üç kere verdim.. o kadar içi yanmış gibi içiyor ki.. pazartesi doktor kontrolünde soracağım yeniden..Emziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
O saatlerde 12 den önce uyuyorsa ne güzel. Benimki 2 den önce uyumuyor her gece ya mahvoluyorum uykusuzluktan21:30 gibi uyutup yatagina koydum ve beş dk içinde uyandı. Uykusu açılmadan salladım vs yok direndi ve tam 2 saat sonra uyutabildim. Bu arada acıkmış olma ihtimali de vardı ama çok az içip reddetti. İnşallah bı saate uyanmaz. Belim, kollarım koptu, artık hafif de değilUykusuzluktan ben mahvoldum, o nasıl bu kadar enerjik olabiliyo uyanikken aklım almiyo Ataksa da bitir hoca bitiiir bı iki hafta sal bizi
Çevreden hep zayıf kilo almiyo bu çocuk diyorlardı takmıyordum fazla simdi bana da az geldi hem anne sütü hem mama ile besleniyorIyi aslında canım ama maalesef biz anneler az diyoruz. Aslında açlıktan aglamiyosa gayet iyi. Belki boya gitmiştir. Kendiminkiyle kıyaslasam en son 1 aylıkken tarttılar.
Benim bebeisde ayni tarif ettiğin gibi gece bir türlü düzene girmedi gündüz uykusu daha uzun ve düzenli ama gece uyuyamamak beni çok dengesiz yaptıO saatlerde 12 den önce uyuyorsa ne güzel. Benimki 2 den önce uyumuyor her gece ya mahvoluyorum uykusuzluktansonrada 2 saate falan uyanıp duruyor bazen aralarda mızırdanıyor sallıyorum falan derken hiç kaliteli uyku yok bende yani. Birde bebeğim puseti seviyor orda sallıyorum sallamayınca yatağında uyanıyor zarar verir mi ki siz yatağında mı sallıyorsunuz? Sanırım tüm bebişler sallanmadan uyumuyor
Sarı kantaron yağı, oksizinc krem bizde pişiği geçirmişti. Çok sık alt değiştir geçene kadar. Bol bol havalandırmıştım bir de. Bez değiştirirken bekliyordum hemen altını kapatmıyordum. Nemli kalmıyordu poposu. Bol kantaron kullanmıştım o çok iyi geldi.Bebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Kantaron yağıBebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Sarı kantaron yağı, oksizinc krem bizde pişiği geçirmişti. Çok sık alt değiştir geçene kadar. Bol bol havalandırmıştım bir de. Bez değiştirirken bekliyordum hemen altını kapatmıyordum. Nemli kalmıyordu poposu. Bol kantaron kullanmıştım o çok iyi geldi.
Kantaron yağını deneyeceğim yarın. Her bez değişiminde havalandırıyorum bi süre. Teşekkür ederimmKantaron yağı
Desitin mavi olan krem kızarıklığı acıyı direk alıyor geçen gün bacağıma çay döktüm onda bile sürünce çok iyi gelmişti :)Bebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Sarı kantaron yağı çok iyi geliyor derin pişiklereBebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Ben sordum aslında öyle verdim doktor ev sıcaksa su verilmeli dedi banaEvet doktorlar önermiyor ama bebeğim suyu gördükçe çılgına dönüyor.. biberona çok az koyup iki üç kere verdim.. o kadar içi yanmış gibi içiyor ki.. pazartesi doktor kontrolünde soracağım yeniden..
Evett aslında öyle ama doktor bana ev sıcaksa su verilmeli dedi bide ilaç icirdim ilaçların tadı hem kötü hemde ustunde biraz sonra su verilmeli yaziyo bende verdim sanki okadar susamış ki sapirtada sapirtada içiyor kuzum6 aya kadar su önermiyor bizim doktorumuz vermiyoruz o yüzden. Sütünüzden suyu alıyor zaten
Ne kadar su veriyorsunuz pekiEvett aslında öyle ama doktor bana ev sıcaksa su verilmeli dedi bide ilaç icirdim ilaçların tadı hem kötü hemde ustunde biraz sonra su verilmeli yaziyo bende verdim sanki okadar susamış ki sapirtada sapirtada içiyor kuzum
Hormonlarımiz daha tam düzene girmeyebilir. Bence stresle birlikte hormon denge problemi yüzündendir. Geçen cuma şeffaf akıntı bende de oldu, cumartesi gecesi ise kasık ve alt karın ağrısı saplandı gecenin bı vakti, o günün akşamına doğru hafifledi ağrı kesici almak zorunda kaldım malesef. Ya çatlamaydi ya da başka biseydi bakalım bi on güne belli olur sebebim.
Yakındır regl olman benim de öyle oldu kesildi 1 hafta sonra bugün baya kanamayla uyandım güne
10 güne kalmadı belli olması, bugün regl oldumUmarım hemen olurum. Ekstra stres yarattı bende bu durum