2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hormonlarımiz daha tam düzene girmeyebilir. Bence stresle birlikte hormon denge problemi yüzündendir. Geçen cuma şeffaf akıntı bende de oldu, cumartesi gecesi ise kasık ve alt karın ağrısı saplandı gecenin bı vakti, o günün akşamına doğru hafifledi ağrı kesici almak zorunda kaldım malesef. Ya çatlamaydi ya da başka biseydi bakalım bi on güne belli olur sebebim.

Yakındır regl olman benim de öyle oldu kesildi 1 hafta sonra bugün baya kanamayla uyandım güne

21:30 gibi uyutup yatagina koydum ve beş dk içinde uyandı. Uykusu açılmadan salladım vs yok direndi ve tam 2 saat sonra uyutabildim. Bu arada acıkmış olma ihtimali de vardı ama çok az içip reddetti. İnşallah bı saate uyanmaz. Belim, kollarım koptu, artık hafif de değil Uykusuzluktan ben mahvoldum, o nasıl bu kadar enerjik olabiliyo uyanikken aklım almiyo Ataksa da bitir hoca bitiiir bı iki hafta sal bizi

Sizi düşündüğüne emin olabilirsin, bebekle gerçekten zor bir süreç olur.. ne kadar basit ev desen de bebekle zor olurdu.. en iyisini yapmışsınız, için rahat olsun senin de ev hazır olunca gidersiniz rahat rahat..

Emziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
Evet doktorlar önermiyor ama bebeğim suyu gördükçe çılgına dönüyor.. biberona çok az koyup iki üç kere verdim.. o kadar içi yanmış gibi içiyor ki.. pazartesi doktor kontrolünde soracağım yeniden..

O saatlerde 12 den önce uyuyorsa ne güzel. Benimki 2 den önce uyumuyor her gece ya mahvoluyorum uykusuzluktan sonrada 2 saate falan uyanıp duruyor bazen aralarda mızırdanıyor sallıyorum falan derken hiç kaliteli uyku yok bende yani. Birde bebeğim puseti seviyor orda sallıyorum sallamayınca yatağında uyanıyor zarar verir mi ki siz yatağında mı sallıyorsunuz? Sanırım tüm bebişler sallanmadan uyumuyor

Iyi aslında canım ama maalesef biz anneler az diyoruz. Aslında açlıktan aglamiyosa gayet iyi. Belki boya gitmiştir. Kendiminkiyle kıyaslasam en son 1 aylıkken tarttılar.
Çevreden hep zayıf kilo almiyo bu çocuk diyorlardı takmıyordum fazla simdi bana da az geldi hem anne sütü hem mama ile besleniyor

Bebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?

Benim bebeisde ayni tarif ettiğin gibi gece bir türlü düzene girmedi gündüz uykusu daha uzun ve düzenli ama gece uyuyamamak beni çok dengesiz yaptı

Bebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Sarı kantaron yağı, oksizinc krem bizde pişiği geçirmişti. Çok sık alt değiştir geçene kadar. Bol bol havalandırmıştım bir de. Bez değiştirirken bekliyordum hemen altını kapatmıyordum. Nemli kalmıyordu poposu. Bol kantaron kullanmıştım o çok iyi geldi.

Kantaron yağını deneyeceğim yarın. Her bez değişiminde havalandırıyorum bi süre. Teşekkür ederimm

6 aya kadar su önermiyor bizim doktorumuz vermiyoruz o yüzden. Sütünüzden suyu alıyor zaten
Evett aslında öyle ama doktor bana ev sıcaksa su verilmeli dedi bide ilaç icirdim ilaçların tadı hem kötü hemde ustunde biraz sonra su verilmeli yaziyo bende verdim sanki okadar susamış ki sapirtada sapirtada içiyor kuzum

Yakındır regl olman benim de öyle oldu kesildi 1 hafta sonra bugün baya kanamayla uyandım güne

Umarım hemen olurum. Ekstra stres yarattı bende bu durum

Kızlar gece fena hastalandım. 11de bebişi zor uyutup yatırmıştım 12de titreyerek uyandım bir sıtma ki dişlerim takırdıyor. Hemen annemle babamı çağırdık. Eşimle acile gittik. Kusma, ishal, hafif ateş, titreme ve eklem ağrısı sorunum var. Boğazınızda enfeksiyon var denildi bir serumla yolladılar ne bir tahlil ne bir şey. Boğazım acımıyor bile ki enfeksiyon olunca ben ağır atlatırım. Evde sabaha kadar kusma ve ishal devam etti. Bugün öğleden sonra dahiliyeye randevu aldım tahlil yaptıracağım. Kanda enfeksiyon olabilir dün ilk defa tavuk yedim zehirlenmiş olabilir miyim acaba acilde söylediğimizde bunu belirleyen bir test yok olabilir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…