2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
şimdi fiyata ne kadar diyolar rota aşısının bana 770 dediler bugün

Uyku eğitimi 4.aydan sonra alınabilir diye biliyorum. Ne kadar erken o kadar iyi onlara da bize de yazık böyle. Aglatmadan başarılı olan kişileri bulmaya çalışıyorum Instagram'da. İnfluencer tavsiyeleri hariç

Yuh ya bende rotayı 700 küsüre yaptırmıştım

Herkese günaydın kızlar,bugün 2bucukta oğluşumun sünneti var, çok heyecan yaptım
Canım şimdiden geçmiş olsun, operasyondan çıkınca ilk idrarda biraz ağlıyor ama sonra İnan çok rahat geçti bizim.
Doktor pipiyi geriye çekme hareketi gösterdi yapıışıklık olmaması İçin onu bile ilk günden sonra rahatça yaptım, erkek bunlar erkek

Lalacim çok teşekkür ederim, insallah bizim de kolaylıkla geçer yerim o minik erkekleri yaaa

bugün 3. ay kontrolüne gittik doktor bidaha 6 aylık olunca gelin sağlık ocağına götürün sorun olursa getirin dedi kafam karıştı 6 aya kadarher ay gitmesi gerekmiyomu

Sağ olun kızlar. Eve geldik yeni tahlil sonuçlarını bekliyoruz çıkanlara göre enfeksiyonum yüksek ve kan pıhtılaşmam var. Hepsi çıkınca arayacağız doktoru. Berbat bir şey yürüyemiyorum bacaklarım sanki benim değil tutmuyor
Lalacim çok teşekkür ederim, insallah bizim de kolaylıkla geçer yerim o minik erkekleri yaaa
Gelmiş geçmiş olsun şimdideen canım

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin bir an önce
Sunnetimiz oldu da bitti maşallah

Bebeğimin poposu pişik gibi sanki ya kızarmış baya. Bepanthol, sudocrem kullandım geçmedi. Var mı öneriniz kızlar?
Hakiki zeytinyağı iyi geliyor. Gazı varken karnına da sürüyordum ben. Tavsiye ederim çoğu marka pişik kreminden daha iyi geliyor. Bazı geçmeyen pişikler alerjiyle de alakalı olabiliyormuş bu arada.

Hakiki zeytinyağı iyi geliyor. Gazı varken karnına da sürüyordum ben. Tavsiye ederim çoğu marka pişik kreminden daha iyi geliyor. Bazı geçmeyen pişikler alerjiyle de alakalı olabiliyormuş bu arada.
Laktoz intoleransı var zaten büyük ihtimal bununla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…