İşte kimisi de diyor ki “o bebek anlamaz acıktığını sen uyandıracaksın”Ama acıkınca zaten uyaniyo ki. Bende ellemiyorum. Ve benim doğduğundan beri bu şekil ve kendi istemedikçe uyandirmadim. şuan 3 ay 1 haftalık 7 kilo. Kiloyla alakası var mi bilmem
Ayyyy yavrum benim ya bide Ankara dimi soğuktur da disarids dueuyor yani ben hiç denemedim tek başıma çıkmayı cesaretim yok iki çocuklakatinaizmir maviss_34 Uyku savaşında pestilim çıkınca geçmeden beri, kalınca üzerini giyindirip dışarı çıkardım. Şuan bebek arabasında uyuyor eve gitmek istemiyorum uyanacak diye ama bir tarafım da ya usurse diyor hunimj takmaya ramak kaldı
Ayyyy yavrum benim ya bide Ankara dimi soğuktur da disarids dueuyor yani ben hiç denemedim tek başıma çıkmayı cesaretim yok iki çocukla
Çok az dönüyor bir tarafa doğru cnmKızlar bebeği dönmeye başlayan varmı aranızda
6 aya kadar su önermiyor bizim doktorumuz vermiyoruz o yüzden. Sütünüzden suyu alıyor zatenEmziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
VermiyoruzEmziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
Ben hiç vermiyorumEmziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
Veriyorum bazen aklıma geldikçe. Ilaç kullansam veririm özellikle antibiyotik kullansam verirdim.Emziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
Bazen 1 damla veriyorum oda ağzı ferahlasın diyeEmziren anneler suda veriyormusunuz bebeklere ben ilaç vermeyee başlayınca suda verdim sizde durumlar nedir nekadar şu veriyorsunuz
Selammm o terlemeden ben bıktım, hergün yıkanıyorum hergün kıyafet değiştiriyorum baştan aşağıyA, bi yere gitmek işkence, kanguru ile iki adım atsam su içindeyim.afakanlar basıyor. Yelek giyerdim normalde bu sene asla giyemiyorumSelamlar herkesebenim hamilelikteki gibi hala su gibi terlemelerim devam ediyor bebeğim 2 buçuk aylık geçmedi henüz. Birden sırtımdan ateş cıkıyor sıkıntı basıyor.sonra sırtımdan su gibi ter çıkıyor. Böyle sizlerinde devam ediyor mu normal mi acaba birde çevremdekiler sürekli kendini sıcak tut yelek giy patik giy diyorlar ama ben imkanı yok giyemiyorum. Sizler terlemiyor musunuz giyebiliyor musunuz?
Terleme yok bende ama siz çevreye de takılmayın, kan ter içinde kalırken yelek patik neymiş, usutmeyin yeterli benceSelamlar herkesebenim hamilelikteki gibi hala su gibi terlemelerim devam ediyor bebeğim 2 buçuk aylık geçmedi henüz. Birden sırtımdan ateş cıkıyor sıkıntı basıyor.sonra sırtımdan su gibi ter çıkıyor. Böyle sizlerinde devam ediyor mu normal mi acaba birde çevremdekiler sürekli kendini sıcak tut yelek giy patik giy diyorlar ama ben imkanı yok giyemiyorum. Sizler terlemiyor musunuz giyebiliyor musunuz?
Aynen bende giyerdim önceden evde kalın pijamalar yelek hep giyiyordum ama artık ince uzun kol pijamalar giyiyorum ona rağmen terleyip bazen atletle emziriyorum sıkıntı basıyor. Bebek olduğu için kalureferide kapatamıyorum gece sıcakta yatmak bile terletiyor üstümü bi açıyorum bi kapatıyorum şaşırdım. Önceden sıcak odada uyumayı severdim şimdi de soğuk odada uyumak beni rahatlatıyor. Acaba hormonlardan mıdırSelammm o terlemeden ben bıktım, hergün yıkanıyorum hergün kıyafet değiştiriyorum baştan aşağıyA, bi yere gitmek işkence, kanguru ile iki adım atsam su içindeyim.afakanlar basıyor. Yelek giyerdim normalde bu sene asla giyemiyorum
Bencede zaten evdeyim her yer sıcak ayağımda terliğimi giyiyorum gündüzleri corap giyiyorum ama gece artık giyemiyor insan bunalıyor. Gelen giden akrabalar falan işte akıl veriyorlar güyaTerleme yok bende ama siz çevreye de takılmayın, kan ter içinde kalırken yelek patik neymiş, usutmeyin yeterli bence
Aynen öyle bı de onlar bunaltmasinlar, he diyip geçmek lazımBencede zaten evdeyim her yer sıcak ayağımda terliğimi giyiyorum gündüzleri corap giyiyorum ama gece artık giyemiyor insan bunalıyor. Gelen giden akrabalar falan işte akıl veriyorlar güyatamam diyip bildiğimi yapıyorum artık