2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ama acıkınca zaten uyaniyo ki. Bende ellemiyorum. Ve benim doğduğundan beri bu şekil ve kendi istemedikçe uyandirmadim. şuan 3 ay 1 haftalık 7 kilo. Kiloyla alakası var mi bilmem
İşte kimisi de diyor ki “o bebek anlamaz acıktığını sen uyandıracaksın”

Ayyyy yavrum benim ya bide Ankara dimi soğuktur da disarids dueuyor yani ben hiç denemedim tek başıma çıkmayı cesaretim yok iki çocukla

Ayyyy yavrum benim ya bide Ankara dimi soğuktur da disarids dueuyor yani ben hiç denemedim tek başıma çıkmayı cesaretim yok iki çocukla

Ah evet yaa Ankara bu sağı solu belli olmuyor aslaİki çocuk olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama tek çocukla sıkıntı olmuyor Biz hep çıkıyoruz basbasa cafeye, yemeğe, yürüyüşe

Kızlar size bir sorum olacak, ben şuan Ankara’d annemin yanındayım. Normalde Bulunduğum şehir de taşınma durumumuz var başka bir şehre taşınacağız. Eşim bebekle zor olur diye annemin yanında kalmamı söyledi yorulmayın ben hallederim evimiz alırız basit toplanabilecek bir ev küçüktü zaten. Sonra ben seni gelir alırım dedi. Ben başta reddettim ya olur mu filan diye tek başına nasıl halledeceksin diye. Annem ve eşim aynı fikirdeydi böylece ankaraya gelmiş bulundum. Şimdi 2 hafta filan oldu ayrı geçirdiğimiz ben yavaştan özlemeye başladım, ev basit olduğu için de gözümde büyümüyor ama eşimden yana hiç öyle gel modu yok. Bıraksam çağıracağı da yok. Beni mi düşünüyor yoksa bebeksizlik rahat mi geldi. Kafamda saçma düşünceler var sizce ne yapmak mantıklı. Kafam çok karışık.

Selamlar herkese benim hamilelikteki gibi hala su gibi terlemelerim devam ediyor bebeğim 2 buçuk aylık geçmedi henüz. Birden sırtımdan ateş cıkıyor sıkıntı basıyor.sonra sırtımdan su gibi ter çıkıyor. Böyle sizlerinde devam ediyor mu normal mi acaba birde çevremdekiler sürekli kendini sıcak tut yelek giy patik giy diyorlar ama ben imkanı yok giyemiyorum. Sizler terlemiyor musunuz giyebiliyor musunuz?

Selammm o terlemeden ben bıktım, hergün yıkanıyorum hergün kıyafet değiştiriyorum baştan aşağıyA, bi yere gitmek işkence, kanguru ile iki adım atsam su içindeyim.afakanlar basıyor. Yelek giyerdim normalde bu sene asla giyemiyorum

Kızlar kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Pazar günü yapışkan jel kıvamında kırmızı akıntım oldu adet olacağım sandım ama devamı gelmedi. Yapışkan şeffaf akıntım var. Kasıklarım dolu dolu korkmaya başladım artık bir sürprizi kaldıramam şu an iki gündür akşamları midemde pek iyi değil ama bebiş çok ağlıyor huzursuz strese yoruyorum.

Terleme yok bende ama siz çevreye de takılmayın, kan ter içinde kalırken yelek patik neymiş, usutmeyin yeterli bence

Aynen bende giyerdim önceden evde kalın pijamalar yelek hep giyiyordum ama artık ince uzun kol pijamalar giyiyorum ona rağmen terleyip bazen atletle emziriyorum sıkıntı basıyor. Bebek olduğu için kalureferide kapatamıyorum gece sıcakta yatmak bile terletiyor üstümü bi açıyorum bi kapatıyorum şaşırdım. Önceden sıcak odada uyumayı severdim şimdi de soğuk odada uyumak beni rahatlatıyor. Acaba hormonlardan mıdır

Terleme yok bende ama siz çevreye de takılmayın, kan ter içinde kalırken yelek patik neymiş, usutmeyin yeterli bence
Bencede zaten evdeyim her yer sıcak ayağımda terliğimi giyiyorum gündüzleri corap giyiyorum ama gece artık giyemiyor insan bunalıyor. Gelen giden akrabalar falan işte akıl veriyorlar güya tamam diyip bildiğimi yapıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…