2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar iki kötü haberim var.
İlaclara %37 zam gelmiş. Vitamin vs. kullanıyorsanız eczanelere bı sorun eski fiyatsa stokların derim.
İkinci haber ise yemek kartları artık market alışverişinde kullanılamayacak.

Güzel anneler günaydın. Bebeğini biberon ile besleyen annişlere birşey sormak isterim. İki buçuk aylık bebeğim. Siz hangi sıklıkta besliyorsunuz ve tek seferde kaç CC içiyor

rotarix sonrası ishal yaşayan varmı bugün yaptırmayı düşünüyorum ama ishal yapabildiğini duyuncada korktum

Canım çok geçmiş olsun
gelişmelerden haberdar et sen bizi. Aklımız sende. Bebeğe etki etmeden atlatırsın inşallah, çevremde herkes hasta inanılmaz bir salgın olduğu söyleniyor Allah şifa versin bebeklerimize zarar gelmesin.
Oy oy. İlaç fiyatlarındaki artış inanılmaz..
Şuan izinde olduğum İçin yemek kartı almıyordum ama aldığım dönemde çoğunlukla market alışverişinde kullanırdım iyi olmadı bu.

Biraz büyüdüğünde çok zor olacak canim 6 aydan sonra uyku eğitimimi alacaksınız
Yaaa çok tatlı
Bugun doktor az veriyorsun 150 cc ver dedi tam 3 aylik oglum.
Yarasın kuzucuga
oyy işiniz zor o zaman büyüğü babayla küçüğü senle bi süre böyle gider
Aynenn öyle valla büyük onun oğlu küçük brnim oğlum gibi bişey oldu kardeşi uyanınca oğlum diyor ki anneee seninki uyandı
Ah evet yaa Ankara bu sağı solu belli olmuyor aslaİki çocuk olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama tek çocukla sıkıntı olmuyor Biz hep çıkıyoruz basbasa cafeye, yemeğe, yürüyüşe
Ohhh süper harikasınız ya bizim yerimize de gezin

Canım aynı durumu bende yaşayacaktim kv dem kızdı bebekle zor olur dedi dogurmadan hallettik biz taşınma işini eşin doğru düşünmüş çünkü bu hava da bide bebekle çok zorlanırsınız desem ki yaşadığınız sehirde aileler de var onlar destek olurdu. Peki taşınma gerçekleşti mi
Hormonlardan olabilir canim endişe etme
Bence böyle devam et kimseyi takma sıcaktan kurdeşen dokturecekler insana
Bence de bitsin ya bu nedir gündüz uyku yok gece de olmamaya başladı fenalık geçircem artık ayaklarımı hissetmiyorm uyusa gam yemicem yerine koyar koymaz kiprasmaya başlıyor bu gece artık eşim geldi verdim çocuğu ona koydum kafamı uyumusum öyle iyi geldi ki
Çok geçmiş olsun canim ondan da olabilir bu aralar acayip bı salgın var ortalıkta kırılıyor herkes çok dikkat etmek lazım bebekle hasta olmak çok zor
Evet sabaha zam ile uyandık hiç bir şekilde antibiyotik ve diğer ilaçlardan bulunmuyordu bu sorunu bu şekilde çözmeye çalıştılar sanırım normal de Şubat'ta olması gerekiyormuş erkene çekmişler
rotarix sonrası ishal yaşayan varmı bugün yaptırmayı düşünüyorum ama ishal yapabildiğini duyuncada korktum
Kuzum ben bebeğe henüz yaptırmadım oğluma yaptırdım ama ishal falaj olmadı

maviss_34 daha gerçekleşmedi ama 1 2 haftaya halledecek sanırım.
Dün de konuştuk isterseniz gelip alırım dedi orda bi rahatladım ya biz uzak mesafe ilişkisiydik sevgiliyken O yüzden tekrar uzaklaşınca kötü hissediyorum kendimi o çaresizliği hatırlıyorum sanırım ondan oluyor. Evliyken olması fazla geliyor herhalde o kadar senenin üstüne.

Selam kızlar .Kasım Annesi olcakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezler Size sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?

Kızlar kulaktan ateş ölçer öneriniz varmı?evdeki alından ateş ölçer bozulmuş hep 39.5 gösteriyor ateşi

ahaha çok fena bu çocuklar ya

tamam cnm belkide nadiren oluyodur doktorada sorayım yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…