2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar iki kötü haberim var.
İlaclara %37 zam gelmiş. Vitamin vs. kullanıyorsanız eczanelere bı sorun eski fiyatsa stokların derim.
İkinci haber ise yemek kartları artık market alışverişinde kullanılamayacak.

Güzel anneler günaydın. Bebeğini biberon ile besleyen annişlere birşey sormak isterim. İki buçuk aylık bebeğim. Siz hangi sıklıkta besliyorsunuz ve tek seferde kaç CC içiyor

rotarix sonrası ishal yaşayan varmı bugün yaptırmayı düşünüyorum ama ishal yapabildiğini duyuncada korktum

Kızlar gece fena hastalandım. 11de bebişi zor uyutup yatırmıştım 12de titreyerek uyandım bir sıtma ki dişlerim takırdıyor. Hemen annemle babamı çağırdık. Eşimle acile gittik. Kusma, ishal, hafif ateş, titreme ve eklem ağrısı sorunum var. Boğazınızda enfeksiyon var denildi bir serumla yolladılar ne bir tahlil ne bir şey. Boğazım acımıyor bile ki enfeksiyon olunca ben ağır atlatırım. Evde sabaha kadar kusma ve ishal devam etti. Bugün öğleden sonra dahiliyeye randevu aldım tahlil yaptıracağım. Kanda enfeksiyon olabilir dün ilk defa tavuk yedim zehirlenmiş olabilir miyim acaba acilde söylediğimizde bunu belirleyen bir test yok olabilir dediler 😕
Canım çok geçmiş olsun🙏
gelişmelerden haberdar et sen bizi. Aklımız sende. Bebeğe etki etmeden atlatırsın inşallah, çevremde herkes hasta inanılmaz bir salgın olduğu söyleniyor Allah şifa versin bebeklerimize zarar gelmesin.
İlaclara %37 zam gelmiş. Vitamin vs. kullanıyorsanız eczanelere bı sorun eski fiyatsa stokların derim.
Oy oy. İlaç fiyatlarındaki artış inanılmaz..
Şuan izinde olduğum İçin yemek kartı almıyordum ama aldığım dönemde çoğunlukla market alışverişinde kullanırdım iyi olmadı bu.

Biraz büyüdüğünde çok zor olacak canim 6 aydan sonra uyku eğitimimi alacaksınız
Eki Görüntüle 3176276 kızlar bebise bundan siparis ettim benimki 3 ayına yeni girdi ama hep oturmak istemeye başladı. Biraz pahalı bu ama yumuşak olarak bi tek bu vardi mecbur bunu aldım. Düşünen olursa diye yazmak istedim.
Yaaa çok tatlı 😍
Bugun doktor az veriyorsun 150 cc ver dedi tam 3 aylik oglum.
Yarasın kuzucuga 🥰
oyy işiniz zor o zaman büyüğü babayla küçüğü senle bi süre böyle gider😊
Aynenn öyle valla büyük onun oğlu küçük brnim oğlum gibi bişey oldu kardeşi uyanınca oğlum diyor ki anneee seninki uyandı 😀
Ah evet yaa Ankara bu sağı solu belli olmuyor asla😂İki çocuk olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama tek çocukla sıkıntı olmuyor😅 Biz hep çıkıyoruz basbasa cafeye, yemeğe, yürüyüşe 😅
Ohhh süper harikasınız ya bizim yerimize de gezin 🙂🥰

Kızlar size bir sorum olacak, ben şuan Ankara’d annemin yanındayım. Normalde Bulunduğum şehir de taşınma durumumuz var başka bir şehre taşınacağız. Eşim bebekle zor olur diye annemin yanında kalmamı söyledi yorulmayın ben hallederim evimiz alırız basit toplanabilecek bir ev küçüktü zaten. Sonra ben seni gelir alırım dedi. Ben başta reddettim ya olur mu filan diye tek başına nasıl halledeceksin diye. Annem ve eşim aynı fikirdeydi böylece ankaraya gelmiş bulundum. Şimdi 2 hafta filan oldu ayrı geçirdiğimiz ben yavaştan özlemeye başladım, ev basit olduğu için de gözümde büyümüyor ama eşimden yana hiç öyle gel modu yok. Bıraksam çağıracağı da yok. Beni mi düşünüyor yoksa bebeksizlik rahat mi geldi. Kafamda saçma düşünceler var sizce ne yapmak mantıklı. Kafam çok karışık.
Canım aynı durumu bende yaşayacaktim kv dem kızdı bebekle zor olur dedi dogurmadan hallettik biz taşınma işini eşin doğru düşünmüş çünkü bu hava da bide bebekle çok zorlanırsınız desem ki yaşadığınız sehirde aileler de var onlar destek olurdu. Peki taşınma gerçekleşti mi
Kızlar kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Pazar günü yapışkan jel kıvamında kırmızı akıntım oldu adet olacağım sandım ama devamı gelmedi. Yapışkan şeffaf akıntım var. Kasıklarım dolu dolu korkmaya başladım artık bir sürprizi kaldıramam şu an 😕 iki gündür akşamları midemde pek iyi değil ama bebiş çok ağlıyor huzursuz strese yoruyorum.
Hormonlardan olabilir canim endişe etme
Bencede zaten evdeyim her yer sıcak ayağımda terliğimi giyiyorum gündüzleri corap giyiyorum ama gece artık giyemiyor insan bunalıyor. Gelen giden akrabalar falan işte akıl veriyorlar güya🤯 tamam diyip bildiğimi yapıyorum artık
Bence böyle devam et kimseyi takma sıcaktan kurdeşen dokturecekler insana
21:30 gibi uyutup yatagina koydum ve beş dk içinde uyandı. Uykusu açılmadan salladım vs yok direndi ve tam 2 saat sonra uyutabildim. Bu arada acıkmış olma ihtimali de vardı ama çok az içip reddetti. İnşallah bı saate uyanmaz. Belim, kollarım koptu, artık hafif de değil 😔 Uykusuzluktan ben mahvoldum, o nasıl bu kadar enerjik olabiliyo uyanikken aklım almiyo😬 Ataksa da bitir hoca bitiiir 😅bı iki hafta sal bizi😂
Bence de bitsin ya bu nedir gündüz uyku yok gece de olmamaya başladı fenalık geçircem artık ayaklarımı hissetmiyorm uyusa gam yemicem yerine koyar koymaz kiprasmaya başlıyor bu gece artık eşim geldi verdim çocuğu ona koydum kafamı uyumusum öyle iyi geldi ki
Kızlar gece fena hastalandım. 11de bebişi zor uyutup yatırmıştım 12de titreyerek uyandım bir sıtma ki dişlerim takırdıyor. Hemen annemle babamı çağırdık. Eşimle acile gittik. Kusma, ishal, hafif ateş, titreme ve eklem ağrısı sorunum var. Boğazınızda enfeksiyon var denildi bir serumla yolladılar ne bir tahlil ne bir şey. Boğazım acımıyor bile ki enfeksiyon olunca ben ağır atlatırım. Evde sabaha kadar kusma ve ishal devam etti. Bugün öğleden sonra dahiliyeye randevu aldım tahlil yaptıracağım. Kanda enfeksiyon olabilir dün ilk defa tavuk yedim zehirlenmiş olabilir miyim acaba acilde söylediğimizde bunu belirleyen bir test yok olabilir dediler 😕
Çok geçmiş olsun canim ondan da olabilir bu aralar acayip bı salgın var ortalıkta kırılıyor herkes çok dikkat etmek lazım bebekle hasta olmak çok zor🥺
Evet sabaha zam ile uyandık hiç bir şekilde antibiyotik ve diğer ilaçlardan bulunmuyordu bu sorunu bu şekilde çözmeye çalıştılar sanırım normal de Şubat'ta olması gerekiyormuş erkene çekmişler
rotarix sonrası ishal yaşayan varmı bugün yaptırmayı düşünüyorum ama ishal yapabildiğini duyuncada korktum
Kuzum ben bebeğe henüz yaptırmadım oğluma yaptırdım ama ishal falaj olmadı

maviss_34 maviss_34 daha gerçekleşmedi ama 1 2 haftaya halledecek sanırım.
Dün de konuştuk isterseniz gelip alırım dedi orda bi rahatladım ya biz uzak mesafe ilişkisiydik sevgiliyken O yüzden tekrar uzaklaşınca kötü hissediyorum kendimi o çaresizliği hatırlıyorum sanırım ondan oluyor. Evliyken olması fazla geliyor herhalde o kadar senenin üstüne.

Selam kızlar .Kasım Annesi olcakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezler 😓😓 Size sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 😭😭 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?

Kızlar kulaktan ateş ölçer öneriniz varmı?evdeki alından ateş ölçer bozulmuş hep 39.5 gösteriyor ateşi 🤬

Biraz büyüdüğünde çok zor olacak canim 6 aydan sonra uyku eğitimimi alacaksınız

Yaaa çok tatlı 😍

Yarasın kuzucuga 🥰

Aynenn öyle valla büyük onun oğlu küçük brnim oğlum gibi bişey oldu kardeşi uyanınca oğlum diyor ki anneee seninki uyandı 😀

Ohhh süper harikasınız ya bizim yerimize de gezin 🙂🥰
ahaha çok fena bu çocuklar ya 😂😂

Canım aynı durumu bende yaşayacaktim kv dem kızdı bebekle zor olur dedi dogurmadan hallettik biz taşınma işini eşin doğru düşünmüş çünkü bu hava da bide bebekle çok zorlanırsınız desem ki yaşadığınız sehirde aileler de var onlar destek olurdu. Peki taşınma gerçekleşti mi

Hormonlardan olabilir canim endişe etme

Bence böyle devam et kimseyi takma sıcaktan kurdeşen dokturecekler insana

Bence de bitsin ya bu nedir gündüz uyku yok gece de olmamaya başladı fenalık geçircem artık ayaklarımı hissetmiyorm uyusa gam yemicem yerine koyar koymaz kiprasmaya başlıyor bu gece artık eşim geldi verdim çocuğu ona koydum kafamı uyumusum öyle iyi geldi ki

Çok geçmiş olsun canim ondan da olabilir bu aralar acayip bı salgın var ortalıkta kırılıyor herkes çok dikkat etmek lazım bebekle hasta olmak çok zor🥺

Evet sabaha zam ile uyandık hiç bir şekilde antibiyotik ve diğer ilaçlardan bulunmuyordu bu sorunu bu şekilde çözmeye çalıştılar sanırım normal de Şubat'ta olması gerekiyormuş erkene çekmişler

Kuzum ben bebeğe henüz yaptırmadım oğluma yaptırdım ama ishal falaj olmadı
tamam cnm belkide nadiren oluyodur doktorada sorayım yinede

X