Heh 1tane kendim gibi buldumSelam kızlar benim bebişim son 1 haftadır geceleri uyanmıyor akşam 11-12 gibi karnını doyuruyorum sonra sabah 6 da falan uyanıyor.bu kadar uzun süre aç kalması zararlı mı herkes düzenini oturtmuş uyandırma çocuğu diyor kilo alımı da iyi. sizde durumlar nedir
Evet gerçekten öyle. Büyüdükçe istemicek biraz bebek kokusu çekip sevelimhaha bizimdr hoşumuza gidiyo minik ellerinin birisini babadının yarafına birisini benim tarafıma atıyo ellerini tuta tuta uyuyoruz misssanki büyüdüklerinde bizle uyumak isticeklermiki anın tafını çıkarmak lazım sanırım
MaşaAllhBenimki de dönüyor ama altta kalan kolunu kurtaramiyor henüz debelenip kafayı kaldırıyor
MaşaAllhBiz dönüyoruz canım 78 günlükken başladı ilk defa
Hiç bilmiyorum yanlış mi ama ilerde anne baba kararlı olunca çabuk alışıyor çocuklara kendi odalarına. Anın tadını çıkarıyoruz şimdilik. Hem üşumediginden de emin oluyorum yanimda. Besimde yatarken çok kalkiyordum yüzünü üşümüş mu diye kontrol etmeye. Şimdilik iyi gidiyoruz ınslalah pişman olmamYaaaa bunu bizde yapıyoruzyanlış mı sizce yaaa
Ama çok güzel uyuyor, aramıza yatırıyoruz o kadar huzurluyuz kibilmiyorum ayrı odaya alınca zorlanacak mı korkuyorum
Maslalah diyelim. Benimki de öyle canım 12 1 gibi uyur. Sabah 7 bazen 6 uyaniyo. Çok da güzel oluyo valla.Selam kızlar benim bebişim son 1 haftadır geceleri uyanmıyor akşam 11-12 gibi karnını doyuruyorum sonra sabah 6 da falan uyanıyor.bu kadar uzun süre aç kalması zararlı mı herkes düzenini oturtmuş uyandırma çocuğu diyor kilo alımı da iyi. sizde durumlar nedir
Benim başladı. 3 ay 3 günlükken falanKızlar bebeği dönmeye başlayan varmı aranızda
Bugun doktor az veriyorsun 150 cc ver dedi tam 3 aylik oglum.Aslında kundak çözüm ams büyüdükçe kundak istemiyorlar. Bebek doyunca diliyle ittirir zaten canim anlarsın ne kadar vermen gerektiğini
Benimde 3 aylıkken oldu yani geçen pazartesi 2 ağızdan rota 2 bacak 7 asi karıştırıldı canım. Turkiyede de karma asi deniliyor bu tür yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bizimkinde ateşlenmedi ama huzursuzdu fitil verdim. Ben sadeve bebeklere şurup vermemelerine kızıyorum sadece fitil. Hemen etki ediyor ama me bilim turkiyede şurup alıştım ondan herhalde değişik geliyo. Bende turkiyeden calpol dolven getirttim arkadaşıma4 aylık bebeğime ilk kez aşı yaptılar, ah Almanyanin sistemi işte. Ama 6 tane aşıyı bir iğnenin içinde karıştırıp vurdular, birde ilk rotavirüs için şurup gibi birsey icirdiler. 6 aşı+şurup. Ateşi çikmaz dedi bu yuzden ates dusurucu yazmadi. Diğer ay bir daha aşı için gidicez. Ama doktor epey ilgilendi, ek gıdayı sordum. Yavaş yavaş başlayabilirsin Ama önce havuç suyu ile başla dedi 1 hafta boyunca her gün birkaç kez havuç suyu icir dedi, 1 haftadan sonra havuç püresi ver dedi, her gıda da böyle uygulayabilirsin, tüm yiyecekleri hemen tattırma dedi. İşte bugün havuç yarın mandalina yarın bilmem ne böyle yapma dedi. 20 Ağustosta doğmuştu bebeğim, kilosu 6670 gr, boyu 61 cm. Gayet ideal dedi.
bugun sordum doktora sorun olmaz dedi.5.5 saat uyanmadi dedim.yalniz bizim kilo alımımiz az cikti.mama veriyor musun kaç ccSelam kızlar benim bebişim son 1 haftadır geceleri uyanmıyor akşam 11-12 gibi karnını doyuruyorum sonra sabah 6 da falan uyanıyor.bu kadar uzun süre aç kalması zararlı mı herkes düzenini oturtmuş uyandırma çocuğu diyor kilo alımı da iyi. sizde durumlar nedir
Ama acıkınca zaten uyaniyo ki. Bende ellemiyorum. Ve benim doğduğundan beri bu şekil ve kendi istemedikçe uyandirmadim. şuan 3 ay 1 haftalık 7 kilo. Kiloyla alakası var mi bilmemHeh 1tane kendim gibi buldum
Birebir derdimiz aynı, maşallah11 de yatıyorum sabah 6-7 de uyanıyor
Geçem ay 700 gr aldı doktor normal gece kaldırmana gerek yok dedi, sağlık ocağındakiler aaaa olur mu hiç kaldır diyorlar
Annem nasıl alışırırsa öyle gider elleme çocuğu diyor
Herkes farklı bi şey diyor
Son kararım ellememek zaten gece beslenmesi bi yerde bitecek, bizimkiler erken bıraktı demek ki
Elinden tutup ceviriyirdum bazen. Kucakta büyüdü bu kız pek yerde durmadı. Ve ser yere yatırmalısın canım. Öyle daha rahat hareket ediyor bebekler. Halıya kalın örtü atıyorum oyuncakları etrafında. Ama her çocuk farklı canım ablasının dönmesi 5 ayi bulmustu mesela.EGzersiz falan yaptirdin mi canim kendi mi döndü
oyy işiniz zor o zaman büyüğü babayla küçüğü senle bi süre böyle gider4 yaşında canim şimdi de babayla uyumaya sardı
Bir kez 6 gün sürmüştü kakasız süre. Bu fitilin dörtte birini kullandım ben.. bir dakika içinde geldi kakası.. bağırsakları uyarıyor ve yapmasını sağlıyor.. ama çocuğum çok ağladı o minicik parçayı koyduğumda bile..bir daha kullanmak zorunda kalmam inşallah..Merhaba Allah analı babalı büyütsün. Canım ben bu ekledigim fitili yine burda kadınlar kulübünde ekran görüntüsü almıştım belki lazım okur bebeğime diye. Arkadaş bebeğine yapmisti
Geceki ikinci emzirme sonrasında, ki saat 6-7 arası oluyor, derin uykuya dalamıyor bebeğim.. ben de bir haftadır yanıma alıyorum o saatlerde, saat 9-10a kadar sessiz sedasız mışıl mışıl uyuyoruz ikimiz de.. dediğin gibi, doğru mu hatalı mı ben de bilmiyorumgeceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim
Bizde oyuncakları kendi tutmuyor hala işte. Biz eline tutturunca biraz tutup bırakıyor. Normal bunlar kimisi geç kimisi erken yapıyorMaşaAllh
Bizimde hep oturmak istiyor dr sorduk destekli oturabilir dedi bol bolda fış fış kayıkçı oyununu önerdiEki Görüntüle 3176276 kızlar bebise bundan siparis ettim benimki 3 ayına yeni girdi ama hep oturmak istemeye başladı. Biraz pahalı bu ama yumuşak olarak bi tek bu vardi mecbur bunu aldım. Düşünen olursa diye yazmak istedim.