2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizim evde patron bebişim o ne zaman isterse uyanır ne zaman isterse uyur ne zaman isterse emer. Paşa gönlü bilir. Şu saatte uyuyacak uyanacak benide strese sokar ben stres olursam o da olur. Zaten şuan bi düzen oturtmak pek mümkün değil. Ve hep kucagimizda kucağımda ablalariyla oynuyoruz ev süpürüyoruz temizlik ne derse o şimdilik bakalım. Mutlu olsun yeter. Hasta olmasında.

Kesinlikle öyle gitgide fena bir alışkanlık oldu bu kucak olayı malesef. Bizim kucakta ve pilates topunda uyuma sorunu olunca annem iyiki geliyor yoksa halimiz ne olurdu kim bilir

Aynı seyleri yaşıyoruz tamamen kızlar gündüz uykusu on onbeş dakika kucagimdan bırakmaya korkuyorum diğer yandan bakıyorum ilgi bekleyen bı çocuğum daha var yarım yamalak geçiyor gündüzleri gece de keyfi isterse uyuyor istemezse saat başı uyanıyor bu modeller fazla atarlı bide hastalandikca huy değiştirirmiş bebekler onunda etkisi var sanırım

Gaz problemi olan bebekler de uzun uyuyamiyor sancı girince kıvranarak uyaniyorlar oda bı ihtimal olabilir
Mide gazı olabilir.benim bebek ellerini yüzüne vuruyor ağlayarak uyaniyor ben cok gaz sandimda açlıkmış.birde mama yedikten sonra ağliyordu bugün fazls verdim ilk defa ağlamadı

Mide gazı olabilir.benim bebek ellerini yüzüne vuruyor ağlayarak uyaniyor ben cok gaz sandimda açlıkmış.birde mama yedikten sonra ağliyordu bugün fazls verdim ilk defa ağlamadı
Yaaa kundak sevmiyor mu peki kundak yapıp uyutsan büyüdükce doymuyor olabilir canim kaç CC veriyorsun mamayı

Merhaba gazı var belli yawru kusun cok üzüldüm ona gaz masaji yapıp dizlerini karnına kadar çektirip soldan sağa baskı yaparak cevirirseniz yardımı olur ben hep o sekilde çıkarıyorum gazini. Ve emzirerek de rahatlamasini saglayabilirsiniz. Kaka yapması için de zeytinyağı kulak copune sürüp popise bi milim içine doğru sürünce hemen yapar. Ama bebise o tarz şeyler vermeyin bağırsakları sindiremeyip daha kotu olabilir.

geceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim

geceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim
Ya inanır mısın yanlış da olsa ben doğduğu ilk 40 gün hariç o da ani bebek ölümü muhabbetinden dolayı Yanyana yattık hep. O 40 günde hep elini tutup uyudum. Sonrasında da şeker gibi uyudu çocuk arada tabiki atak dönemleri zor geçiriyordu ama rutini hep emip uyuyor gece beslenmek için uyanıyor sonra dalıyor direkt. Bence bu dönem algıları aşırı açık ve bizi istiyorlar. Bilmiyorum bu dönemler her anlamda çok muhtaçlar bize ya. Eğer fırsatınız varsa deneyin ya siz bilirsiniz elbette belki sonrasında profesyonel olmayan bir yaklaşımmış diyeceğim ama şuan en azından kaliteli uyuyor bebek ondan eminim. 100. Gün bugğn . 120 den sonra uyku arkadaşı olayına gireyim diyorum en azından o el tutma hissini versin diye. Ama daha araştırmadım detayını tabi.

aynen bende ne kadar doğru bilemedim ama en azından babasıda ben de kendide kaliteli bi şekilde uyuyoruz

aynen bende ne kadar doğru bilemedim ama en azından babasıda ben de kendide kaliteli bi şekilde uyuyoruz
Ya bence bu doğruluğunu sorgulamamız bile dayatılan yetersizlik hissinden oluyor. Öyle yapıyorsun ama ilerde şunlar şunlar olur modu. Şimdi düşündüm de her bebek özel ve bebeğin ihtiyaçlarını en iyi hisseden annesi. Bizim minnoşlar böyle seviyor demek ki . Başta Bebeğimiz sonra çekirdek aile üyelerimiz mutluysa en doğrusu odur bence.

Bu aralar çocuğum resmen uykusuzlukta çığır açıyor. Uykusu geliyor anlıyorum uyutmayi deniyorum asla uyumuyor.emmek istiyor emziriyorum memeden çekince pat açıyor gözlerini ya da kucakta dalıyor yerine koyayım diyorum hop uyanıyor. Helak oluyor içim gidiyor resmen, elimden geleni de yapıyorum ama nafile. umarım geçici bir süreçtir. Biraz önce duş alabilmek için annemi çağırdım,durumlar bu derece. Ama okuduğum kadarıyla hepimiz benzer süreçleri yaşıyoruz.

Çoğumuz aynı durumdayız tuvalete gidemiyorum bazen kucaktan kucağa aktarırken açıyor hemen gözleri. Ağlaya ağlaya uykuya direniyor tepiniyor resmen kucağımda. Tamam uyuma diyorum kaldırıyorum farkında bile değil kalktığının gözler kapalı ağlamaya devam. Gündüz çok az uyku gece desen ondada hep ağlamalı zorla uyutmalı yarım saatte bir ağlaya ağlaya uyanıyor rüya mı görüyor anlamıyoruz. Gerçekten kendilerini parçalıyorlar harap ediyorlar çok üzülüyorum

aynen doğru diyosun kdsinlikle çevredekilerinde payı var benim böyle düşünmemde sabah doktora gittim kayınvalidem bize gelip bebekle durdu yatakta görünce niye öyle yatırıyosunuz ezersiniz çocuğu hep alışır sonra ayrı yatıramazsınız kafamı karıştırdı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…