2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
geceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim
Bizde. Öyle yapıyoruz. Aramızda uyuyo belli ki çok da seviyo. bizimde hosumuza gidiyo. Arada dönerken öpüyöm uyumaya devam ediyorum. Alıştık baya

Bizde. Öyle yapıyoruz. Aramızda uyuyo belli ki çok da seviyo. bizimde hosumuza gidiyo. Arada dönerken öpüyöm uyumaya devam ediyorum. Alıştık baya
haha bizimdr hoşumuza gidiyo minik ellerinin birisini babadının yarafına birisini benim tarafıma atıyo ellerini tuta tuta uyuyoruz miss sanki büyüdüklerinde bizle uyumak isticeklermiki anın tafını çıkarmak lazım sanırım

Canım benim ki sabahları öyle muhtemelen tazyikli geliyor gece süt doluyor seninkinun de öyle olabilir
Evet tazyikli, annemde diyor ki küçük değil ki o tazyikle baş edebilir , demek ki sinir oluyorneyse sonra geçti ama bu ara huy edindi günde 1 defa memede savaşıyor tepiniyor. Büyüsünler artık

geceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim

Yaaaa bunu bizde yapıyoruz yanlış mı sizce yaaa
Ama çok güzel uyuyor, aramıza yatırıyoruz o kadar huzurluyuz ki bilmiyorum ayrı odaya alınca zorlanacak mı korkuyorum

Ezme konusunda kendimden değil de eşimden korkarım bende bizde bebeğimle beraber uyuyoruz mesela eşim büyük oğlumla odasında yatıyor bizde bebisle prenses yatağımzda ilk oğlumla da o şekildeydi aslında şu konu doğru yatağa alışınca kendi yatağı olsa bile gidip yatmak istemiyorlar bebek doğana kadar beraber uyurduk biz

Selam kızlar benim bebişim son 1 haftadır geceleri uyanmıyor akşam 11-12 gibi karnını doyuruyorum sonra sabah 6 da falan uyanıyor.bu kadar uzun süre aç kalması zararlı mı herkes düzenini oturtmuş uyandırma çocuğu diyor kilo alımı da iyi. sizde durumlar nedir

Acikmiyordur açıksa uyanır hiç kafana takma uyandırma gerek yok Eylül anneleri bu aralar uykusuz ne gece ne gündüz doğru düzgün uyku yok

İlk torun ise gayet normal böyle davranmaları ama yaklaşım biçimleri çok yanlış
Evet ilk torun ilk gelinim herseyin ilki bende Allah bana sabır versin diğer gelinler bı tık daha şanslı bence benim yüzümden onlara belki yaklaşımları farklı olur bilemiyorum kötü olan ben olurum artık olsun kuzum için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…