Bizde. Öyle yapıyoruz. Aramızda uyuyo belli ki çok da seviyo. bizimde hosumuza gidiyo. Arada dönerken öpüyöm uyumaya devam ediyorum. Alıştık bayageceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim
haha bizimdr hoşumuza gidiyo minik ellerinin birisini babadının yarafına birisini benim tarafıma atıyo ellerini tuta tuta uyuyoruz missBizde. Öyle yapıyoruz. Aramızda uyuyo belli ki çok da seviyo. bizimde hosumuza gidiyo. Arada dönerken öpüyöm uyumaya devam ediyorum. Alıştık baya
Bizimki de bi ara bunu yapıyodu ben de not aldım ne zamanlar yapıyor diye meğer kakası gelince yapıyomuşbir de sütün tazyikli akarsa yapıyorlar daha az emdiği için daha çok süt birikiyor ve o da tazyikli akıyor olabilir
Evet tazyikli, annemde diyor ki küçük değil ki o tazyikle baş edebilir , demek ki sinir oluyorCanım benim ki sabahları öyle muhtemelen tazyikli geliyor gece süt doluyor seninkinun de öyle olabilir
geceleri bebeğim beşiğe koyduktaktan donra yarım saat uyuyup tekrar uyanıyodu bende bikaç gecedir aramızda yatırıyorum o zaman daha çabuk dalıyo ama doğrumu yapıyorum hatamı bilemedim
Yaaaa bunu bizde yapıyoruzBizde. Öyle yapıyoruz. Aramızda uyuyo belli ki çok da seviyo. bizimde hosumuza gidiyo. Arada dönerken öpüyöm uyumaya devam ediyorum. Alıştık baya
Ezme konusunda kendimden değil de eşimden korkarım bende bizde bebeğimle beraber uyuyoruz mesela eşim büyük oğlumla odasında yatıyor bizde bebisle prenses yatağımzdaaynen doğru diyosun kdsinlikle çevredekilerinde payı var benim böyle düşünmemde sabah doktora gittim kayınvalidem bize gelip bebekle durdu yatakta görünce niye öyle yatırıyosunuz ezersiniz çocuğu hep alışır sonra ayrı yatıramazsınız kafamı karıştırdı hemen
Aslında kundak çözüm ams büyüdükçe kundak istemiyorlar. Bebek doyunca diliyle ittirir zaten canim anlarsın ne kadar vermen gerektiğiniKundakliyor annem.ben kundaklayinca agliyor.120 cc veriyorum artık.100 cc di.
İlk torun ise gayet normal böyle davranmaları ama yaklaşım biçimleri çok yanlışİki gün gitmesem 3. gün mutlaka gidilir bide bebek varya şimdi ben gitmesem onlar geliyor zaten hayatlarında daha önce hiç bebek gormemisler ALLAH İM KAFAYİ YİYECEGİM ,
Acikmiyordur açıksa uyanır hiç kafana takma uyandırma gerek yok Eylül anneleri bu aralar uykusuz ne gece ne gündüz doğru düzgün uyku yokSelam kızlar benim bebişim son 1 haftadır geceleri uyanmıyor akşam 11-12 gibi karnını doyuruyorum sonra sabah 6 da falan uyanıyor.bu kadar uzun süre aç kalması zararlı mı herkes düzenini oturtmuş uyandırma çocuğu diyor kilo alımı da iyi. sizde durumlar nedir
Hoşgeldin canım nasılsınız bakalım yanlış hatırlamıyorsamKızlar bebeği dönmeye başlayan varmı aranızda
Bir önce düzene girerler inşallah. Salyası çok arttı diş etinde kabarıklık var gibi gördüm diş çıkarma dönemine girecez galibaAcikmiyordur açıksa uyanır hiç kafana takma uyandırma gerek yok Eylül anneleri bu aralar uykusuz ne gece ne gündüz doğru düzgün uyku yok
Ne zaman dönmesi gerekir ki bizimki dümdüz yatıyo dahaKızlar bebeği dönmeye başlayan varmı aranızda
İyim çok şükür.yazamasamda arada takip ediyordum. Özledim valla sizleri. Tummy time yapmaya başladık ama çok duramıyor bende kıyamıyorum
Oda olabilir birde şuan elini keşfediyor sürekli ağzına goturuyorsa oda salya yaparBir önce düzene girerler inşallah. Salyası çok arttı diş etinde kabarıklık var gibi gördüm diş çıkarma dönemine girecez galiba
Evet ilk torun ilk gelinim herseyin ilki bende Allah bana sabır versin diğer gelinler bı tık daha şanslı bence benim yüzümden onlara belki yaklaşımları farklı olur bilemiyorum kötü olan ben olurum artık olsun kuzum için değerİlk torun ise gayet normal böyle davranmaları ama yaklaşım biçimleri çok yanlış
Benimkide. 3 aylık olunca başlamalıymış. Tabi her bebeğin gelişimi farklıNe zaman dönmesi gerekir ki bizimki dümdüz yatıyo daha
Elini ağzına götürdüğü içindir bizimkide arttıBir önce düzene girerler inşallah. Salyası çok arttı diş etinde kabarıklık var gibi gördüm diş çıkarma dönemine girecez galiba
Peki kucağınıza alınca kafasını sallamadan dik tutabiliyor mu.benimki çoğunlukla dik tutuyor ama bazen öne doğru düşüyorBenimkide. 3 aylık olunca başlamalıymış. Tabi her bebeğin gelişimi farklı
Evet 2 gün önce döndü sirtustunden yuzustune.. Dün bı hareket yoktu tüm gün uyutmaya çalıştım desem yeridir