2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
4 aylık bebeğime ilk kez aşı yaptılar, ah Almanyanin sistemi işte. Ama 6 tane aşıyı bir iğnenin içinde karıştırıp vurdular, birde ilk rotavirüs için şurup gibi birsey icirdiler. 6 aşı+şurup. Ateşi çikmaz dedi bu yuzden ates dusurucu yazmadi. Diğer ay bir daha aşı için gidicez. Ama doktor epey ilgilendi, ek gıdayı sordum. Yavaş yavaş başlayabilirsin Ama önce havuç suyu ile başla dedi 1 hafta boyunca her gün birkaç kez havuç suyu icir dedi, 1 haftadan sonra havuç püresi ver dedi, her gıda da böyle uygulayabilirsin, tüm yiyecekleri hemen tattırma dedi. İşte bugün havuç yarın mandalina yarın bilmem ne böyle yapma dedi. 20 Ağustosta doğmuştu bebeğim, kilosu 6670 gr, boyu 61 cm. Gayet ideal dedi.

İyim çok şükür.yazamasamda arada takip ediyordum. Özledim valla sizleri. Tummy time yapmaya başladık ama çok duramıyor bende kıyamıyorum
Bebeklerden fırsat kalmıyor valla :) bende erken mi diye düşünüyorum ya yattığı yerde kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mesela ama yüz üstü olmayı hiç sevmiyor beyimiz başlıyor bagirmaya
Yaaa ondan dolayı zaten boşver hayat senin hayatın çocuk senin cocugun sen izin verdiğin kadar hayatında olabilirler
Elini ağzına götürdüğü içindir bizimkide arttı
Bizimki yumruk yapıyor hepsini sokmaya çalışıyor garibim
Evet 2 gün önce döndü sirtustunden yuzustune.. Dün bı hareket yoktu tüm gün uyutmaya çalıştım desem yeridir
Bugünde biz öyleyiz canim gece de uyumadı şuan da uyusun diye ayağımda o yatıyor ben yatıyor

Benimki de 20 Ağustosta doğdu karnı gaz dolu olduğu için kilo alımı çok değildi geçen ay ek gıdayı ben de soracağım doktoruma bu ay da kilo alımı az ise bakalım

Ben baya baya adet oldum bu arada yani önceki lekelenme habercisiymiş resmen bu nasıl bir ağrı aman ya rabbi

Bebişiniz kız mı

Günleri günlerini tutmuyo ki.. ben de ayağa alıştırmaya çalıştım ama oyun sanıp ayılıyo çocuk. Kucakta her kipirtimda o da hareket edip dalamıyor.

Yaaaa bunu bizde yapıyoruz yanlış mı sizce yaaa
Ama çok güzel uyuyor, aramıza yatırıyoruz o kadar huzurluyuz ki bilmiyorum ayrı odaya alınca zorlanacak mı korkuyorum
onu da o zaman düşünürüz yaa gerçekten çok huzurlu bence odasını hazırlarken heveslenebilirler öyle düşünüyorum

benim eşim nerdeyse kıpırdamadan uyur kaç yaşındaydı oğlun tabi onlarda haklı beraber uyumaya alışmış oluyolar

Maşallah, kilo alımı iyiyse hic sorun etme derim, yine doktoruna danisirsin zararlı mı diye ama o zamanları geçtik diye düşünüyorum..Keyfine bak bugünlerin hep böyle güzel devam etsin ins.

Oh iyi yapmışsın, uyuyorsa takıl biraz daha, üşümez annesi iyi giydirdiysen. Oo huniler meşhur benimİyidir, hoştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…