- 4 Şubat 2015
- 5.991
- 12.173
Hemen hemen aynı gelişim demekki aynı benimde. Yüzüstü yatırınca hiç tutamıyor amaPeki kucağınıza alınca kafasını sallamadan dik tutabiliyor mu.benimki çoğunlukla dik tutuyor ama bazen öne doğru düşüyor
Bebeklerden fırsat kalmıyor valla :) bende erken mi diye düşünüyorum ya yattığı yerde kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mesela ama yüz üstü olmayı hiç sevmiyor beyimiz başlıyor bagirmayaİyim çok şükür.yazamasamda arada takip ediyordum. Özledim valla sizleri. Tummy time yapmaya başladık ama çok duramıyor bende kıyamıyorum
Yaaa ondan dolayı zatenEvet ilk torun ilk gelinim herseyin ilki bende Allah bana sabır versin diğer gelinler bı tık daha şanslı bence benim yüzümden onlara belki yaklaşımları farklı olur bilemiyorum kötü olan ben olurum artık olsun kuzum için değer
Bizimki yumruk yapıyor hepsini sokmaya çalışıyor garibimElini ağzına götürdüğü içindir bizimkide arttı
Bugünde biz öyleyiz canim gece de uyumadı şuan da uyusun diye ayağımda o yatıyor ben yatıyorEvet 2 gün önce döndü sirtustunden yuzustune.. Dün bı hareket yoktu tüm gün uyutmaya çalıştım desem yeridir
Benimki de 20 Ağustosta doğdu karnı gaz dolu olduğu için kilo alımı çok değildi geçen ay ek gıdayı ben de soracağım doktoruma bu ay da kilo alımı az ise bakalım4 aylık bebeğime ilk kez aşı yaptılar, ah Almanyanin sistemi işte. Ama 6 tane aşıyı bir iğnenin içinde karıştırıp vurdular, birde ilk rotavirüs için şurup gibi birsey icirdiler. 6 aşı+şurup. Ateşi çikmaz dedi bu yuzden ates dusurucu yazmadi. Diğer ay bir daha aşı için gidicez. Ama doktor epey ilgilendi, ek gıdayı sordum. Yavaş yavaş başlayabilirsin Ama önce havuç suyu ile başla dedi 1 hafta boyunca her gün birkaç kez havuç suyu icir dedi, 1 haftadan sonra havuç püresi ver dedi, her gıda da böyle uygulayabilirsin, tüm yiyecekleri hemen tattırma dedi. İşte bugün havuç yarın mandalina yarın bilmem ne böyle yapma dedi. 20 Ağustosta doğmuştu bebeğim, kilosu 6670 gr, boyu 61 cm. Gayet ideal dedi.
Bebişiniz kız mı4 aylık bebeğime ilk kez aşı yaptılar, ah Almanyanin sistemi işte. Ama 6 tane aşıyı bir iğnenin içinde karıştırıp vurdular, birde ilk rotavirüs için şurup gibi birsey icirdiler. 6 aşı+şurup. Ateşi çikmaz dedi bu yuzden ates dusurucu yazmadi. Diğer ay bir daha aşı için gidicez. Ama doktor epey ilgilendi, ek gıdayı sordum. Yavaş yavaş başlayabilirsin Ama önce havuç suyu ile başla dedi 1 hafta boyunca her gün birkaç kez havuç suyu icir dedi, 1 haftadan sonra havuç püresi ver dedi, her gıda da böyle uygulayabilirsin, tüm yiyecekleri hemen tattırma dedi. İşte bugün havuç yarın mandalina yarın bilmem ne böyle yapma dedi. 20 Ağustosta doğmuştu bebeğim, kilosu 6670 gr, boyu 61 cm. Gayet ideal dedi.
Hayır erkekBebişiniz kız mı
MaşaAllhHayır erkek
Günleri günlerini tutmuyo ki.. ben de ayağa alıştırmaya çalıştım ama oyun sanıp ayılıyo çocuk. Kucakta her kipirtimda o da hareket edip dalamıyor.Bebeklerden fırsat kalmıyor valla :) bende erken mi diye düşünüyorum ya yattığı yerde kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mesela ama yüz üstü olmayı hiç sevmiyor beyimiz başlıyor bagirmaya
Yaaa ondan dolayı zatenboşver hayat senin hayatın çocuk senin cocugun sen izin verdiğin kadar hayatında olabilirler
Bizimki yumruk yapıyor hepsini sokmaya çalışıyor garibim
Bugünde biz öyleyiz canim gece de uyumadı şuan da uyusun diye ayağımda o yatıyor ben yatıyor
onu da o zaman düşünürüz yaaYaaaa bunu bizde yapıyoruzyanlış mı sizce yaaa
Ama çok güzel uyuyor, aramıza yatırıyoruz o kadar huzurluyuz kibilmiyorum ayrı odaya alınca zorlanacak mı korkuyorum
benim eşim nerdeyse kıpırdamadan uyurEzme konusunda kendimden değil de eşimden korkarım bende bizde bebeğimle beraber uyuyoruz mesela eşim büyük oğlumla odasında yatıyor bizde bebisle prenses yatağımzdailk oğlumla da o şekildeydi aslında şu konu doğru yatağa alışınca kendi yatağı olsa bile gidip yatmak istemiyorlar bebek doğana kadar beraber uyurduk biz
4 yaşında canim şimdi de babayla uyumaya sardıbenim eşim nerdeyse kıpırdamadan uyurkaç yaşındaydı oğlun tabi onlarda haklı beraber uyumaya alışmış oluyolar
Maşallah, kilo alımı iyiyse hic sorun etme derim, yine doktoruna danisirsin zararlı mı diye ama o zamanları geçtik diye düşünüyorum..Keyfine bak bugünlerin hep böyle güzel devam etsin ins.Selam kızlar benim bebişim son 1 haftadır geceleri uyanmıyor akşam 11-12 gibi karnını doyuruyorum sonra sabah 6 da falan uyanıyor.bu kadar uzun süre aç kalması zararlı mı herkes düzenini oturtmuş uyandırma çocuğu diyor kilo alımı da iyi. sizde durumlar nedir
Kucakta mi uyutuyosun canimGünleri günlerini tutmuyo ki.. ben de ayağa alıştırmaya çalıştım ama oyun sanıp ayılıyo çocuk. Kucakta her kipirtimda o da hareket edip dalamıyor.
Evet malesefKucakta mi uyutuyosun canim
Oh iyi yapmışsın, uyuyorsa takıl biraz daha, üşümez annesi iyi giydirdiysen. Oo huniler meşhur benimkatinaizmir maviss_34 Uyku savaşında pestilim çıkınca geçmeden beri, kalınca üzerini giyindirip dışarı çıkardım. Şuan bebek arabasında uyuyor eve gitmek istemiyorum uyanacak diye ama bir tarafım da ya usurse diyor hunimj takmaya ramak kaldı
Biz dönüyoruz canım 78 günlükken başladı ilk defaKızlar bebeği dönmeye başlayan varmı aranızda
Oh iyi yapmışsın, uyuyorsa takıl biraz daha, üşümez annesi iyi giydirdiysen. Oo huniler meşhur benimİyidir, hoştur
Benimki de dönüyor ama altta kalan kolunu kurtaramiyor henüz debelenip kafayı kaldırıyorKızlar bebeği dönmeye başlayan varmı aranızda