İstanbulHosgeldiniz Şehir de yazar misiniz ekliyim listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbulHosgeldiniz Şehir de yazar misiniz ekliyim listeye
Değerin güzel ilerliyor canim git tahlillerini yaptır kese haftaya ancak görünür bir de gönlünü ferah tut hiç bisey olmaz Allahin izniyleKizlar selam pazartesi kanda 103 çıkmıştı Çarşamba bir daha baktik 336 olmuş bugün benim bat günüm normalde hem tekrar kan vericem hem de doktordan randevu aldim daha 4+1 birşey görünmez ama rutin baktiklari bazi değerler vs olur die düşündüm. Sizce artış iyi mi kocam dayanamior herkes duydu bir aksilik olmasindan cekiniorm.
16 aylık canımBebeginiz kaç aylik bende küçük bebeğim varken hamile kaldım daha yeni 6nci ayına girecek
Bende Almanyadayım, Bana da 8 haftalık olmama rağmen vajinal ultrason istediler bende etek giymiştim Allahtan. Ama öldüm öldüm dirildim o eteği kaldırırken, Benim doktorda erkekti. Biran vazgeçecektim, dedim ki ne zaman karından bakabilirsiniz, 1 ay sonra deyince dedim 1 ay daha bekleyemem benim ilk kontrolüm, ama inşallah 1 ay sonra karnımdan bakar. Çok kötü bi tecrübeydi kalbi de dinletmedi, onu da 12. hafta olunca ancak dinlemek nasip olacak inşallahBi süre öyle galiba. Bi anda pat hazırlan dediler. Hazirlandigim yerde de vajinal ultrason seysi vardı. Ben tesetturkuyum etek giydim Allahtan pek ortada değilde belden aşağım. Iyi mi pantolon gymedim. Mesela turkiyede örtü örtüyorlar alttan muayene ederken ben burda öyle bisey görmedim ilk muyenemdi gerçi ama. 2 hafta sonraya randevu verdiler ben kesin onda da alttan bakilacak diye düşünüyorum ama bilmiyorum.
Size bebeğin kalbini dinlettiler mi?Bi süre öyle galiba. Bi anda pat hazırlan dediler. Hazirlandigim yerde de vajinal ultrason seysi vardı. Ben tesetturkuyum etek giydim Allahtan pek ortada değilde belden aşağım. Iyi mi pantolon gymedim. Mesela turkiyede örtü örtüyorlar alttan muayene ederken ben burda öyle bisey görmedim ilk muyenemdi gerçi ama. 2 hafta sonraya randevu verdiler ben kesin onda da alttan bakilacak diye düşünüyorum ama bilmiyorum.
Bir yakınım da Almanya da yasıyor onada gebelık boyunca vajinal ultrason yaptılar. Orda öyle oluyormus. Bir sıkıntısı olmadı ama genel olarak alttan bakıyorlarmıs nedenseBende Almanyadayım, Bana da 8 haftalık olmama rağmen vajinal ultrason istediler bende etek giymiştim Allahtan. Ama öldüm öldüm dirildim o eteği kaldırırken, Benim doktorda erkekti. Biran vazgeçecektim, dedim ki ne zaman karından bakabilirsiniz, 1 ay sonra deyince dedim 1 ay daha bekleyemem benim ilk kontrolüm, ama inşallah 1 ay sonra karnımdan bakar. Çok kötü bi tecrübeydi kalbi de dinletmedi, onu da 12. hafta olunca ancak dinlemek nasip olacak inşallah
2 günde 2 kattan fazla artmış güzelim çok şükür değerin güzelKizlar selam pazartesi kanda 103 çıkmıştı Çarşamba bir daha baktik 336 olmuş bugün benim bat günüm normalde hem tekrar kan vericem hem de doktordan randevu aldim daha 4+1 birşey görünmez ama rutin baktiklari bazi değerler vs olur die düşündüm. Sizce artış iyi mi kocam dayanamior herkes duydu bir aksilik olmasindan cekiniorm.
Günaydın canım birazcık daha iyiyim sen nasılsın ❤Günaydın kızlar Dilos6342 nasılsın kuzum?
Daha iyi olursun insallah canm benm iyiyim elhamdülillah. Kötüysemde anlamıyorum evde ilgiye muhtac Bi cocuk daha olunca ayakta duruyorm işte yatıp dinlenmek lüksGünaydın canım birazcık daha iyiyim sen nasılsın ❤
İnşallah canım her gün seruma gidicem inşaAllah faydası dokunur.Daha iyi olursun insallah canm benm iyiyim elhamdülillah. Kötüysemde anlamıyorum evde ilgiye muhtac Bi cocuk daha olunca ayakta duruyorm işte yatıp dinlenmek lüks
Dr un yonlendırr zaten kuzum gerek gordukçe. Bi başlasa kontrollerimiz. Erken öğrenmenin eksı yanları bunlar işteİnşallah canım her gün seruma gidicem inşaAllah faydası dokunur.
Yaa çok mu yoruyor canım tabi yaşı da küçük o da ilgi istiyor aslında senden
Benim halimi de bi görsen kaç gündür sigara içmiyorum üstüne hasta oldum zaten, bi de bu sinir krizi gecircem sanki yapacak hiç bisey bulamıyorum içim rahat değil zaten. Sağ salim bi atlatsam başka hiç bisey istemiyorum ya gerçekten.Dr un yonlendırr zaten kuzum gerek gordukçe. Bi başlasa kontrollerimiz. Erken öğrenmenin eksı yanları bunlar işte
Yorulmuyormm alıstı artık vücudum da zerre uyutmuyor, sigara da vuruyo aklıma zor zamanlar gecırıyorm gerginim biraz.
Dün az Bi kanamam oldu muhtemelen yerleşme kanaması ilk gebelgmde de olmustu.
Gidipte kalp atışlarını alınca Bi sakinleşiyor insan gene ya. Boyle belırszlıkde yoruyo..Benim halimi de bi görsen kaç gündür sigara içmiyorum üstüne hasta oldum zaten, bi de bu sinir krizi gecircem sanki yapacak hiç bisey bulamıyorum içim rahat değil zaten. Sağ salim bi atlatsam başka hiç bisey istemiyorum ya gerçekten.
Kanamayı sen yine de ihmal etme ne olur olmaz, bi sıkıntı olmasın progestan kullanırsın hemen aklında bulunsun devamı geliyor mu kontrol et canım
O günü görecek miyim bilmiyorum içim hiç iyi degil.Gidipte kalp atışlarını alınca Bi sakinleşiyor insan gene ya. Boyle belırszlıkde yoruyo..
Takıp edııyorım kırmızıya donerse sıkıntı demsti Dr um suanlık bsey yok şükür
Çok çok geçmiş olsun,hayırlı haberleriniz olsun.Bende sizin gibi düşünüyorum.. gebelik olabilir geç ilerliyor .. yada başka birşey engel oluyor ama normalde olmaz böyle .. en azindan geciksemde ağrım ve akintim.filan olmazdı gecikirdim sonunda gelirdi.. ağrısız sizisiz.. ama bu işte kasık ağrıları batmalar akıntılar olmazdı asla .. sağolun zaten akıntıdan dolayı acaba yumurtluyorum mu dedim ama okadar çok uzun sürdu ve suruyorki tariflere göre zaten yumurtaya hiç benzemiyor.. hayırlısı zaten doktora gideceğim.. yurtdışındayim iyi bir doktor arıyorum şuan.. bulunca gideceğim mutlaka
Sonuç çıktı mı canım?Ay evet gittim saat 2 de randevum vardı. Ordan da markete falan girdim. boğazım hala hafiften tırmalıyor .
Eşim ve kızım 2. katta yaşıyorlar bugün. Ben giriş katta catering gibiyim .
Test akşam çıkar muhtemelen. Negatifsem de ya bünyem sağlam ya da gebelikle aşının etkisi oldu bilemiyorum
Görürüz İnşallah canm Allahın ıznyleO günü görecek miyim bilmiyorum içim hiç iyi degil.
Sende de devam etmez insallah kanama
Nasipte varsa işte her şekilde senin oluyor o hesap canimGörürüz İnşallah canm Allahın ıznyle
Etmez yaa ne blym oğlumda da olmustu 13.haftaya kadar felan devam etmişti. Bı skntı olmamstı gene olmaz ınsallah