- 24 Ocak 2021
- 5.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.885
- 123
- 30
Yutkunamama olayı herhalde bizimki. Arada boğazına kaçıyor öksürüyor çünkü toplayamıyor tükürükleriSanmam daha çok erken bı de o gelmesin ateşi , ishali az beklesin
Sen söyleyince baktım, bı çok sebebi varmış, ekliyorum
Evet bence ikisi de birlikte ihtimal dahilinde, büyüyorlarYutkunamama olayı herhalde bizimki. Arada boğazına kaçıyor öksürüyor çünkü toplayamıyor tükürükleri. Ama dişlerde hareket etmiş gibi sanki heyecanla 3.ay kontrolünü bekliyorum doktorada soracağım bu arada sağlık ocağı bizi hiç boy kg vs ölçmüyor aşıdan aşıya gidiyoruz ya seni çağırıyorlar mı yoksa kendin mi götürüyorsun canım
Yaa maşallah çok tatlı canmBu sekilde gülüyor bazende agzını açarak gülüyor kahkaha atmıyor gülmeside sabah kalktıgında oluyor genelde bolca sagımız solumuz dagılmış gördügün gibisadece huuu agu filan sesler cıkarıyor
Canım benimki de bazı günler 4 e kadar uyumuyordu insan uykusuz olunca gerçekten delirecek gibi oluyor ama daha sonra baktığımda demekki bu bebişinde kendine göre uyuduğu saatler olduğunu kabul ettim. Farkettim genelde aynı saatlerde uyuyor o yüzden 4e kadar sinir olmamak gerektiğini düşündüm saati gelmediği için. Ve bebiş gündüz veya akşam uyuduğu saatlerin birinde uyudum bende o şekilde dinlenince daha sakin rahat oldum.seninde bebeğinin en derin rshat uyuduğu saatlerde sende uyuyup dinlenirsen belki daha rahat edersinBu gecede bebis hiç durmadı en sonunda çıkardık arabayla tur attık gecenin bir vakti bütün sokakları dolandık en sonunda ağlamayı.kesip uyudu eve geldik tam besigine koyucam tekrar gözlerini açtı
Tam o anda deliricem heralde dedim
Bi daha ağlama zırlama zorla unuttuk en son saate baktığımda 5 di bu kadar hengameden sonra 7 de gözlerini tekrar açtı
Bugünler bitecekmi gercekten
Aynen gün aşırı duş alıyorum zaten her duşta kullanıp 5 dakika falan bekletiyorum kafamda o sırada vücudu köpüklüyorum en son çıkarken yıkıyorum kafayı 3 kere falan kullandım kaşıntı azaldı saç dökülmesine bir çözümüm yok çok dökülüyor ona da bir çözüm bulmam lazımİnşallah işe yarar, haftada üç fln kullan en az, yogunsa her yıkamada da olur, biraz beklesin saçında bir kaç dk oyalan. Çok köpüren bir yapısı yok, azcik alıp diplere yaysan yetiyor.
Bizi aramadılar hiç aşılara gidiyoruz tek. Doktorumuz tamamen çıplak tartıyor bizi yaEvet bence ikisi de birlikte ihtimal dahilinde, büyüyorlarİki aydır telefon ile arayıp çağırıyorlar, bunda da pzt ararlar diye düşünüyorum. Kg boy ölçüyor her gidisimizde, hatta kiloyu 200 Gr eksik hesaplıyor diye garipsiyorum doktorumuz 100 Gr eksik hesaplıyor bez yeni ise.. İlgililer o konuda şükür
Bı hafta daha dene iyice azalicak, saç dökülmesi hormonal malesef, içeriden destek sart, gebelikte dökülme azalıyor, dogumsonrasj artıyor, bulursan haber etAynen gün aşırı duş alıyorum zaten her duşta kullanıp 5 dakika falan bekletiyorum kafamda o sırada vücudu köpüklüyorum en son çıkarken yıkıyorum kafayı 3 kere falan kullandım kaşıntı azaldı saç dökülmesine bir çözümüm yok çok dökülüyor ona da bir çözüm bulmam lazım
Bizim de ciplak olcerdi, şimdi gastroyla takipteyiz o üşümesin boşver diyoBizi aramadılar hiç aşılara gidiyoruz tek. Doktorumuz tamamen çıplak tartıyor bizi ya
Çok teşekkür ederim canım, bende yarın alayım yapayımBen en son biberondaki sütüne eczaneden aldığım anason çayından koydum 2 çay kaşığı dün de bugün de kakasını yaptı şükür biraz daha rahat, karnı hala gaz dolu ama en azından kaka yapabiliyor günde 1 de olsa
Tartıda bi afallıyor zaten kıpır kıpırBizim de ciplak olcerdi, şimdi gastroyla takipteyiz o üşümesin boşver diyo
Ben biotin kullanırdım hep saç için şimdi kullanılabilir mi bilmiyorum çok faydasını gördüm bu zamana kadarBı hafta daha dene iyice azalicak, saç dökülmesi hormonal malesef, içeriden destek sart, gebelikte dökülme azalıyor, dogumsonrasj artıyor, bulursan haber et
02:30-05:00’de uyandık. 7 de tekrar uyandı tuvaletini yapabilsin diye pusete koyduk uyuyuverdi :)Bugün 7 nöbetindeyizkimseden ses soluk çıkmamış uzun saatlerdir,herkes için herşey yolundadır umarım
O alt dudak ne peki02:30-05:00’de uyandık. 7 de tekrar uyandı tuvaletini yapabilsin diye pusete koyduk uyuyuverdi :)
Kakasını yapamayan bebekler için puset öneriyorum kızlar oturma pozisyonunda olduğu İçin daha rahat yapıyorlar benim gözlemime göre.
Bu da elleşmeyin uyuyoruz eli
Bugün 7 nöbetindeyizkimseden ses soluk çıkmamış uzun saatlerdir,herkes için herşey yolundadır umarım
Oyy maşallah lalalalacım kuzuna02:30-05:00’de uyandık. 7 de tekrar uyandı tuvaletini yapabilsin diye pusete koyduk uyuyuverdi :)
Kakasını yapamayan bebekler için puset öneriyorum kızlar oturma pozisyonunda olduğu İçin daha rahat yapıyorlar benim gözlemime göre.
02:30-05:00’de uyandık. 7 de tekrar uyandı tuvaletini yapabilsin diye pusete koyduk uyuyuverdi :)
3.gün oldu kaka yok kızlar hala bekliyoruz. Keyfi yerinde gazını çıkartıyor ama.
Maşallah02:30-05:00’de uyandık. 7 de tekrar uyandı tuvaletini yapabilsin diye pusete koyduk uyuyuverdi :)
Sanki uykular bir tık Daha düzene giriyor ne dersiniz??Maşallahbiz de 2 de uyuduk, 5 ve 8 de uyanip yeniden uyuduk. 10:30a kadar da sarılıp uyumusuz. O da ben de daha mutluyuz şimdi de kaka temizliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?