2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
herkes yazmış bende yazayım :)
bizde 4 ay 1 günlük olduk, kendisinden ziyade ben atak geçiriyorum 😂. her yere saçlarım dökülüyor, her an toplamak zorundayım cidden saç diplerim ağrıyor, bedenim acayip uyuşuk takviye kullanıyorum osteocare ve pregnacare cunku bebeğimde süt alerjisi oldu o yüzden süt ve süt ürünleri, susam, ambalajlı gıdalar yasak ve bu beni gerçekten çok zorluyor, bazen oturup ağlıyorum. ellerimde egzama çıktı sürekli yıkadığım için. onun haricinde de ne kadar uyusam yetmiyor belki uyku düzenim bozuldu. çok ama çok şükür bebek iyi ama bu süreçte gerçekten annenin de iyi olması lazım, o yüzden kendinizi sakın es geçmeyin, bir yeriniz ağrıyor veya bir şeyiniz varsa lütfen doktora gidin, sizin sağlınız da önemli ve sağlınızı size kimse geri veremez. biliyorum, bazılarımıza yardım eden bile yok ama o bebeğiniz uyuduğundaki beş dakikayı bile kendiniz için değerlendirin 🙏🏻
Öyle gerçekten.. İkinci bir çocuğum olmadığına seviniyorum şu an. 2 çocuğu olanlar, hepsine yetmeye çalışanlar bu ara en takdir ettiğim kişiler..
Maalesef olan hep anneye oluyor 😔

Back