Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Selam kızlarr 🥰
2 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım . Sonuçları atıyorum. Normalde açlık şekerim 100-106 civarında çıkardı gebelikten önce prediyabet var demişti hatta doktor ilaç kullanmıştım 1 ay. 1-2 ay önceki kan testimde çıkan açlık şekerimle , şeker yüklemem hemen hemen aynı çıkmış. Düşmüş yani aslında sevindim . Ama bilemiyorum normal mi bi yorumu olan var mıdır ?

Eklentiler

• IMG_5716.webp
    IMG_5716.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 19
Sağol canım deneyeceğim ve bir şey daha soracağım süzme peynir tüketiyor musun aşırı canım istiyor ama yumuşak peynir tüketilmemeli yazıyor googleda
Tuketilmemeli olan yiyecekleri az miktarlarda tuketebiliyoruz öyle doyana kadar değil de tadımlık herşey yeniliyor merak etme yiyebilirsin, sadece her bitki çayını tüketme yeter 😊

Kızlar selam nasılsınız
Birşey soracaktim sizlere tetanoz aşısını ne yaptınız
20 . Haftada yaptırdım canım
Vaalbara Vaalbara kesinlikle katılıyorum sana bende oldum ikinciyi bekliyorum ama İkinci dozu sanırım bana 2 ay sonraya verddi neden bu kadar geç verdi bilemedim
Eve geldiğimde farkettim sormadım da oradayken

20 . Haftada yaptırdım canım
Vaalbara Vaalbara kesinlikle katılıyorum sana bende oldum ikinciyi bekliyorum ama İkinci dozu sanırım bana 2 ay sonraya verddi neden bu kadar geç verdi bilemedim
Eve geldiğimde farkettim sormadım da oradayken
Yanlışlık olabilir mi asi kartlarında da yazar dört hafta arayla yapılır tamamlama dozu sen bı arayıp sor vardır numarası bak internetten de kesin olsun

Selam kızlarr 🥰
2 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım . Sonuçları atıyorum. Normalde açlık şekerim 100-106 civarında çıkardı gebelikten önce prediyabet var demişti hatta doktor ilaç kullanmıştım 1 ay. 1-2 ay önceki kan testimde çıkan açlık şekerimle , şeker yüklemem hemen hemen aynı çıkmış. Düşmüş yani aslında sevindim . Ama bilemiyorum normal mi bi yorumu olan var mıdır ?
Geçmiş olsun.
Gayet güzel çıkmış sonuçların. ☺️

Darısı başımıza.
Şeker yüklemesini Maltepe devlet hastanesinde yaptırmışsın anladığım. Nasıl randevu aldın ? Elden mi verdiler yoksa MHRS den aldığın muayeneye Dr mu yönlendirdi ?

Ben de hastaneye yakınım. Kolaylıkla yapılıyorsa burada hallederim.

Kızlar bişey sormaya geldim. İkiz hamileliğin 19 haftasındayım makat bölgemde hemoroid gibi bişey var hafif şişlik var acı ağrı yok sızı yok sizde oldu mu korkuyor insan sizde oldu mu geçti mi 😬😬🫣🫣

Şu kayınvalidelerin ne alıp veremediği var gelinler ile bilmem ki 🤷🏼‍♀️oğlun mutlu ise sende mutlu ol sevin ne diye kendini gelinin ile kıyaslayıp kıskanıyorsun ki ya😒
O sıra da benimde kaynana olacağım aklıma gelmistir ahaha ins kv gibi olmam 😂😂😂
Bugün @Sifonella ve biri daha vardı ismi aklıma gelmedi. Detaylısı olan arkadaşlara dua ediyorum. İns güzel haberlerle dönün 🥰
Bende normalde bugün girecektim eşimin işinden ötürü yarına erteledim mecburen
Canım kızlar bende bugün 4 te detaylı ultrasona gideceğim dualarınızı beklerim 🌸
Hadi hayırlı haberlerle gel canım

Kızlar elektronik cihaza dokunursun da böyle çıt eder ya. Beni iki kez çarptı akıllı tahta. Bişiy olmaz değil mi bebemizin kalbi etkilenmemiştir inş o_O

Kızlar bişey sormaya geldim. İkiz hamileliğin 19 haftasındayım makat bölgemde hemoroid gibi bişey var hafif şişlik var acı ağrı yok sızı yok sizde oldu mu korkuyor insan sizde oldu mu geçti mi 😬😬🫣🫣
Geçmiş olsun. Zorlanma yahut fazla ıkınma ile dışarı çıkmış bir hemoroid memesidir muhtemelen. Bende önceki gebeliğimde oldu ama maalesef geçmedi. Anal fissür ameliyatında onu da aldılar.

Sen bol su içmeye çalış. Lifli gıdalar tüketmeye çalış bu ara özellikle daha fazla zorlanmasın
O sıra da benimde kaynana olacağım aklıma gelmistir ahaha ins kv gibi olmam 😂😂😂

Bende normalde bugün girecektim eşimin işinden ötürü yarına erteledim mecburen

Hadi hayırlı haberlerle gel canım
Tamam ya sensin. Geç olsun güç olmasın. Kurtköy Ersoy hastanesinin önünden geçtim. De acaba burada mı şimdi dedim 😀

ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim geçmiş olsun ya 😕 Allah beterinden saklasın. Elektrik kaçağı var demek. İns bi şey olmamıştır. Ama endişe edeceksen bi acile git. Kafada kurmak daha kötü oluyor bazen

Geçmiş olsun. Zorlanma yahut fazla ıkınma ile dışarı çıkmış bir hemoroid memesidir muhtemelen. Bende önceki gebeliğimde oldu ama maalesef geçmedi. Anal fissür ameliyatında onu da aldılar.

Sen bol su içmeye çalış. Lifli gıdalar tüketmeye çalış bu ara özellikle daha fazla zorlanmasın

Tamam ya sensin. Geç olsun güç olmasın. Kurtköy Ersoy hastanesinin önünden geçtim. De acaba burada mı şimdi dedim 😀

ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim geçmiş olsun ya 😕 Allah beterinden saklasın. Elektrik kaçağı var demek. İns bi şey olmamıştır. Ama endişe edeceksen bi acile git. Kafada kurmak daha kötü oluyor bazen
Hiç acı yok ama rahatsız etmiyor beni 😏başımız sanki çok dertsizmiş gibi 🥴🥴🥴2 ci hamileliğinde olmadı mı 😬

Bende çok iyiyim teşekkür ederim🥰yaa ne güzel iki kızının olması sağlıklı olsunlar tabiki ama bende 2.kız olsun çok istemiştim nasip değilmiş 🫠
Nasip canım benim Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar versin bizlere hiç onemli değil cinsiyetleri ❤️🥰🤲
Kızlar selam nasılsınız
Birşey soracaktim sizlere tetanoz aşısını ne yaptınız
Ben ilk hamileligimde iki doz olmuştum bunda doktorum tek doz yeterli gördü onu da şeker yujlemesinden sonra yapalım dedi asmdeki ebe. Şeker yüklemesinden sonra gideceğim yaptırmaya.
Hahahaha gerçekten şu saat oldu bizimki içerde horonda 🤣🤣🤣🤣
Biz şimdi naneyi yemedik mi😃😃😃😃
Allah bilir de bence yedik bacım hemde afiyetle 🤣🤣 benim cimcime sabaha kadar uyumamış anlaşılan sabahtan öğlene kadar hiç kimildamadi hissetmedim. Öğlenden beri de yerinde durmuyor bir tekme bir tekme 🤣🤣🥰

lady peacock lady peacock ladycimin söylediği özlü söze katılıyorum kızlar. Kaynanam çok iyidir normalde iyi de anlaşırız kötülüğü içinde hiç hissetmedim bugüne kadar. Ama bazen bir laf söylüyor kırılıyorum içten içe. Ona belli etmesem de üzülüyorum. Önünü arkasını mi düşünmüyor anlamadım gitti. Ladyim benimki de sevindi diyemem evet seviyor düşünüyor falan ama ilk hamileligimde de ikinci hamileligimde de hani daha düşünmüyordunuz dedi? Bu hamileligimde daha küçük dedi kızımdan için büyüseydi falan dedi. 4 yaşını yeni bitirmisti dogdugunda kardesi nerdeyse 5 olacak. Yaşımız gidiyor bizimde falan dedi esim. Böyle içten coşkuyla sevindiğini ben hiç görmedim. Eşime dedim hatta bu hamileligimden sonra sevinmediler hiç diye. Bizimkilerden seninkiler gibi tepki vermesini bekleme dedi. Neden dedim torunları olacak sonuçta? Onlar öyle duygusal yaklasmazlar falan dedi. Abinin 2. Çocuğunun olacağını nasıl sevinçli sevinçli anlatıyordu ama unutmadım dedim. Ne bileyim diyor esimde. Eşim nerdeyse 40 ben 33 yaşındayım. İlk çocuğumu 28 yaşında aldım kucağıma. Erken bir yaş da değildi. Hani küçük olsak daha düşünmüyordunuz falan demesini anlarım. Ama eşim torununuz olacak diyor o a öyle mi hayırlısıyla gelsin demiyor daha erken degilmiydi düşünmüyordunuz falan diyor. Sonradan işte sağlıkla gelsin falan dedi. Öyle yani insan düşününce çok şeylere kırılıyor da işte.

Merhaba uzatma olduğu için mi fiyatı artarak 45 bine yükseldi normalde ilk başvuru için daha uygun da şuan bir de hamileyken mi yaptırmıştınız doğuma yetişti mi teminat.. Ben de düşünüyorum ama şartları okuyunca doğuma yetişmeyecek gibi duruyor 🤦‍♀️ ay kafam karıştı
Merhaba biraz geç gördüm kusura bakma sigortaların süresi 1 yıl olduğu için geçen yıl yaptırdığım sigortanın Süresi doldu Bu yıl yenilettim. Aralık ayında 24 deyim için 2025'in aralığına kadar kullanabiliyorum 10 muayene hakkımı Aralık'tan önce bitirirsem kalan muayeneleri ücretli olarak gitmem gerekiyor Tek sorun bu ama o da zaten yeterli geliyor bana on muayene hakkı Eğer yetmezse de son bir muayene hakkım kala ücretli olarak muayene olmayı düşünüyorum son muayene hakkımı doğum esnasında son kontrolümde kullanmayı düşünüyorum.

Evet hamileyken yaptırdım ama zaten Ekimde hamile olduğum için Aralıkta Sigortamı yenilerken zaten hamileydim eski sigortamda yine aynı şekilde gebelik teminatlı olarak devam etti.
Ama Hiç sigortam olmasaydı ve ben hamileyken yaptırmış olsaydım büyük ihtimalle daha da fazla bir tutar çıkacaktı çünkü sigortadan önce oluşan gebelik hastalık durumlarını kapsamıyor sigortalar kapsaması için de ekstra ücreti oluyorlar

Back