Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kızlar ben de hastaneye gidiyorum şimdi 😂😂😂şaka maka doğuruyorum galiba 🥰🥰kahverengiden sildikçe kırmızıya döndü akıntı 😱😱sanırım nişan dedikleri şey bu ve adet sancısı gibi hafif karın ağrıları da başladı
Kolaylikla gelsin insallah🙏 haberdar et bizi de. Dualarimiz seninle💕

Doğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarim 🥹 soran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece ❤️ okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah 🥰
Sen varya supersin afferin kiz sana ne guzel.çat die dogurdun geldin 😍😍 allah bagişlasin ipek kuşu saglikla buyusun😍😍

Zaman azaldı hakkımızda hayırlısı haftaya Perşembe günü gittiğim de 36+6 olmuş olacağız bakalım bana ne zaman gün verecek ne gibi tahlil istiyor ve anestezi nasıl karar veriyor narkozu onunla ilgili bilgi mi veriyor
9 gün sonra tekrar çağırdı canım bakalım o zaman bilgiler verilir bence

Doğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarim 🥹 soran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece ❤️ okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah 🥰
Ay hadi gözünaydın canım benim çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin seni çok merak ettik uyuya kalıp rüyamda foruma devam ettim resmen 🤣🙏🏻🌸 Sağlıcakla büyüsün İpektoş 💖
Hadi seninde hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla gelsin Begüm kuzu 🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️🌸💖

Gözün aydın canım 🙏🥰🌸sağlıkla ,huzurla büyüt yavrunu.Güzel enerjin daim olsun inşallah 🙏🏻

Gözün aydınn resmen uyanıp uyanıp ne yaptın diye msjları okudum 😊sağlıkla büyüt bebeğini hayırlı olsun 😊

Kızlar hastaneye geldim, nst’de sancım bayağı çıktı ama ben çok sancı hissetmiyorum.. alttan muayene etti ebe, 1 cm açıklık var, rahim ağzı yumuşamış ve doğum başlamış.. eve yollamadılar, servise aldılar, sabah 8’de tekrar nstye bağlayacaklar.. hafif hafif bel ağrım var.. dualarınızı eksik etmeyin 🙏

Kızlar hastaneye geldim, nst’de sancım bayağı çıktı ama ben çok sancı hissetmiyorum.. alttan muayene etti ebe, 1 cm açıklık var, rahim ağzı yumuşamış ve doğum başlamış.. eve yollamadılar, servise aldılar, sabah 8’de tekrar nstye bağlayacaklar.. hafif hafif bel ağrım var.. dualarınızı eksik etmeyin 🙏
Zaten benim de böyle oldu o çıkan sancılar hissedilmiyo sonra muayene vs derken gerçek sancıyı tetikliyo sanırım 🥹 Allah sağlıkla güzelce ağrısız doğum nasip etsin canim ❤️ İnsallahy ok güzel geçer sürecin 🙏

Back