Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bitikleri oynuyorum ya uykum var çok fena bak şimdi emiyor mesela bunun üstüne uyusa max 1 saat uyur sonra akşama kadar uyku yokBenimki de öyleydi 3 saat arayla uyanirdi, bir hafta kadar oldu ilk uykuyu uzatıyor. Sonra da gazdan mıdır bilmem saat başı mikirdaniyor. Şimdi benimki de olmuştur o kadar yani yatana kadar 2-3 saat geciyor beslenmesinin üstünden yine teklif ediyorum ama istemiyor uykusuzluktan ağlayıp itiyor. Şimdi kucağımda dalmasini bekliyorum kafadan o da yarım saat sürer şimdi.
Kızlar alın size küçülen zıbınları uzatma aparatı yapım videosu, iyice Derya Baykal çıkacak içimden
Ay hadi ya kötü oluyormuş süt ürünlerini çok tüketince bizde de problem oluyor laktozsuz sütte bir sıkıntı olmadı şimdilikNeredeyse her atıştırmalık üründe süt ürünü bulunuyor malesefyiyemiyorum
Kesintisiz uyku derken, kaç saat? Mesela gece 12'de karnı doydu sabaha kadar mı uyurlarmış3 aydan sonra kesintisiz uykular başlayacak demişti Dr. Osman Gönülal videolarında o günü bekliyorum.
Ama ben de artık daha fazla tolere edebiliyorum sanki sık uyanmayı kendim için, alıştık galiba artık :)
Bir şehir efsanesine göreeeKesintisiz uyku derken, kaç saat? Mesela gece 12'de karnı doydu sabaha kadar mı uyurlarmışben de Dr. Osman Gönülal'ın videolarına.
Ben de sabahları saat başı kalkınca aptal gibi oluyorum. Şimdi de gözlerini kapadı kucağımda,oturdum diye uyandı ve uyumak istemiyor, aç da değil, attım yatağa ağlıyor,baş edemiyorum.Ben bitikleri oynuyorum ya uykum var çok fena bak şimdi emiyor mesela bunun üstüne uyusa max 1 saat uyur sonra akşama kadar uyku yok
Baş edilecek gibi değil ki resmen uyku uyumuyorlarBen de sabahları saat başı kalkınca aptal gibi oluyorum. Şimdi de gözlerini kapadı kucağımda,oturdum diye uyandı ve uyumak istemiyor, aç da değil, attım yatağa ağlıyor,baş edemiyorum.
Bı de ilacım bitti regl oldum![]()
Aman iyi ya keşke benim de gelmese, Allah'tan sancı yok, eskisi gibi olsa, biri de bana bakardı heraldeBaş edilecek gibi değil ki resmen uyku uyumuyorlar
Benim reglden ses soluk yok bakalım
Aman Allah korusun elden ayaktan düşmeyelim hiçAman iyi ya keşke benim de gelmese, Allah'tan sancı yok, eskisi gibi olsa, biri de bana bakardı heralde![]()
İnşallah işe yarar, haftada üç fln kullan en az, yogunsa her yıkamada da olur, biraz beklesin saçında bir kaç dk oyalan. Çok köpüren bir yapısı yok, azcik alıp diplere yaysan yetiyor.Aman Allah korusun elden ayaktan düşmeyelim hiç
Bu arada senin önerdiğin şampuanı aldım kullanıyorum bakalım inşallah faydasını görürüm
Maşallah canımYeni güncelleme sağ el ağızdan çıkmıyor, salyada artış var. Oyun halısı oyuncakları ağza göturulmeye çalışıyor ama gelmiyor ve boş el ağıza gidiyor![]()
Sanmam daha çok erken bı de o gelmesin ateşi , ishali az beklesinMaşallah canımya bu salyalar diş belirtisi değil di mi bizimde önleri hep ıslanıyor artık alt damağıda beyaz renk olmuş ama çıkmaz herhalde
![]()