Cnm gece eger kaka yapmadiysa bezini degistirme diyorlar. Gerçekten degistirince gözler samsak açılıyorGece bebişleriniz kesintisiz kaç saat uyuyor kızlar? Emzirince hemen uyuyorlar mı? Emzir gaz çıkar bezini al kusmuklu kıyafeti değiştir derken kendi uyumuyor. Kucağımda sallıyorum bi de uyusun diye. Benim uyku kaçıyor tamamen
Ben neredeyse her gun icirdim bir ara uc cay kasigi kadar hep. Kendim zatenbir caybardagi ictim. O kadar ugrasmaya gerek var mi ki. Kaynamis suya kimyonu atiyorum. Dibe cokuyor on dakika falan bekleyince. Üstünün suyunu iciriyorum. Annem gösterdi bana daKızlar hiç bebeğe bir çay kaşığı kimyon veren oldu mı? Doktor bi tanıdığım var. İkizlerine bir ayını doldurduktan sonra 2-3 günde bir şöyle yapıyomuş. Çay kaşığının ucu kimyonun üzerine anne sütünü sağmış, onu tülbentten sıkmış çıkan sütü verip üzerine emzirmiş. Hiç gaz sorunu yaşamadım patır patır çıkıyodu gazları dedi. Mideleri de rahatladığı için ne reflü ne gaz Hiçbişey yaşamamış. Kız bi de doktor olunca güven verdi:) denesem mi diyorum
Evet cnm. Boyle devam ederseniz ilerleyen donemde cok zorlanirsin. Tracy higg bebek bakim sorunlarina mucize çözümler kitabini kesinlikle tavsiye ederim. Sifiri biraz pahali ama nadir kitaptan uygun fiyata bulabilirsinAynıyız surekli meme acaba yanlış yaptığımız bir şey mi var? Doyuyor eminim çünkü gece uyuyor 2 saat falan ama gündüz yapışık ikiz gibiyiz
Gazı da yok uyuyor memede yatağa koyuyorum hemen ağlıyor sütüm de var sürekli sıkıp bakıyorum sanırım hoşuna gidiyor memede olmak. Herkes mi böyle onu merak ettim