2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doğum yaptığım hastanede alındı topuk kanı doğduğunda. Sağlık ocağına ayrıca topuk kanı verecek mi diye sorduğumda evet verecek biz burda aldığımızdan sadece sma taraması yapıyoruz demişlerdi

Kızlar şöyle bir zıpzıp aldım zıplamayı çok seviyor diye tahmini kaçıncı ayda biniyorlar

Eklentiler

• 41B94C8B-B05D-45F3-854C-84836F853C21.png
    269,8 KB · Görüntüleme: 70
Hastanede alınan kanda bakılıyor yani öyle mi? daha önce de konuşmuştuk sanki. Sen sonuçlara bakabiliyor musun canım sistemden?

Canım daha öncede yazmıştın bende şimdi tekrar yazınca merak ettim. Ebeye mesaj attım cevap bekliyorum

Hastanede alınan kanda bakılıyor yani öyle mi? daha önce de konuşmuştuk sanki. Sen sonuçlara bakabiliyor musun canım sistemden?
Evet canım hastanede alınan kandan. Baktım ama sonuç yok bununla ilgili. Ters bir durum olduğunda sağlık bakanlığından arıyorlar diye biliyorum.

Canım daha öncede yazmıştın bende şimdi tekrar yazınca merak ettim. Ebeye mesaj attım cevap bekliyorum

Evet canım hastanede alınan kandan. Baktım ama sonuç yok bununla ilgili. Ters bir durum olduğunda sağlık bakanlığından arıyorlar diye biliyorum.
Evet kızlar daha önce de yazışmıştık burda. Tam netleştiremedim biz de doktorumuzu değiştirdik 2 gün sonra kontrol var o zaman bi tekrar soracağım.
T temmuzekim tamam canım dönüş olursa yazarsan çok sevinirim

Matmazella ben de sonuçlara baktığımda sma ile ilgili çıkan bir sonuç göremedim canım, bir sürü değer var ama bu ad altında bir sonuç yok o yüzden acaba bakılmadı mı diyorum.

9 Mayıs 2022’den itibaren bakılıyor dire anlıyorum ve senin söylediğin gibi atamadıkları İçin problem yok diye yorumluyorum Matmazella

Eklentiler

• 915F8B6A-28D1-41C4-8A29-7E266EC0E86C.png
    214,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 0E7457FB-7FD6-4B38-87E8-2BF8C57304C8.png
    333,7 KB · Görüntüleme: 38
Sonuçlardan sonra doktorla konuştuğunda söylüyor aksi bir durum varsa yoksa zaten bahsetmiyor bile

Sağlık ocağından geldik boy kilo ölçümü yapıldı demir takviyesine de 6.ayda başlanması taraftarıymış hemşire doktorumuz 6 kiloyu geçince başlayalım demişti demir ilacı kullanan var mı bebeğine

Onların sonuçlarına bakılmıyor diye biliyorum, bir sorun olursa Allah korusun ariyioruz demişlerdi sorduğumda.
Ben pimpirikli olduğumdan hastanedeki sonuçları doktora gitmeden (1. Ay kontrolü) istemiştim elimde var ama o kadar çok sonuç var ki kafalar yandı tabi
Sonuçlardan sonra doktorla konuştuğunda söylüyor aksi bir durum varsa yoksa zaten bahsetmiyor bile
Ben çok da şaapmıyım o zaman :)

Canım böyle bir cevap geldi. Çok şükür arayanda olmadı

Evet ilkinde hastanede alınanda sma da bakılıyor

Selamlar herkese benim bebiş evde hep pusetinde uyumayı seviyor pusete yatırıyorum hep. yatağında uyanıyor. Sizlerinde pusette uyuyan var mı böyle sorun olur mu ki devamlı orada uyuması

Kızlar korunma igneleri 3 aylık ve aylık olanlar hakkında bilgisi olan veya kullanan varmı ?Acaba emzirirken vuruluyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…