2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Birde kilomuz bizim 4800 mamayı günde 3 kez veriyorum 60cc yeterli geliyormu anlayamıyorum normal dedi doktor ama sanki çok minyon kızım

Bizde de şu sürekli düşüyormuş gibi korkma refleksi tavan yaptı şu sıra alt değiştirirken sürekli birinin elini tutması gerekiyor az önce ağlatmadan korkutmadan altını değiştirdim yapmadığım şebeklik kalmadı hızlı yaparsan ayrı korkuyor çünkü ağır ağır hallettim aferin oğlum aferin paşam diye aldım uyutmak için gözlerde anlamlı bakışlar dudak kenarları aşağı doğru eğildi taze ‘a merhaba dedik bütün bezi doldurdu gülsem mi ağlasam mı bilemedim sıfırdan başlayacağız şimdi saat 04.30 nöbet yerimden bildireyim dedim

Bizde alt değiştirirken heryeri çiş yaptık baştan aşağı değiştik uyutmaya çalışıyorum

Ben bitikleri oynuyorum ya uykum var çok fena bak şimdi emiyor mesela bunun üstüne uyusa max 1 saat uyur sonra akşama kadar uyku yok

3 aydan sonra kesintisiz uykular başlayacak demişti Dr. Osman Gönülal videolarında o günü bekliyorum.
Ama ben de artık daha fazla tolere edebiliyorum sanki sık uyanmayı kendim için, alıştık galiba artık :)
Kesintisiz uyku derken, kaç saat? Mesela gece 12'de karnı doydu sabaha kadar mı uyurlarmış ben de Dr. Osman Gönülal'ın videolarına.

Kesintisiz uyku derken, kaç saat? Mesela gece 12'de karnı doydu sabaha kadar mı uyurlarmış ben de Dr. Osman Gönülal'ın videolarına.
Bir şehir efsanesine göreee
Biz daha 3 ay olmamakla birlikte öyle kesintisiz bir uyku falan bilmiyoruz yine 3 kez uyandık ama çok şükür ki 22:30-02:30 arası uyumuşuz

Ben bitikleri oynuyorum ya uykum var çok fena bak şimdi emiyor mesela bunun üstüne uyusa max 1 saat uyur sonra akşama kadar uyku yok
Ben de sabahları saat başı kalkınca aptal gibi oluyorum. Şimdi de gözlerini kapadı kucağımda,oturdum diye uyandı ve uyumak istemiyor, aç da değil, attım yatağa ağlıyor,baş edemiyorum.

Bı de ilacım bitti regl oldum

Son düzenleme:
Baş edilecek gibi değil ki resmen uyku uyumuyorlar
Benim reglden ses soluk yok bakalım

Aman iyi ya keşke benim de gelmese, Allah'tan sancı yok, eskisi gibi olsa, biri de bana bakardı heralde
Aman Allah korusun elden ayaktan düşmeyelim hiç
Bu arada senin önerdiğin şampuanı aldım kullanıyorum bakalım inşallah faydasını görürüm

Aman Allah korusun elden ayaktan düşmeyelim hiç
Bu arada senin önerdiğin şampuanı aldım kullanıyorum bakalım inşallah faydasını görürüm
İnşallah işe yarar, haftada üç fln kullan en az, yogunsa her yıkamada da olur, biraz beklesin saçında bir kaç dk oyalan. Çok köpüren bir yapısı yok, azcik alıp diplere yaysan yetiyor.

Yeni güncelleme sağ el ağızdan çıkmıyor, salyada artış var. Oyun halısı oyuncakları ağza göturulmeye çalışıyor ama gelmiyor ve boş el ağıza gidiyor
Maşallah canım ya bu salyalar diş belirtisi değil di mi bizimde önleri hep ıslanıyor artık alt damağıda beyaz renk olmuş ama çıkmaz herhalde

Maşallah canım ya bu salyalar diş belirtisi değil di mi bizimde önleri hep ıslanıyor artık alt damağıda beyaz renk olmuş ama çıkmaz herhalde
Sanmam daha çok erken bı de o gelmesin ateşi , ishali az beklesin

Sen söyleyince baktım, bı çok sebebi varmış, ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20221120_140812.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…