2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sonuca e nabızdan bakabilirsiniz demiş ama ben bulamadım ya
Ben de baktım, kendi e-nabızımdan Ege’nin profiline geçtim ama orda herhangi bir sonuç yok canım
Selamlar herkese benim bebiş evde hep pusetinde uyumayı seviyor pusete yatırıyorum hep. yatağında uyanıyor. Sizlerinde pusette uyuyan var mı böyle sorun olur mu ki devamlı orada uyuması
Ben 2-3 gündür sabah kalktığımızda oraya alıyorum tuvaletini rahat yapabilsin diye, orda uyuyakalıyor. Ama bana çok rahatsız duruyor gibi geldiği için çok uzun süre yatırmıyorum canım. Sanki yatağında daha rahat olacağını düşünüyorum

Evet bizimde yok canım neyse aranmadık ya zaten baksamda anlamayacağım

Kızlar 2. Ay aşılarını bugün olduk.
Kızımı hiç bu kadar farklı ağlarken görmemiştim.
Ateşi de ufaktan yükselmeye başladı gibi.
Hemşire Bir tatlı kaşığı şeklinde vereceğimi söyledi. 38 dereceyi görünce ver dedi ama 37.5 su an versem mi artmaya devam edecek gibi çok huzursuzluğu var. Gözleri nemleniyor ağlarken
Sizlerde süreç nasıl geçti?

Ver canım yükselmesini engeller en azından ağrısi da diner iğne yerinin

Şifa olsun kuzuya
Biz daha olmadığımız İçin yorum yapamıyorum kuzum geçmiş olsun.
Genelde gözden yaş gelmiyor bizim de ağlarken, bi gün gazdan o kadar rahatsız olmuştu ki yaş geldi öyle kötü hissettim ki kendimi, ah analık

Canım ben ateşi olmasada verdim çünkü çok huzursuz rahatsız oldu. Doktorda 2,5ml 6saatte bir demişti. Zaten bir ya da iki kere verdim sanırım

Ben en yüksek 37.6 gördüm 2. ay aşılarında sağlık ocağındaki ebe 38i görünce ver dediği için kontrol altında bekledim. Kendiliğinden düştü ateşi

Ver canım yükselmesini engeller en azından ağrısi da diner iğne yerinin
hala vermedim inleye inleye benle uyuyakaldı. Hala arada inliyor ya kahroldum kalbim kaldırmıyor gerçekten
Birazdan yine bakıcam ateşine suan iyi gibi
Gerçekten o kadar ağlamasını gördüm çok zor günler geçmişti ama hepsinde kucağımda en azından susardı. Yorulsam da susuyordu ama hiç bu kadar ağlamamıştı. Çaresiz hissettim.
Ya bi de tutmaya korkuyorum her yerinden iğneli yavrum
Dediğin gibi gözyaşı kanalları da henüz açılmadı diye okumuştum ama bugün sürekli ufak ufak yaşardı gözleri
Zor yaaaa
Canım ben ateşi olmasada verdim çünkü çok huzursuz rahatsız oldu. Doktorda 2,5ml 6saatte bir demişti. Zaten bir ya da iki kere verdim sanırım
Bu daha sağlıklı bi ölçüt bence de. Forumda da doktorların öyle yönlendirdiğini okumuştum. Verirsem gece vereceğim sanırım, 2.5 ml çok teşekkür ederim canım
Ben en yüksek 37.6 gördüm 2. ay aşılarında sağlık ocağındaki ebe 38i görünce ver dediği için kontrol altında bekledim. Kendiliğinden düştü ateşi
Soydun mu canım şimdi ciltleri de çok hassas ıslak mendil koymaya da çekiniyorum hasta ederim diye
ben aşıdan sonra alt pijamayı çıkardım sadece. Hafif bi müslin örtülü üstünde.

Bizimki ağlarken gözyaşı akıyor ama yaa kanalları açılmış herhalde -Sunshine

Canım e nabizda profili olusturduktan sonraki tahlil ve tetkikleri görebiliyoruz. Ben topuk kanları alındıktan sonra oluşturmuştum onlar görünmüyor

İşte bu aralar oluyor diye biliyorum bizden büyüksünüz zaten :))

Kızımın ateşi 37.9 du ilacı verdim
1 saati geçti
Şuan 38.1 olmuş acile gitmek mi lazım
Canım soğuk kompres yapıyor musun. Benimkinin birinci ay aşısında ateşi 37.8 di. 24 saat sürdu. Bebeğim halsizlikten aglayamadi bile inleyip durdu. Ateş düşürücü vermedim ( niyeyse çok kızıyorum kendime) ama soğuk kompres yaptım hep iyi gelmişti hatta sirkeli bez ile.

İşte bu aralar oluyor diye biliyorum bizden büyüksünüz zaten :))

Kızımın ateşi 37.9 du ilacı verdim
1 saati geçti
Şuan 38.1 olmuş acile gitmek mi lazım
Ayy kuzucuk ya inşallah düşmüştür ateşi canım calpol sanki 1-2 saate etki ediyor bizimkine sünnetten sonra düzenli 2 gün kullandıkta içtikten 1-2 saat sonra uyuyabildi anca. Ateş önemli ama doktoru ne diyor

Soydum kuzum eklemlerine alnına ıslak bez koydum ara ara
Ateş 38.3 ü gördü düşecek inşallah gece yarısı bi daha vereceğim
Gerçekten ağlayamıyor ememiyor

Bizimki hep 2-3 günde bir yapmaya başladı. Ama yapınca bir yapıyor akıllara zarar
Aynen bizimde öyle heryeri b.k götürdü bugün iki kere yaptı birde şaşırdım normalde birkere yapardı doktor normal diyor gaz çıkartıyorsa 7güne kadar sıkıntı yokmuş ama ıkınıyor hep 2 günü geçince işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…