Ben de baktım, kendi e-nabızımdan Ege’nin profiline geçtim ama orda herhangi bir sonuç yok canımSonuca e nabızdan bakabilirsiniz demiş ama ben bulamadım ya
Ben 2-3 gündür sabah kalktığımızda oraya alıyorum tuvaletini rahat yapabilsin diye, orda uyuyakalıyor. Ama bana çok rahatsız duruyor gibi geldiği için çok uzun süre yatırmıyorum canım. Sanki yatağında daha rahat olacağını düşünüyorumSelamlar herkesebenim bebiş evde hep pusetinde uyumayı seviyor pusete yatırıyorum hep. yatağında uyanıyor. Sizlerinde pusette uyuyan var mı böyle sorun olur mu ki devamlı orada uyuması
Buna ben de bakmıştım canım. İçini ferah tut bakılmıştır birşey olsa ararlardı mutlaka.9 Mayıs 2022’den itibaren bakılıyor dire anlıyorum ve senin söylediğin gibi atamadıkları İçin problem yok diye yorumluyorumMatmazella
Evet bizimde yok canım neyse aranmadık ya zaten baksamda anlamayacağımBen de baktım, kendi e-nabızımdan Ege’nin profiline geçtim ama orda herhangi bir sonuç yok canım
Ben 2-3 gündür sabah kalktığımızda oraya alıyorum tuvaletini rahat yapabilsin diye, orda uyuyakalıyor. Ama bana çok rahatsız duruyor gibi geldiği için çok uzun süre yatırmıyorum canım. Sanki yatağında daha rahat olacağını düşünüyorum
Aptamil conformil mantıklı gibi geliyor bana şu an benim bebeğim de gazlı eğer bu ay da kilo almazsa anne sütüyle ona geçeceğim bakalım nasıl olacakArkadaşlar gazlı bebek için hangi mamayi onerirsiniz
Ver canım yükselmesini engeller en azından ağrısi da diner iğne yerininKızlar 2. Ay aşılarını bugün olduk.
Kızımı hiç bu kadar farklı ağlarken görmemiştim.
Ateşi de ufaktan yükselmeye başladı gibi.
Hemşire Bir tatlı kaşığı şeklinde vereceğimi söyledi. 38 dereceyi görünce ver dedi ama 37.5 su an versem mi artmaya devam edecek gibi çok huzursuzluğu var. Gözleri nemleniyor ağlarken
Sizlerde süreç nasıl geçti?
Şifa olsun kuzuyaKızlar 2. Ay aşılarını bugün olduk.
Hemşire Bir tatlı kaşığı şeklinde vereceğimi söyledi. 38 dereceyi görünce ver dedi ama 37.5 su an versem mi artmaya devam edecek gibi çok huzursuzluğu var. Gözleri nemleniyor ağlarken
Canım ben ateşi olmasada verdim çünkü çok huzursuz rahatsız oldu. Doktorda 2,5ml 6saatte bir demişti. Zaten bir ya da iki kere verdim sanırımKızlar 2. Ay aşılarını bugün olduk.
Ben en yüksek 37.6 gördüm 2. ay aşılarında sağlık ocağındaki ebe 38i görünce ver dediği için kontrol altında bekledim. Kendiliğinden düştü ateşiKızlar 2. Ay aşılarını bugün olduk.
Alerjisi varsa aptamil prosyneo mama öneririm bağırsaklarına da iyi geliyorAptamil conformil mantıklı gibi geliyor bana şu an benim bebeğim de gazlı eğer bu ay da kilo almazsa anne sütüyle ona geçeceğim bakalım nasıl olacak
hala vermedim inleye inleye benle uyuyakaldı. Hala arada inliyor ya kahroldum kalbim kaldırmıyor gerçektenVer canım yükselmesini engeller en azından ağrısi da diner iğne yerinin
Gerçekten o kadar ağlamasını gördüm çok zor günler geçmişti ama hepsinde kucağımda en azından susardı. Yorulsam da susuyordu ama hiç bu kadar ağlamamıştı. Çaresiz hissettim.Şifa olsun kuzuya
Biz daha olmadığımız İçin yorum yapamıyorum kuzum geçmiş olsun.
Genelde gözden yaş gelmiyor bizim de ağlarken, bi gün gazdan o kadar rahatsız olmuştu ki yaş geldi öyle kötü hissettim ki kendimi, ah analık
Bu daha sağlıklı bi ölçüt bence de. Forumda da doktorların öyle yönlendirdiğini okumuştum. Verirsem gece vereceğim sanırım, 2.5 mlCanım ben ateşi olmasada verdim çünkü çok huzursuz rahatsız oldu. Doktorda 2,5ml 6saatte bir demişti. Zaten bir ya da iki kere verdim sanırım
Soydun mu canım şimdi ciltleri de çok hassas ıslak mendil koymaya da çekiniyorum hasta ederim diyeBen en yüksek 37.6 gördüm 2. ay aşılarında sağlık ocağındaki ebe 38i görünce ver dediği için kontrol altında bekledim. Kendiliğinden düştü ateşi
Bizimki ağlarken gözyaşı akıyor ama yaa kanalları açılmış herhaldeŞifa olsun kuzuya
Biz daha olmadığımız İçin yorum yapamıyorum kuzum geçmiş olsun.
Genelde gözden yaş gelmiyor bizim de ağlarken, bi gün gazdan o kadar rahatsız olmuştu ki yaş geldi öyle kötü hissettim ki kendimi, ah analık
İşte bu aralar oluyor diye biliyorum bizden büyüksünüz zaten :))Bizimki ağlarken gözyaşı akıyor ama yaa kanalları açılmış herhalde-Sunshine
Bizimki hep 2-3 günde bir yapmaya başladı. Ama yapınca bir yapıyor akıllara zararOyy maşallah lalalalacım kuzuna
3.gün oldu kaka yok kızlar hala bekliyoruz. Keyfi yerinde gazını çıkartıyor ama.
Canım e nabizda profili olusturduktan sonraki tahlil ve tetkikleri görebiliyoruz. Ben topuk kanları alındıktan sonra oluşturmuştum onlar görünmüyorBen de baktım, kendi e-nabızımdan Ege’nin profiline geçtim ama orda herhangi bir sonuç yok canım
Ben 2-3 gündür sabah kalktığımızda oraya alıyorum tuvaletini rahat yapabilsin diye, orda uyuyakalıyor. Ama bana çok rahatsız duruyor gibi geldiği için çok uzun süre yatırmıyorum canım. Sanki yatağında daha rahat olacağını düşünüyorum
Canım soğuk kompres yapıyor musun. Benimkinin birinci ay aşısında ateşi 37.8 di. 24 saat sürdu. Bebeğim halsizlikten aglayamadi bile inleyip durdu. Ateş düşürücü vermedim ( niyeyse çok kızıyorum kendime) ama soğuk kompres yaptım hep iyi gelmişti hatta sirkeli bez ile.İşte bu aralar oluyor diye biliyorum bizden büyüksünüz zaten :))
Kızımın ateşi 37.9 du ilacı verdim
1 saati geçti
Şuan 38.1 olmuş acile gitmek mi lazım
Ayy kuzucuk ya inşallah düşmüştür ateşi canımİşte bu aralar oluyor diye biliyorum bizden büyüksünüz zaten :))
Kızımın ateşi 37.9 du ilacı verdim
1 saati geçti
Şuan 38.1 olmuş acile gitmek mi lazım
Soydum kuzum eklemlerine alnına ıslak bez koydum ara araCanım soğuk kompres yapıyor musun. Benimkinin birinci ay aşısında ateşi 37.8 di. 24 saat sürdu. Bebeğim halsizlikten aglayamadi bile inleyip durdu. Ateş düşürücü vermedim ( niyeyse çok kızıyorum kendime) ama soğuk kompres yaptım hep iyi gelmişti hatta sirkeli bez ile.
Aynen bizimde öyle heryeri b.k götürdü bugün iki kere yaptı birde şaşırdımBizimki hep 2-3 günde bir yapmaya başladı. Ama yapınca bir yapıyor akıllara zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?