Ya evet tam uyuyor çat biri kapıyı açıyor,birinin telefonu çalıyor falan çocukta huzursuz oldu iyicene en iyisi bir süre akşam ortamlara girmemekAhhaaBugün kuzenimin nişanı var gitmedim bu yüzden. Yoksa bı odada emzir uyutmaya çalış, stres ol, giren çıkan olsun bebeği sevsin laftan anlamasın fln filan daha o işlere uzağım zira kucaktan inmiyor uyudugunda da, yok gibi bişey oldum
Benm kız 2 saatte bir beslenmek istiyor durdurmak mümkün değil belirli bi saatimiz yok her acıktıgında ann3 sütü ardından mama vericem artık napayımNormalde 4 saatte 120ml bizim. Ama boy kg orantısına göre doktor 3 saatte bir 120ml’de verebilirsin isterse dedi. 3 saatte bir yerdi. Sünnetten beri çok iştahsız yavrum
120 ml süt cıkarmıştım 2 saat sonra sagdım 60 cıktı ama bi 2 saat sonra daha sagsam bu 60da cıkmazKızlar bu arada 2 saatte süt durumunuz nasıl, doluyor mu göğüsler, eh işte fln mi?
Bnce sen toparlanmaya başla yol görünmüş sizeEziyet oluyor ya bebişe bir daha gitmeyeceğiz. Hala uyumadı ortamı yadırgıyorlar herhalde. Ayy bende o durumdayım iki insan yüzü görmedim
Ohh maşallah kuzuyaBenm kız 2 saatte bir beslenmek istiyor durdurmak mümkün değil belirli bi saatimiz yok her acıktıgında ann3 sütü ardından mama vericem artık napayımolduda bitti maşallah düzelicek annesi en kısa zamanda merak etme geçici süreçler bunlar yedigi yetiyor demekki küçük adamın .küçükken böyle etkileniyorlar büyükken sünnet ettirince neler oluyor kimbilir
Geldik canım evimiz yakın. Heryere yayılmışız zaten anca topladımBnce sen toparlanmaya başla yol görünmüş sizeher açıdan en az 6 ay sonra rahatlarız diye düşünüyorum
İşte bak doktor 7 saate kadar gece uykusu yapabilir sıkıntı olmaz artık gece beslemesine gerek yok diyor sağlık ocağındaki hemşireler ord.prof.drBen de papara yiyicem hemşireden kesinGece 3 saat kesintisiz uyuyor dediğimde 2 satte bir uyandır sen demisti. Valla arada alerji mamasından da teklif ettim bı kere 30 CC kadar içti, diğerlerini hep döktüm. Eğer mama desteği zorunlu denirse mamaya aroma ekleyip vermeyi deniycem bakalım.
Eh işte falan gece uykuda doluyor bir tek onun harici full boş yulaf da çok güzel süt yapıyor bu aradaKızlar bu arada 2 saatte süt durumunuz nasıl, doluyor mu göğüsler, eh işte fln mi?
Saat takibi yapamıyorum ben de malesef, gündüz uykusu yok gibi bişey, kucakta uyu, yatırırken uyansın emzir derken hiç iki üç saat emzirmemezligim olmuyor az da olsa içiyor, o yüzden sadece gece dolgunluk hissediyorum, gündüzleri hep yumuşak.120 ml süt cıkarmıştım 2 saat sonra sagdım 60 cıktı ama bi 2 saat sonra daha sagsam bu 60da cıkmaz
Aynen benim de öyle iki saatte pek dolmuyor gibi. Yulafi denedim bı kaç kez suyla pisirince pek bişey benzemediEh işte falan gece uykuda doluyor bir tek onun harici full boş yulaf da çok güzel süt yapıyor bu arada
Valla öyleler, laf söylenmiyor da kendilerine, he deyip geçmeliİşte bak doktor 7 saate kadar gece uykusu yapabilir sıkıntı olmaz artık gece beslemesine gerek yok diyor sağlık ocağındaki hemşireler ord.prof.dronlara kalsa çocuk hiç uyumasın sürekli emsin mama alsın vs. halbuki beslenme kadar uyku da önemli büyümesi için
İnşallah tez zamanda düzelir iştahıOhh maşallah kuzuyabende çok yiyiyor diye kısmaya çalışıyordum ama yavrum şimdi yeterki yesin diye bakıyoruz bakalım pzt bir doktoruna ziyaret yapalım diyoruz iştahsızlığı yüzünden. Şimdi diyorum bir haftalıkken yaptırsaymışız büyüdükçe daha zor olur eminim
Geldik canım evimiz yakın. Heryere yayılmışız zaten anca topladımbencede en az 6 ay otursunlar rahatız diye ümit ediyorum
Aynı dedigin gibi benimde.denemek için tek gögsümü vermedim sabah kadar anca 120 ml cıktı emzirdigim gögsümden 30 bile cıkmıyor.o yüzden mama karışık gidicez bakalmSaat takibi yapamıyorum ben de malesef, gündüz uykusu yok gibi bişey, kucakta uyu, yatırırken uyansın emzir derken hiç iki üç saat emzirmemezligim olmuyor az da olsa içiyor, o yüzden sadece gece dolgunluk hissediyorum, gündüzleri hep yumuşak.Aynen dediğin gibi gittikçe azalıyor aralıklar sıklaştıkca
Amin canım inşallahİnşallah tez zamanda düzelir iştahı6 aydan sonra da eve sokamayız bu işin sonu yok hertürlü cekicez şükür
Ben de bunu yiyorum yoksa sütle suyla falan yulaf bana da göre değilAynen benim de öyle iki saatte pek dolmuyor gibi. Yulafi denedim bı kaç kez suyla pisirince pek bişey benzemedibal ceviz muz fln da ekledim ama alışkın olduğum tad değil tabi, eve gecince yine deneyeyim bakalım tahin pekmezle de güzel oluyor yulaf lapası, ah ah tahin de yasak bana bulgur ve börülce belirgin artırıyor ben de..
Ben alarm kurmuyorum zaten 2-3 saatte bir ayaktayız bu gece de şu saat olmuş uyuyamadık 3 saattir savaşıyor benimle uyumak istemiyor bir de sinir özelliği yüklendi beşiğine koyunca ıııh diyor ve kendini sıkıyor geri alıyorum sıkıntı yokValla öyleler, laf söylenmiyor da kendilerine, he deyip geçmeli4. Saate uyandırmaya çalışıyorum ben ikidir alarmla uyanıyorum, çünkü epey acıkmış oluyor ama bıraksam iki saat daha uyur yani
Bence isterler bizim bebeler bi değişik herseyi erken çözeceklerAmin canım inşallahbu seferde park mı isterler her gün dersin
Benimki de öyleydi 3 saat arayla uyanirdi, bir hafta kadar oldu ilk uykuyu uzatıyor. Sonra da gazdan mıdır bilmem saat başı mikirdaniyor. Şimdi benimki de olmuştur o kadar yani yatana kadar 2-3 saat geciyor beslenmesinin üstünden yine teklif ediyorum ama istemiyor uykusuzluktan ağlayıp itiyor. Şimdi kucağımda dalmasini bekliyorum kafadan o da yarım saat sürer şimdi.Ben alarm kurmuyorum zaten 2-3 saatte bir ayaktayız bu gece de şu saat olmuş uyuyamadık 3 saattir savaşıyor benimle uyumak istemiyor bir de sinir özelliği yüklendi beşiğine koyunca ıııh diyor ve kendini sıkıyor geri alıyorum sıkıntı yok
Neredeyse her atıştırmalık üründe süt ürünü bulunuyor malesefBen de bunu yiyorum yoksa sütle suyla falan yulaf bana da göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?