2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya evet tam uyuyor çat biri kapıyı açıyor,birinin telefonu çalıyor falan çocukta huzursuz oldu iyicene en iyisi bir süre akşam ortamlara girmemek bunada 3.ayda değişir gezersiniz alşamları diyorlar yalan

Normalde 4 saatte 120ml bizim. Ama boy kg orantısına göre doktor 3 saatte bir 120ml’de verebilirsin isterse dedi. 3 saatte bir yerdi. Sünnetten beri çok iştahsız yavrum
Benm kız 2 saatte bir beslenmek istiyor durdurmak mümkün değil belirli bi saatimiz yok her acıktıgında ann3 sütü ardından mama vericem artık napayım olduda bitti maşallah düzelicek annesi en kısa zamanda merak etme geçici süreçler bunlar yedigi yetiyor demekki küçük adamın .küçükken böyle etkileniyorlar büyükken sünnet ettirince neler oluyor kimbilir

Eziyet oluyor ya bebişe bir daha gitmeyeceğiz. Hala uyumadı ortamı yadırgıyorlar herhalde. Ayy bende o durumdayım iki insan yüzü görmedim
Bnce sen toparlanmaya başla yol görünmüş size her açıdan en az 6 ay sonra rahatlarız diye düşünüyorum

Ohh maşallah kuzuya bende çok yiyiyor diye kısmaya çalışıyordum ama yavrum şimdi yeterki yesin diye bakıyoruz bakalım pzt bir doktoruna ziyaret yapalım diyoruz iştahsızlığı yüzünden. Şimdi diyorum bir haftalıkken yaptırsaymışız büyüdükçe daha zor olur eminim
Bnce sen toparlanmaya başla yol görünmüş size her açıdan en az 6 ay sonra rahatlarız diye düşünüyorum
Geldik canım evimiz yakın. Heryere yayılmışız zaten anca topladım bencede en az 6 ay otursunlar rahatız diye ümit ediyorum

İşte bak doktor 7 saate kadar gece uykusu yapabilir sıkıntı olmaz artık gece beslemesine gerek yok diyor sağlık ocağındaki hemşireler ord.prof.dr onlara kalsa çocuk hiç uyumasın sürekli emsin mama alsın vs. halbuki beslenme kadar uyku da önemli büyümesi için

120 ml süt cıkarmıştım 2 saat sonra sagdım 60 cıktı ama bi 2 saat sonra daha sagsam bu 60da cıkmaz
Saat takibi yapamıyorum ben de malesef, gündüz uykusu yok gibi bişey, kucakta uyu, yatırırken uyansın emzir derken hiç iki üç saat emzirmemezligim olmuyor az da olsa içiyor, o yüzden sadece gece dolgunluk hissediyorum, gündüzleri hep yumuşak.Aynen dediğin gibi gittikçe azalıyor aralıklar sıklaştıkca

Eh işte falan gece uykuda doluyor bir tek onun harici full boş yulaf da çok güzel süt yapıyor bu arada
Aynen benim de öyle iki saatte pek dolmuyor gibi. Yulafi denedim bı kaç kez suyla pisirince pek bişey benzemedibal ceviz muz fln da ekledim ama alışkın olduğum tad değil tabi, eve gecince yine deneyeyim bakalım tahin pekmezle de güzel oluyor yulaf lapası, ah ah tahin de yasak bana bulgur ve börülce belirgin artırıyor ben de..

Valla öyleler, laf söylenmiyor da kendilerine, he deyip geçmeli 4. Saate uyandırmaya çalışıyorum ben ikidir alarmla uyanıyorum, çünkü epey acıkmış oluyor ama bıraksam iki saat daha uyur yani

İnşallah tez zamanda düzelir iştahı 6 aydan sonra da eve sokamayız bu işin sonu yok hertürlü cekicez şükür

Aynı dedigin gibi benimde.denemek için tek gögsümü vermedim sabah kadar anca 120 ml cıktı emzirdigim gögsümden 30 bile cıkmıyor.o yüzden mama karışık gidicez bakalm

Ben de bunu yiyorum yoksa sütle suyla falan yulaf bana da göre değil

Eklentiler

• B9546C9C-1E1B-4439-A6B2-5CE9C074162E.png
    121,8 KB · Görüntüleme: 33
Valla öyleler, laf söylenmiyor da kendilerine, he deyip geçmeli 4. Saate uyandırmaya çalışıyorum ben ikidir alarmla uyanıyorum, çünkü epey acıkmış oluyor ama bıraksam iki saat daha uyur yani
Ben alarm kurmuyorum zaten 2-3 saatte bir ayaktayız bu gece de şu saat olmuş uyuyamadık 3 saattir savaşıyor benimle uyumak istemiyor bir de sinir özelliği yüklendi beşiğine koyunca ıııh diyor ve kendini sıkıyor geri alıyorum sıkıntı yok

Benimki de öyleydi 3 saat arayla uyanirdi, bir hafta kadar oldu ilk uykuyu uzatıyor. Sonra da gazdan mıdır bilmem saat başı mikirdaniyor. Şimdi benimki de olmuştur o kadar yani yatana kadar 2-3 saat geciyor beslenmesinin üstünden yine teklif ediyorum ama istemiyor uykusuzluktan ağlayıp itiyor. Şimdi kucağımda dalmasini bekliyorum kafadan o da yarım saat sürer şimdi.

Kızlar adet gördünüzmü. Benim kanamam doğumdan beri ara ara oluyordu. Bi iki gündür sanki bi yerini kesersinde kanar ya öyle kanıyor. Kistim vardı acaba onla mı alakalı bilemedim. Doktora gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…