2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O anın şokuyla insan ne yapacağını bilemiyor canim en son İstanbul'da bı deprem olmuştu iki üç sene önce oğlum daha 1 yaşında falandı uyuyordu beşikte bende temizlik yapıyorum bı anda sallanmaya başladı dediğiniz gibi patlama sesi gibi bir sesle geçer diye bekledim bı kaç saniye ama yok geçmiyor uyuyan çocuğu nasıl kapıp çıktığımı hatırlamıyorum ama ne kadar yanlış deprem anında kaçmak şuan diyorum ki iki çocuğum var Allahım tek başıma yakalansam nasıl olur ne yaparım diyorum

Bu gecede bebis hiç durmadı en sonunda çıkardık arabayla tur attık gecenin bir vakti bütün sokakları dolandık en sonunda ağlamayı.kesip uyudu eve geldik tam besigine koyucam tekrar gözlerini açtı
Tam o anda deliricem heralde dedim
Bi daha ağlama zırlama zorla unuttuk en son saate baktığımda 5 di bu kadar hengameden sonra 7 de gözlerini tekrar açtı
Bugünler bitecekmi gercekten

Ay Aman Allah beterinden korusun canım valla gerçekten öyle. Bahçe katında olmadığın sürece cıkıp gitmeye calışmak baya yanlış onda bile maksimum 10 saniyen varmış.

Yazdıklarını okudukça ilk bebeğim geliyor aklıma canim benim Allah sabir güç kuvvet versin o kadar iyi anlıyorum ki tukeniyosun ama ayakta da kalmak zorundasın geçecek bu günler az kaldı

Ay Aman Allah beterinden korusun canım valla gerçekten öyle. Bahçe katında olmadığın sürece cıkıp gitmeye calışmak baya yanlış onda bile maksimum 10 saniyen varmış.
İstanbul depremi yakın diyorlar ya çok korkuyorum ya 17 Ağustos depreminde burda değildik o yüzden çok bilmiyorum dediğin gibi ikinci kattayim Rabbim beterinden korusun illaki olacak bir gün en az hasarla ağlayalım

İnsan ne kadar sık yasasa da, okusa da, bilinçlense de, o anın şokuyla çoğu zaman ya hiç bişey yapamıyor, yada dediğin gibi hatalar yapabiliyor malesef. Sakın kalıp, güvenli alana geçip beklemek lazım ama bunu yapmak çok zor

maviss_34 biz de Gölcük depreminde burda değildik ama anneannemler buradaydı ve teyzemleri kaybettik. Ondan mıdır nedir inanılmaz büyük bir travmam var.
Şimdi İzmite yerleştik ve kaçınılmaz şekilde mutlaka yaşayacağız günü geldiğinde gibi hissediyorum çok korkuyorum..
Olacağını bile bile bekliyoruz elimizden ne gelir.

Kızld bebekleriniz 2. Ayda boy kilo ne kadardı?
Bizimki o kadar çok kusuyor ki, dün gidip kilo boy baktırayım dedim 55. Günde 60 cm 6150 kilo olmuş iyi dediler.
Nazar boncuğunu konduralim
Maşallah canım çok iyi kussa da sütün yarıyor demek ki bizim oğlan da öyle çok kusuyor ama kg alımı iyi demişti hemşire perşembe gidicez bizde iki ay kontrolüne

Allah rahmet eylesin canim hiç kolay bişey değil böyle bı durumdan sevdikleeimizi kaybetmek sürekli bı kaybetme korkusuyla yaşar insan. Elimizden bişey gelmiyor ellerimizi açıp dua etmekten başka

Aynennn öyle haklısın canım profesör doktor canlı yayında depreme yakalanmış o bile ne yapacağını şaşırp kaçmıştı

Kız bebiş anneleri kızlarınızda sümüksü akıntı oluyormu bizde ara sıra çok az miktarda oluyor araştırdım normalmiş ama başka yaşayan varmı bu durumu merak ettim

Oyyy masallah darısı benim oğluşa olsun kaka konusunda, dünden beri yapmadı baya huzursuz gözünüz aydın
Bizimde 2 günden beri yapmadı, gaz damlası , karnına masaj yapıyorum, zeytin yağ sürüyorum yok yapmadı, o ağladıkça sancı çekince daha da strese giriyorum üzülüyorum, sizin onerebilceginiz birşey var mı

Geçmiş olsun canım Allah bian önce sütun çoğalır, benim de sütüm gelmemişti , Kuru börülce Kaynattim yagladim yedim çok faydasını gördüm, birde tahin helva yedim bunların çok faydasını gördüm hala da yaparım

Koltukta yatakta tek bırakma günleri sona eriyor desene canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…