Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ben de aynı şeyi düşündüm. Her şeyden de yiyorum . İlk gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım. Plesanta kordon ile ilgili de sıkıntı yok dedi doktorum. Bazen böyle duraklama olabiliyormuş. Bakalım bu hafta da aynı ya da gerileme olursa belki öne çeker doğum tarihini🥲
Aynen canim ins kg alir bebislerimiz cunku hep cok kg alirdi hatta ne cok almis diyordum sekerim mi var vs diye ama 100 gram almasi cok tedirgin edici oldu benim icin

Süre belirtilmiş aslında ama müdür yardımcım milli eğitim ister doktorunuzla görüşün dedi de bi de sizlere sormak istedim . Pazartesi kontrolüm var o zaman sorucam artık
Canım ben de vermedim kendileri girmiş sisteme, Dr sekreterine sorduğumda sistem otomatik kabul ediyor 37. Haftadan sonra rapor olmasa da oluyor dedi. Önceden 2 rapor istiyorlardı ama artık tek rapor yeterli dedi ben de tekrar vermedim açıkçası

Canım ben de vermedim kendileri girmiş sisteme, Dr sekreterine sorduğumda sistem otomatik kabul ediyor 37. Haftadan sonra rapor olmasa da oluyor dedi. Önceden 2 rapor istiyorlardı ama artık tek rapor yeterli dedi ben de tekrar vermedim açıkçası
Sen naptın canım ne durumdasın ? ☺️

Aynen canim ins kg alir bebislerimiz cunku hep cok kg alirdi hatta ne cok almis diyordum sekerim mi var vs diye ama 100 gram almasi cok tedirgin edici oldu benim icin
Benim de öyle alıyordu hep çok bu hafta böyle olunca ben de senin gibi çok şaşırdım canım. Bakalım inşallah sağlıkla alırlar🤲🏻

Kızlar bi şey sorucam ya ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım ve bugün okulda son günüm . 1mart itibari ile izin başlıyor yazıyor ama ayrıyeten çalışamaz raporu alıp idareye teslim etmem gerekiyor mu bilen var mı
Mebbise analık izni başlangıç tarihi olarak girmek için rapor gerekir, 56 günlük süreniz 1 martta başlayacak rapor olsa sizin için de elinizde belge olur.

Benim de öyle alıyordu hep çok bu hafta böyle olunca ben de senin gibi çok şaşırdım canım. Bakalım inşallah sağlıkla alırlar🤲🏻
Tam okuyamadim ama bebeklerin kilosuyla ilgili sanırım. Bebeginizin kilosu nasil. Dün doktora gittim karın cevresini begenmedi 34 35 hafta civarıymis karın cevresi . 2950 kilo dedi. Bugün 38 Haftalik olduk ama . Sali günü tekrar çağırdı duruma göre tarih belirleyecegiz sanırım.

Tam okuyamadim ama bebeklerin kilosuyla ilgili sanırım. Bebeginizin kilosu nasil. Dün doktora gittim karın cevresini begenmedi 34 35 hafta civarıymis karın cevresi . 2950 kilo dedi. Bugün 38 Haftalik olduk ama . Sali günü tekrar çağırdı duruma göre tarih belirleyecegiz sanırım.
Geçen hafta kontrole gittiğimde 10 günde 100 gram almıştı sadece .35+3 tük 35+0 göründü ama çok geri değil dedi doktorum. Bu hafta da duruma bakacağız

Geçen hafta kontrole gittiğimde 10 günde 100 gram almıştı sadece .35+3 tük 35+0 göründü ama çok geri değil dedi doktorum. Bu hafta da duruma bakacağız
Ultrason kâğıdında bazı değerler benim de geri ya da ileri çıkıyor ama doktorum hiç bi şey demiyor kilosu iyi diyor sadece sizinkiler nasıl kâğıtta . Benim de 36+1de 2850ydi pazartesi tekrar gidicem normalde diyete dikkat ediyordum ama bu hafta adapte olamadım bakalım kilo aldı mı aynı mı bebiş 😬

Kızlar merhaba, 40. haftamın içindeyim ve sabahları bebeğim böyle dimdik ve yamuk bir çıkıntı halinde oluyor. Gün içerisinde de bazen bu pozisyona geliyor sağ tarafıma ayaklarıyla basarak. Bilgisi olan var mı? Bu arada bu sivrilik başı değil, doktorum başının aşağıda olduğunu, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. Nedir bu Allah aşkına, o kadar gerdiriyor ki kendini, hem çok canım yanıyor hem de acaba bebeğim içeride rahat mı değil diye düşünmeden edemiyorum
IMG_6653.webp

Kızlar merhaba, 40. haftamın içindeyim ve sabahları bebeğim böyle dimdik ve yamuk bir çıkıntı halinde oluyor. Gün içerisinde de bazen bu pozisyona geliyor sağ tarafıma ayaklarıyla basarak. Bilgisi olan var mı? Bu arada bu sivrilik başı değil, doktorum başının aşağıda olduğunu, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. Nedir bu Allah aşkına, o kadar gerdiriyor ki kendini, hem çok canım yanıyor hem de acaba bebeğim içeride rahat mı değil diye düşünmeden edemiyorum
Eki Görüntüle 3551738
Benimkide hep böyle yapıyor sertleşiyor gerdiriyor kanım çekiliyor yalancı kasılma da olabilir ama bilmeiyorım ne olduğunu

Benim bebek sanki aşağı doğru indi, karnımın üst tarafı yastık gibi yumuşacık oldu ama halen beklemedeyim.. bizim kız ramazanı mı bekliyor martı mı bekliyor anlamadım 😂😂 zabahaaa kadar burdayızzz
Yaa hadi bakalım 1 Mart da güzel tarih bu gece de senle miyiz 😍 sağlıcakla gelsin kuzucuk bize haber et canım 🙏🏻😍

Back