2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
L Lalalala1 geçmiş olsun düzeldi mi mastit? Dün birşey duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama canımızın istediği birşeyi yemezsek de şişermiş göğsümüz. Benimde boza istiyordu canım ona yordum😊 İzmir’de yaşayan arkadaşlar size de çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun benimde deprem en büyük korkum geçen tatbikat da kızımla koltuğun kenarına çömeldik onda bile içim cız etti çocuğu parkeye yatırıyorum diye, Allahım esirgesin 🙏

Biz erken doğduğumuz için daha yeni 4 kg olabildik kilo alımımız iyiymiş ama daha çabuk kilo alsın istiyor insan sütüm yetmesine rağmen mama ile destekliyorum hemen toparlasın diye
Bizde erken doğduk 36+6da gelişimine görede 37+3 idi. Sarılık vs derken baya kg kaybetti ama toparladık şükür. Bizde mamayla besliyoruz.

Hiç bırakmıyordum canım zaten. Doğduğu günde dönmüştü koltuğun ucuna koymuştum orada olmasam düşecekti o korkuyla hiç bırakmadım bir daha
Ayy Allah korusun canim bende çok korkuyorum düşürmekten abisini yataktan düşürmüştük bı kere bunda daha dikkatli olurum galiba 🙂

Kızlar bugün bebiş ayaklarını kaldırıp yan tarafa attırıyordu sonra tamamen yan döndü bende kalçasına elimi koydum hop dönüverdik 😂 ama alttan kolumuzu kurtaramadık öyle debelenip durdu yavrum biraz uğraştı ağlamasın diye kaldırdım.
Bizimki dönmüyor henüz ama yattığı yerde kafasını kaldırıyor oturmak istiyor heralde 😀
Evet canım doktorda şaşırıyor uzun boylu olacak dedi. Eşimde bende uzunuz genetik sanırım. Ama burda yazılanlara bakıyorum herkes 60cm civarlarında yazıyor ayına göre normal bence
Oyy maşallah kuzucuğa. Oğlum da 65 cm olmuş bize de uzun boylu olacak diyor doktoru. Kilosu da 6700 tosuncuğun.

Bizimki dönmüyor henüz ama yattığı yerde kafasını kaldırıyor oturmak istiyor heralde 😀

Oyy maşallah kuzucuğa. Oğlum da 65 cm olmuş bize de uzun boylu olacak diyor doktoru. Kilosu da 6700 tosuncuğun.
Ahahha çok tatlı oluyorlar ya bizimkide yapıyor arada 😂

Eskiden tek elle tutardım falan şimdi tutamıyorum kucağımda uyuyor hep ayaklar artık koltuğa değiyor oradan ittiriyor kendini 😬 normalde bizimde az mama yemesi lazımmış doktor boyuna dua et sen kaptın yine fazla mamaları diye gülüyor. Zaten iştahlı bir bebek (bu aralar sünnetten pek yemiyor gerçi). Bakalım 3.ay kontrolünde kaç cm çıkacak belkide birden hızlı büyüyüp yavaşlamıştır artık. Sizin kgsu çok iyi ya bende biraz alsın istiyorum normal olsada anne yüreği işte 🙈

Evet canım doktorda şaşırıyor uzun boylu olacak dedi. Eşimde bende uzunuz genetik sanırım. Ama burda yazılanlara bakıyorum herkes 60cm civarlarında yazıyor ayına göre normal bence
Ben de 172yim eşim 185 bizim kız cüce kalacak herhalde 3 aylık 60 cm

Ahahha çok tatlı oluyorlar ya bizimkide yapıyor arada 😂

Eskiden tek elle tutardım falan şimdi tutamıyorum kucağımda uyuyor hep ayaklar artık koltuğa değiyor oradan ittiriyor kendini 😬 normalde bizimde az mama yemesi lazımmış doktor boyuna dua et sen kaptın yine fazla mamaları diye gülüyor. Zaten iştahlı bir bebek (bu aralar sünnetten pek yemiyor gerçi). Bakalım 3.ay kontrolünde kaç cm çıkacak belkide birden hızlı büyüyüp yavaşlamıştır artık. Sizin kgsu çok iyi ya bende biraz alsın istiyorum normal olsada anne yüreği işte 🙈
Bizimkinin kilosu normal değil bence. Sağlıklı olsunlar da çok kilo da iyi değil ya. Eskiye göre mamayı baya azalttık bakalım bundan sonra da bu hızla kilo alacak mı

Kızld bebekleriniz 2. Ayda boy kilo ne kadardı?
Bizimki o kadar çok kusuyor ki, dün gidip kilo boy baktırayım dedim 55. Günde 60 cm 6150 kilo olmuş iyi dediler.
Bence kilosu gayet iyi benim bebisle aralarında 10 gün bile yok ama bizimki 4.600 gr o da kıyafetle tartim da

Ben de 172yim eşim 185 bizim kız cüce kalacak herhalde 3 aylık 60 cm
Doktor ne diyor bence normal boyu canım. Daha sonradan hızlanabilirde
Bizimkinin kilosu normal değil bence. Sağlıklı olsunlar da çok kilo da iyi değil ya. Eskiye göre mamayı baya azalttık bakalım bundan sonra da bu hızla kilo alacak mı
Fazla mı diyor doktorunuz canım boyuna göre
Bizimde aynı 2. Audi 62 cm uzamış boyu baya kilosuda aynı 🥰
Bakalım 3.ayı bekliyorum boy kg ne çıkacak 😂

Bizde erken doğduk 36+6da gelişimine görede 37+3 idi. Sarılık vs derken baya kg kaybetti ama toparladık şükür. Bizde mamayla besliyoruz.
Canım hangi mamayı kullanıyorsun bugün bnde anne sütü + mama vermeye başladım gündüzleri cok huzursuzdu uyumazdı bugün mama vermeye baslayınca ilk defa 3 saat uyudu.birde memeyi tutup tutup bırakıyor sürekli emsede 1 2 dk meme reddi bumu oluyor 😓

Back