2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar benim bebeğim bütün elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor alt damağında da kabarıklık var diş için daha çok çok erken ara sıra salyalarida akıyor ama anlamadm ben bu durum bu ayda normal mi 2 ay 10 günlük bebegm
benimki de birebir aynı şuan 😅😅

Selam kızlar benim bebeğim bütün elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor alt damağında da kabarıklık var diş için daha çok çok erken ara sıra salyalarida akıyor ama anlamadm ben bu durum bu ayda normal mi 2 ay 10 günlük bebegm
Benim bebeğim de aynı sürekli elini emme peşinde, salyalar foraaa, aylarına göre gelişimsel özellikleri arasında bu durum ☺️

Bu kez de emzirirken deprem oldu, İzmir durmuyor malesef ve alışılmıyor da
Çok geçmiş olsun ya Allah korusun sizi 🙏🏻 Ben de geçenlerde emzirirken akşam saatlerinde depremi yaşadım Gaziantep’te olmuştu çok kötü bir his Allah beterinden korusun. Depremle ilgili en fazla yaşayacağımız bu olsun

Çok geçmiş olsun ya Allah korusun sizi 🙏🏻 Ben de geçenlerde emzirirken akşam saatlerinde depremi yaşadım Gaziantep’te olmuştu çok kötü bir his Allah beterinden korusun. Depremle ilgili en fazla yaşayacağımız bu olsun
Evet artık bebekle daha da fazla etkileniyo insan, amin Allah hepimizi korusun.

Benimde 2 ay 4 günlük bizde öyleyz bi haftadır devamlı salya akıyo devamlı el yumruklar ağzında normalmiş bu ayda

Normal canım bizimkide öyle herkes dişi mi çıkacak diyorda yok sadece yerleri belirginleşiyor artık 😂

Evet artık bebekle daha da fazla etkileniyo insan, amin Allah hepimizi korusun.
Geçen ki buca depremi neydi öyle ya gecenin 3 bucugunda aklımızı aldı vallahi. Bizim ev yıkılıyor sandık biz tam emzirip yatırmıştım bende. Şaşırtıcı bir şekilde İpek uyanmadı o kadar sallantıya sese😀 bebekle cok daha korkutucu oluyormuş çaresiz hissetmek tabi

Ya niye boyleler anlamıyorum, kucakta baygın yatıyor, yatakta sanki hiç uyumamış, tekrar kucaklıyorum uyumiycam diye direniyor bu kez de😑 Sabır Allah'ım🙏🏻El kadarlar ama neler yapıyorlar insana.. şu gece uykusuna çok direniyo, yemin ederim efor sarfetmekten acıkıyorum.🤣
Bizimkide hep kucakta uyuyor bazen lavabo ihtiyacı için falan birine veriyorum onda bile açıp bakıyor gözleri hala kucaktamıyım ben diye yaa 😂 birde ters ters bakıyor kaşları çatıp keyfimi bozdun der gibi 🙈

Geçen ki buca depremi neydi öyle ya gecenin 3 bucugunda aklımızı aldı vallahi. Bizim ev yıkılıyor sandık biz tam emzirip yatırmıştım bende. Şaşırtıcı bir şekilde İpek uyanmadı o kadar sallantıya sese😀 bebekle cok daha korkutucu oluyormuş çaresiz hissetmek tabi
Benim bebişte uyanmadı canım sürekli sallandığından olsa gerek yatağında 🙈😂

O deprem anında şok yasadim resmen, derin uykudan kalktım sanırım, çığlıkla kalkmisim hatırlamıyorum, deprem olduğunu da algilayamadim sesten dolayı patlama oldu bina yıkılacak sandım. Eşim dibimde sakin ol diyordu sürekli, ben o büyük depremde bile böyle korktuğumu hatırlamıyorum.
Uyanması iyi olmuş, emzirmenle rahatlamış demek ki. Bizimki uyanmış etrafa bakıyordu, deprem durduğunda kucağıma almaya çalıştım ellerim titreye titreye emzirdim. Gerçekten çaresizlik hissi çok kötü

O deprem anında şok yasadim resmen, derin uykudan kalktım sanırım, çığlıkla kalkmisim hatırlamıyorum, deprem olduğunu da algilayamadim sesten dolayı patlama oldu bina yıkılacak sandım. Eşim dibimde sakin ol diyordu sürekli, ben o büyük depremde bile böyle korktuğumu hatırlamıyorum.
Uyanması iyi olmuş, emzirmenle rahatlamış demek ki. Bizimki uyanmış etrafa bakıyordu, deprem durduğunda kucağıma almaya çalıştım ellerim titreye titreye emzirdim. Gerçekten çaresizlik hissi çok kötü
Evet gerçekten o büyük depremden daha kötüydü bu. Aşırı korkunç salladı ve sesler çıktı. Yani Allahtan kısa sürdü,onun kadar uzun sürseydi düsünmek bile istemiyorum vah halimize.
Ben tam emzirip yatırmıştım. Bi wc girdim sonra yatağa uzandım tam uykuya geri dalıyorum derken oldu o deprem. Hiçbir şey yapamadım eşim bir anda korkuyla uyandı elimi tuttu öyle sallandık🤣 cahilliğe bak ya aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bebek beşikte garibim bi haber biz yatakta sallanıyoruz. O kadar deprem oluyor gene büyük bir depremde affallayıp korunaklı bir yere geçmiyoruz öyle kalakalıyoruz😞

Ya niye boyleler anlamıyorum, kucakta baygın yatıyor, yatakta sanki hiç uyumamış, tekrar kucaklıyorum uyumiycam diye direniyor bu kez de😑 Sabır Allah'ım🙏🏻El kadarlar ama neler yapıyorlar insana.. şu gece uykusuna çok direniyo, yemin ederim efor sarfetmekten acıkıyorum.🤣
Bence bizim kokumuz da uyumaya alıştılar ya başka bı açıklama bulamıyorum 😀

Back